Гърнето с поредната си простотия!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Гърнето с поредната си простотия!

Мнениеот Hrabar » 28 авг 2013 09:17

Димитър Борисов, известен в средите на мутрите с прякора си Гърнето е направил нова пиянска изцепка.

Бившият собственик на ЦСКА и съдружник в сметосъбиращата фирма "Титан" Димитър Борисов е нападнал и ударил 16-годишната дъщеря на убития през 2003 година знаков за прехода бизнесмен Филип Найденов - Фатик, информира "Труд".Инцидентът е станал в нощта срещу вторник в столично заведение. Там 16-годишната Адриана е била на рожден ден на своя приятелка. С нея били майка й и сестра й Александра.Към 1,30 ч. Адриана тръгнала да се прибира, а шофьорът й я чакал. Тя решила да посети тоалетната преди да се качи в колата. С нея били 18-годишно момче и шофьорът. Тя тръгнала към тоалетната, но преди да влезе, отвътре излязъл Борисов, подкрепян от трима охранители. Когато видял пред себе си двете момичета и шофьора, Борисов без да каже и дума, ударил през лицето Адриана. От носа й рукнала кръв, а охранителите на Борисов го извлекли от заведението и го качили в джип, след което отпрашили. "Агресията му не беше предизвикана с нищо. Той просто отвори вратата и я удари", споделят очевидци, според които Борисов бил солидно почерпен и едва стоял на крака. Нападението било заснето от охранителните камери. След инцидента Адриана ила отведена в "Пирогов", където й е издадено медицинско. В него дежурният лекар е записал, че Адриана има контузия и хематом на устната. Момичето и майка му пуснали жалба срещу Борисов в Първо РПУ. Вчера следобед Адриана е била освидетелствана и в Съдебна медицина."Няма такова нещо. Не съм бил в това заведение", заявява Борисов пред "Труд". След като му е било казано, че инцидентът е заснет с видеокамера, той казал, че ще провери случая и помоли за малко време. По-късно той уточни, че е бил в заведението, но не е удрял никого. "Бях там и си тръгнах. Не е възможно да не помня. Дори и да съм бил пиян, щях да помня, ако съм удрял някого", казва Борисов. При напомнянето за видеозаписите той отбелязва, че не ги е виждал.Преписката по жалбата на момичето е изпратена в Софийска районна прокуратура. Там трябва да се преци дали да повдигнат обвинение срещу Борисов за хулиганство с причиняване на лека телесна повреда.

Интересува ме следното...Какво трябва да стане за да се избави обществото от тези мутри? Очевидно е, че трябва да се прекратят концесионните им договори. След като доведе ЦСКА до фалит, нещо за което неговият господар му плащаше с НАШИТЕ пари, от нашите данъци и такса смет, на мен ми писна. Най-интересното е, че няма нито една обществена организация от всичките, които организират протести, които да излязат и да зададат въпроси на общинските власти(например на Софийска община) защо се търпи подобна структура за концесионер, въобще защо се дават обществени поръчки на МУТРИ?

Вън Титан от сметопочистването на София! Тези мутри трябва да получат възмездие за всичко, не само за фалита на ЦСКА! Като гражданин плащащ общински данъци и такси, НЕ ЖЕЛАЯ тази фирма да е концесионер на сметопочистването в София.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Гърнето с поредната си простотия!

Мнениеот mistreated » 28 авг 2013 09:26

Не мисля, че тази тема има нещо общо с ЦСКА.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 авг 2013 10:13

Hrabar написа:Димитър Борисов, известен в средите на мутрите с прякора си Гърнето е направил нова пиянска изцепка.

Бившият собственик на ЦСКА и съдружник в сметосъбиращата фирма "Титан" Димитър Борисов е нападнал и ударил 16-годишната дъщеря на убития през 2003 година знаков за прехода бизнесмен Филип Найденов - Фатик, информира "Труд".Инцидентът е станал в нощта срещу вторник в столично заведение. Там 16-годишната Адриана е била на рожден ден на своя приятелка. С нея били майка й и сестра й Александра.Към 1,30 ч. Адриана тръгнала да се прибира, а шофьорът й я чакал. Тя решила да посети тоалетната преди да се качи в колата. С нея били 18-годишно момче и шофьорът. Тя тръгнала към тоалетната, но преди да влезе, отвътре излязъл Борисов, подкрепян от трима охранители. Когато видял пред себе си двете момичета и шофьора, Борисов без да каже и дума, ударил през лицето Адриана. От носа й рукнала кръв, а охранителите на Борисов го извлекли от заведението и го качили в джип, след което отпрашили. "Агресията му не беше предизвикана с нищо. Той просто отвори вратата и я удари", споделят очевидци, според които Борисов бил солидно почерпен и едва стоял на крака. Нападението било заснето от охранителните камери. След инцидента Адриана ила отведена в "Пирогов", където й е издадено медицинско. В него дежурният лекар е записал, че Адриана има контузия и хематом на устната. Момичето и майка му пуснали жалба срещу Борисов в Първо РПУ. Вчера следобед Адриана е била освидетелствана и в Съдебна медицина."Няма такова нещо. Не съм бил в това заведение", заявява Борисов пред "Труд". След като му е било казано, че инцидентът е заснет с видеокамера, той казал, че ще провери случая и помоли за малко време. По-късно той уточни, че е бил в заведението, но не е удрял никого. "Бях там и си тръгнах. Не е възможно да не помня. Дори и да съм бил пиян, щях да помня, ако съм удрял някого", казва Борисов. При напомнянето за видеозаписите той отбелязва, че не ги е виждал.Преписката по жалбата на момичето е изпратена в Софийска районна прокуратура. Там трябва да се преци дали да повдигнат обвинение срещу Борисов за хулиганство с причиняване на лека телесна повреда.

Интересува ме следното...Какво трябва да стане за да се избави обществото от тези мутри? Очевидно е, че трябва да се прекратят концесионните им договори. След като доведе ЦСКА до фалит, нещо за което неговият господар му плащаше с НАШИТЕ пари, от нашите данъци и такса смет, на мен ми писна. Най-интересното е, че няма нито една обществена организация от всичките, които организират протести, които да излязат и да зададат въпроси на общинските власти(например на Софийска община) защо се търпи подобна структура за концесионер, въобще защо се дават обществени поръчки на МУТРИ?

Вън Титан от сметопочистването на София! Тези мутри трябва да получат възмездие за всичко, не само за фалита на ЦСКА! Като гражданин плащащ общински данъци и такси, НЕ ЖЕЛАЯ тази фирма да е концесионер на сметопочистването в София.

Той не желаел :mrgreen: Дреме му на некой за теб и твоите желания. Когато бяха в ЦСКА му се кефехте на простотиите и на всякаквите врътки, които правеха и с които ощетяваха други клубове, сега мутри били. И тва че е шибнал няква шаврънтия е повод да им вземат концесиите, тъй ли?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 авг 2013 10:19

След като излезе на яве договора за спонсора Глобул стана ясно колко им е пукало за ЦСКА и просто са ползвали ЦСКА да си въртят далаверите !
Сега когато са 800 хил назад ще ги видим докъде ще го докарат ! 800 хил за телефонни разговори си е сериозна сума !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 28 авг 2013 10:41

Е тази като е на 16 години, какво търси в 1:30ч през нощта в това заведение? Уж вечерен час имаше в нашата мила татковина, ала - бала..
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 28 авг 2013 10:44

Колко мъка има на тоя свят! Честно има много хора, на които трябва да им забранят да живеят. Такива случки дал Господ всеки ден. И защото ударил някаква кифла на убита мутра да му вземем концесиите. И като му ги вземеш на кого ще ги дадеш? На Лупи ли? Колкото и да ви е гадно ТИТАН издуржат хиляди семейства и никой не се е оплакал от тях като работодатели. Тия от ЦСКА не ги броим, защото те не допринасят с нищо за обществото, както и всички спортисти. Заради такива като тях хората, които наистина работят вземат в пъти по-малко, защото безмозъчните спортистчетата си пълнят джобовете от рекламни договори.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 авг 2013 10:50

Виктор 1914 написа:Е тази като е на 16 години, какво търси в 1:30ч през нощта в това заведение? Уж вечерен час имаше в нашата мила татковина, ала - бала..

била е с придружители.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 28 авг 2013 11:00

1. Вие бяхте фалирали доста преди Титан

2. Единственото лечение е да се наредят всички на редица и след един залп да се решат проблемите на държавата ;) Проблема е, че след това просто ще дойдат следващите ;)

3. Твърдо НЕ вярвам да е ударил момичето безпричинно ;) Богатите пикли имат доста големи усти ;)

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 28 авг 2013 11:20

Той не желаел :mrgreen: Дреме му на некой за теб и твоите желания. Когато бяха в ЦСКА му се кефехте на простотиите и на всякаквите врътки, които правеха и с които ощетяваха други клубове, сега мутри били. И тва че е шибнал няква шаврънтия е повод да им вземат концесиите, тъй ли?

Че им се кефехте, спор няма. Ние скандирахме против тях, вие им се кефехте.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 28 авг 2013 12:11

Виктор 1914 написа:Е тази като е на 16 години, какво търси в 1:30ч през нощта в това заведение? Уж вечерен час имаше в нашата мила татковина, ала - бала..

Ти да не четеш м/у редовете,а?
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “Свободна зона”