tsonpen написа:W84me написа:plamen_ch написа: Но ням да повторят или "подобрят" рекорда от 1:17.Още повече в Разград нямат медийни лакеи ,които да представят пълнат излагация като "приказка" или "чутовен успех".
Снощи видяхме, че дори няма да имат шанс да го подобрят!
Чета ти нещата - от глупост на следваща глупост! Та в групите на ЛЕ няма ли да има поне един на нивото на Базел, с които имаме 2:6. Това като го разделиш на две и ето ти 3:1, с колкото отстранихме Партизан, един възможен съперник в групите! Ако гледаме сухите цифри, излиза, че Партизан е толкова класи надолу от Лудогорец, колкото е Лудогорец от Базел. Което, естествено, не е вярно.
Аз знам, че с повече увереност и самочувствие щяхме да се представим по-добре. Но пък имат право и на по-слаби мачове след успеха в предишните кръгове. А и нека влезем в турнир, където имаме повече шанс за достойно представяне. Щеше да ни гъделичка участието ни в ШЛ, но за да се случи беше нужен късмет най-вече в жребия за плейофа. Да не забравяме, че нацелихме най-голямото страшилище от всички възможни. Още при жребия някои фенове на "Левски" изпълзяха доволни и окрилени от надежда. Жалка история.
Значи в момента Партизан не може да бъде критерий, мисля че знаеш с какви мъки отстраниха някакъв арменски отбор, и някак си не върви да се оправдаваш с добра игра, след като си паднал от Базел, с 2:6, все пак какъв отбор е Базел, значи, когато Левски падаше в ШЛ от най-силните отбори в света, беше най-големия резил, а сега, когато някакъв Базел ви размаза, било достойно представяне и трябвало да ви се казва - "Браво", това не ви ли обижда, като се има предвид критерия към двата отбора? Иначе ви пожелавам успех в ЛЕ, колкото и да не ви се вярва, Лудогорец ми е симпатичен отбор, все пак в Разград има доста Левскари!