mistreated написа:CSKA 78 написа:mistreated написа:CSKA 78 написа:
ПП На неговата основна позиция(офанзивен халф,зад нападателя),според теб,могат да играят още 5-ма в отбора на Залцбург(разгледай хубаво transfermartk-а)
А всъщност Неделев си е типично ляво крило.
И кога си го виждал Неделев да играе на левия фланг? Не е нужно да гледам трансфермаркт, за да знам, че Неделев си играе отдясно

След като силният крак му е левият,сигурно е дясно крило

.Това ,че Мъри го пуска отдясно означава,че може да играе и отдясно!Както са го "показали" в Transfermarkt.
Хех, странна теория. В този сайт виждал ли си примерно Ромарио Кортзорг, като какъв е оприличен? Айде сега ми кажи колко мача има в професионалната си кариера, като централен нападател.
Все повече отбори го практикуват този стил.Пускат леви крила отдясно(и обратното),за да "влизат" в центъра и да "стрелят" към вратата.
Кортзорг не съм проверявал,като какъв е оприличен,това си зависи от треньора,може да го пусне и като ЦЗ(ако треньора смята,че може да се справи със задачата).
Спорът тук е за "най-силната позиция",на която може да играе даден футболист,а не за преквалифицираната му такава.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!