Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот milen.hristov » 28 авг 2013 13:58

Eminem написа:От години трансферната ни политика е пълна трагедия, всичко е далавери. Така като гледам как се развиват нещата, отново не искам да се класираме в зона ЛЕ, защото пак ще ни чака нов срам. Според мен Йоканович въобще няма думата при трансферите и Сираков си прави далаверите, което ще доведе до напускане на треньора.

Какви далавери, от българчета, да се чужденци да го твърдиш.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 авг 2013 14:00

И Макриев ли взехте!!??Вече направихте атомното нападение! :roll: 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 авг 2013 14:01

THE G.A.M.E написа:Пешка, кой от настоящите ни халфове има по-добри офанзивни качества от Миро Иванов ? :?

Иначе за Макриев и аз съм песимист, ама в последните 2 мача играта на Генков зацикли, ама игра 90 мин. човека, щото няма кой ...
Макриев ако заиграе така, както играеше в Израел, поне с оглед на това, какво направи един еврейски представител с Берое тази година в "Л.Е.", то съм сигурен, че момчето ще вкара поне 15-на гола в смешната ни "А" група. ;)

Макриев не е лош избор, ако го гласят за резерва на Генков. Най-малкото ще има конкуренция.
Проблема е, че си изгонихме десните крила, а защитата ни се кърпи от мач за мач, където според мен изобщо не е решен проблема с Милиев и Перез. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 авг 2013 14:02

futbolqga написа:Аз съм много разочарован от селекцията. Не, че не ми допадат някои от привлечените играчи - Макриев за българския шампионат си е класа, обаче като гледам имената на привлечените, нещо името на Йоканович не мога да го свържа с тези играчи. Наско пак си прави неговите далавери... Чакахме 3 месеца за "правилните" играчи, а накрая връщаме натирени за некадърност играчи или такива, на които пикът в кариерата им отдавна е преминал. Мисля, че дори съставът, преди идването на Сираков, беше доста по-качествен от този в момента...

И теб ще те попитам как стават тези далавери с български играчи, тук комисиони не играят.
Обясних и защо двамата са без отбор, който иска да разбере ще разбере. Как разбираш кой играч е с свързан с Йока

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 авг 2013 14:04

milen.hristov написа:И теб ще те попитам как стават тези далавери с български играчи, тук комисиони не играят.
Обясних и защо двамата са без отбор, който иска да разбере ще разбере. Как разбираш кой играч е с свързан с Йока

Винаги може да се направи далавера. Важното е да се правят далавери, но с качествени играчи, за да печели и клуба в крайна сметка. :)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 авг 2013 14:05

CSKA 78 написа:И Макриев ли взехте!!??Вече направихте атомното нападение! :roll: 8-)

Е поне не се минахме да вземем николери., но пък никога не е късно да станем за резил

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 авг 2013 14:07

milen.hristov написа:
Eminem написа:От години трансферната ни политика е пълна трагедия, всичко е далавери. Така като гледам как се развиват нещата, отново не искам да се класираме в зона ЛЕ, защото пак ще ни чака нов срам. Според мен Йоканович въобще няма думата при трансферите и Сираков си прави далаверите, което ще доведе до напускане на треньора.

Какви далавери, от българчета, да се чужденци да го твърдиш.

И с българи става. По-важното е, че в момента Сираков работи против Йоканович, за да се върне Мъри. Тонев доведе Йоканович в Левски, Сираков си иска Мърито.

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 28 авг 2013 14:10

mistreated написа:От близък приятел на Макриев знам, че в Локо Сф му бяха предложили повиквателна за национала и от там да си уреди трансфер в чужбина. Не знам какво са му предложили Левски, но или е голяма заплата, или същата схема с националния.

И за кои мачове ще го вземат в националния
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 авг 2013 14:11

milen.hristov написа:
futbolqga написа:Аз съм много разочарован от селекцията. Не, че не ми допадат някои от привлечените играчи - Макриев за българския шампионат си е класа, обаче като гледам имената на привлечените, нещо името на Йоканович не мога да го свържа с тези играчи. Наско пак си прави неговите далавери... Чакахме 3 месеца за "правилните" играчи, а накрая връщаме натирени за некадърност играчи или такива, на които пикът в кариерата им отдавна е преминал. Мисля, че дори съставът, преди идването на Сираков, беше доста по-качествен от този в момента...

И теб ще те попитам как стават тези далавери с български играчи, тук комисиони не играят.

Тва че ти си го обяснил не значи че е така ;) Останал без отбор, видиш ли, че искал за последно да играе в голям отбор :) Ай на некой друг тия.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 авг 2013 14:16

"Абсолютно съм сигурен", че Йоканович е гледал "Деко" и категорично е казал, че го иска в състава си. Същото важи и за Макриев. Направо Сираков да си става треньор.

Върни се в “Архив”