Стоичков: Ако Бейл струва 100 милиона, аз съм безценен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Стоичков: Ако Бейл струва 100 милиона, аз съм безценен

Мнениеот futbolqga » 28 авг 2013 14:00

Легендата на българския футбол и на Барселона Христо Стоичков изрази своето мнение относно преминаването на Гарет Бейл в Реал Мадрид. "Ако Бейл струва 100 милиона, аз съм безценен", каза Камата пред "Радио Марка". "Никой британец, който е дошъл в Испания, не е постигнал успех. Бейл показа неуважение към Тотнъм, отказвайки да тренира с тима", допълни Стоичков.

Стоичков пак е култов :lol: Особено с изказването, че никой британец не бил постигнал успех в Испания. Но ние си го знаем, де - кой са Бекъм, Линекер и подобни, та КамЪта да им обръща внимание :lol:

velito
Контакти:

Re: Стоичков: Ако Бейл струва 100 милиона, аз съм безценен

Мнениеот velito » 28 авг 2013 14:07

Вие двамата сте големи т****и не заслужавате да сте футболни фенове щом не уважавате легендите! Пък още по малко Българи.
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 28 авг 2013 14:10

futbolqga написа:
Легендата на българския футбол и на Барселона Христо Стоичков изрази своето мнение относно преминаването на Гарет Бейл в Реал Мадрид. "Ако Бейл струва 100 милиона, аз съм безценен", каза Камата пред "Радио Марка". "Никой британец, който е дошъл в Испания, не е постигнал успех. Бейл показа неуважение към Тотнъм, отказвайки да тренира с тима", допълни Стоичков.

Стоичков пак е култов :lol: Особено с изказването, че никой британец не бил постигнал успех в Испания. Но ние си го знаем, де - кой са Бекъм, Линекер и подобни, та КамЪта да им обръща внимание :lol:

Точно Бекъм пък имаше феноменален успех в Реал- една титла и една суперкупа,с него така и не минаха осминафиналите в ШЛ. Наистина уникален престой
When you walk through a storm, hold your head up high...

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 28 авг 2013 14:12

Това ,че е бил играч на Цска не значи ,че трябва да го псувате (не конкретно вие двамата,а агитката ви) . Той не един и два пъти е показвал ,че от Пловдивските отбори повече харесва Ботев ,но да сме го псували някога.
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 28 авг 2013 14:14

futbolqga написа:

На Бекъм феноменалния му успех беше, че след трансфера си, за два месеца продаде толкова тениски, че изби всички разходи по-него.
А Линекер е отдавна и в интерес на истината има доста по-успели. Прав е стоичков. Освен това колко ли би струвал Ел Голеадор с неговите голове, оценен по съвременните стандарти :)

Потребителски аватар
Bathory
Контакти:

Мнениеот Bathory » 28 авг 2013 14:15

Пак изцепка..после как да го вземат за треньор някъде на запад :roll:
[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 28 авг 2013 14:17

Безценни простотии ръси вече сума ти години ,че даже и на няколко различни езика :)

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 28 авг 2013 14:17

^Кое е изцепка ? Това, че казва истината ли !? Сто милиона за Бейл !?!?!?!? Това е смехотворно човек..

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 28 авг 2013 14:20

MoNteSo написа:^Кое е изцепка ? Това, че казва истината ли !? Сто милиона за Бейл !?!?!?!? Това е смехотворно човек..

Защо да е смехотворно като в момента парите във футбола са много повече от преди 7-8 години и в пъти повече от преди 15-20 години. Просто е : повече пари от тв права, спонсори,артикули,билети :arrow: повече пари за трансфери

Върни се в “Футбол - Свят”