Има няма трансфери, ставали не ставали, гледали сме не сме ги гледали
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
- metodito
- Контакти:
Re: Има ли Йока пръст в селекцията?
ЕМИЛ написа:За Мюлдер и Рамос не
И аз така си мисля. За Рамос честно не знам, но Дъстли можеше да даде още според мен. И преди бях споменал, че в мача с ЦСКА Ники Митов използва Рамос със свободна позиция и португалеца направи страшен мач. Така и не го пробваха пак така...
-
santi_santi
- Контакти:
Re: Има ли Йока пръст в селекцията?
metodito написа:Искам да ви попитам, как мислите, дали Славиша е поискал Макриев и Деко. За Жоао номер 2 (Генков) е ясно, че не е. Испанеца - на кантар. И кой му подлива вода? Наско, който правеше същото и при Майстора и Муслин. Тонев, ясно защо. Или Донев?
И защо по дяволите Йока още седи, а не им тегли една?!!!
Йоканович още при представянето каза,че ще казва постовете на които иска играчи и ръководството ще му предлага,значи поне е гледал и Макриев и Деко.Колкото до това дали наско му подлива вода това е 100% сигурно,особенно както се пише,че предложението да бъде назначен Йоканович е било на Иво Тонев
Тегли ни една майна Йока,за 100 годишният юбилей отбора ще играе плейофи за оставане в групата
Re: Всекидневната около Левски
До края на деня има още много време . Така , че очакваме още попълнения . 
-
THE G.A.M.E
Ами сам си е виновен сърбина.
Преди дни Наско в прав текст каза, че решението за раздялата с 4-мата е изцяло негово.
Като не е бил съгласен Славиша, що не каза ?
Лично за Мюлдер и аз съм убеден, че Йоканович не е одобрявал ... Показа го с това, че холандецът игра титуляр срещу Берое, докато другите нарочени даже не бяха и в групата.
Ако и сега му карат хора през главата, като мълчи, значи е съгласен.
Аз също не изключвам ва-банк ходовете на Наско, да са с някаква бъдеща цел.
Ако се получат сега нещата, с тая селекция на "пожар", добре.
Ако ли не, ще го отнесе Йоканович ... А Мъри няма да е вечно в Ботев.
Преди дни Наско в прав текст каза, че решението за раздялата с 4-мата е изцяло негово.
Като не е бил съгласен Славиша, що не каза ?
Лично за Мюлдер и аз съм убеден, че Йоканович не е одобрявал ... Показа го с това, че холандецът игра титуляр срещу Берое, докато другите нарочени даже не бяха и в групата.
Ако и сега му карат хора през главата, като мълчи, значи е съгласен.
Аз също не изключвам ва-банк ходовете на Наско, да са с някаква бъдеща цел.
Ако се получат сега нещата, с тая селекция на "пожар", добре.
Ако ли не, ще го отнесе Йоканович ... А Мъри няма да е вечно в Ботев.
Сираков пак си прави мръсните номера в Левски. Дано Батков да го изгони до края на сезона. Раев не е никакъв левскар, той е фен на далаверите.
- milen.hristov
- Контакти:
Аз пък съм доволен, отборът започва да се пълни с българи при това талантливи. Ако се бяха взели няколко сърби щеше да се каже, ето докараха сръбският треньор и той си доведе със себе си сръбски ментета ( не че имам против даа се вземат и сръбски играчи, точно обратното). Ако се бяха взели още като четиримата скъпоплатени негодници и подобните, щеше да има ще продължаваме с пак с тези дървета и маймуни ли.
Но няма лошо като му се хвалиха, треньора победител трансферите всеки полусезон, какви са били перли, диаманти, суперзвезди и т.н. пък като се получи нещо. Дано сега като се мрънка срещу тази селексция и тези нови момчета, те пък постигнат повече успехи с Левски. За мен левскарското в Левски се връща леко по-леко с взимането точно на хора като Макриев и Деко, даже сериозно трябва да се пробва и за Хичо, все хора Левскари.
Само Левски, а иначе си знаем ''все ни пречи нещо''
Но няма лошо като му се хвалиха, треньора победител трансферите всеки полусезон, какви са били перли, диаманти, суперзвезди и т.н. пък като се получи нещо. Дано сега като се мрънка срещу тази селексция и тези нови момчета, те пък постигнат повече успехи с Левски. За мен левскарското в Левски се връща леко по-леко с взимането точно на хора като Макриев и Деко, даже сериозно трябва да се пробва и за Хичо, все хора Левскари.
Само Левски, а иначе си знаем ''все ни пречи нещо''
- milen.hristov
- Контакти:
[offtopic]1914 стр.[/offtopic]
- milen.hristov
- Контакти:
Eminem написа:Сираков пак си прави мръсните номера в Левски. Дано Батков да го изгони до края на сезона. Раев не е никакъв левскар, той е фен на далаверите.
все ни пречи нещо
THE G.A.M.E написа: ... А Мъри няма да е вечно в Ботев.
И? Трябва ли пък да се връща в Левски? Да се чуди човек, как някога сме живяли и печелили титли без треньор Мъри и директор Сираков! Не всичко почва и свършва с тях!