Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Ехее събуждам се и трансфери,мрансфери. Да не би да спя още? Да се ощипя? :д Успех на Миро!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- neverbackdown
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Ехее събуждам се и трансфери,мрансфери. Да не би да спя още? Да се ощипя? :д Успех на Миро!
Ем , добро утро му се вика

- milen.hristov
- Контакти:
Жоржиньо написа:milen.hristov написа:Левски няма да привлича нападателя Димитър Макриев, въпреки спешната нужда от нови футболисти.
Сините се отказаха от варианта да си върнат тарана, който преди години избяга от Герена в посока ЦСКА.
За това призна неговият мениджър Мирчо Димитров, който обясни, че най-вероятно клиентът му ще продължи да играе в Израел.
„Наистина говорих с хора от клуба за Макриев. Не го искат на този етап и той ще продължи почти сигурно кариерата си в Израел. Имаше интерес към него от Локо (Сф), но там не се разбрахме за условията по договора", поясни мениджърът на футболиста Мирчо Димитров.
Припомняме, че преди години Макриев избяга от Левски и подписа с ЦСКА, но така и не дебютира за червените.
Ето тук не съм съгласен с ръководството, на цялото немане и голова и въобще креативна немощ, да отхвърляш играч с качества, не го разбирам
Макриев минава прегледи и подписва !
Какво да кажа, Наско явно е решил да ме слуша

ralka_levskarka написа:Ехее събуждам се и трансфери,мрансфери. Да не би да спя още? Да се ощипя? :д Успех на Миро!
Е, то ебати трансферите. Ма дотам ни докараха, че да се кефим на шуменския Деко и Макриев. Ама кат нема риба и рака е риба.
- Middlesbrough
- Контакти:
- mistreated
- Контакти:
От близък приятел на Макриев знам, че в Локо Сф му бяха предложили повиквателна за национала и от там да си уреди трансфер в чужбина. Не знам какво са му предложили Левски, но или е голяма заплата, или същата схема с националния.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Да ни е честито и това дърво Макриев . 100 пъти го искахме и той ни отказваше сега го взимаме 

Middlesbrough написа:Пълна аматьорщина вилнее в ИНСТИТУЦИЯТА ЛЕВСКИ !
Абсолютно! Изгониха се играчи, от които можеха да се вземат не малко пари, докарват се по-слаби, а ни убеждават, че уж те са точните за силен Левски...

- Middlesbrough
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Middlesbrough написа:Пълна аматьорщина вилнее в ИНСТИТУЦИЯТА ЛЕВСКИ !
Абсолютно! Изгониха се играчи, от които можеха да се вземат не малко пари, докарват се по-слаби, а ни убеждават, че уж те са точните за силен Левски...
Пълна трагедия човек ...
Кофти ми е :С

Офтопик:
Една дума не вярвам вече на Насо ментата!Такава селекция е кърпене на дупки и замазване на очи.Все повече заприличваме на един друг отбор в червено.
Последна промяна от choko77 на 28 авг 2013 13:20, променено общо 1 път.