gong написа:Вие сте голям отбор. Не е за вас някакъв си юноша от никому неизвестния Манчестър Юнайтед. Пък и щом величието Ратко така е преценил, значи е така.![]()
![]()
Ами то и величието Л.Пенев не го удобри преди време! Защо Радко д го удобри тогава

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
gong написа:Вие сте голям отбор. Не е за вас някакъв си юноша от никому неизвестния Манчестър Юнайтед. Пък и щом величието Ратко така е преценил, значи е така.![]()
![]()
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
sslevski написа:Калисте 1 полувреме,2 положения 1 гол.
Г.Христов 40 полувремена,200 положения 0 гола.
Да ни е честито решението на големия треньор Достанич.
igor tomasic написа:sslevski написа:Калисте 1 полувреме,2 положения 1 гол.
Такива като теб унищожиха Г.Христов ! Само той ли играе бе ааааааааааааааааааа ? Кажи ми кой бе единствения дето се мъчи нещо да направи .Нима този бензукан дето гхо смятахте за по-добър от Жиката е играч N1, или пък Ортега , или Жо ? Що не плюете по тях ами по Г.Христов !Това момче поне е бил голмайстор на първенството , а тия тримата ... ?Оставете момчето да играе , нека скандираме името му и той ще ни се отблагодари !Добре ви беше когато вкара на цска !ако не беше вкарал и миналата година нямаше да спечелим шампионата !
delpi написа:igor tomasic написа:sslevski написа:Калисте 1 полувреме,2 положения 1 гол.
Такива като теб унищожиха Г.Христов ! Само той ли играе бе ааааааааааааааааааа ? Кажи ми кой бе единствения дето се мъчи нещо да направи .Нима този бензукан дето гхо смятахте за по-добър от Жиката е играч N1, или пък Ортега , или Жо ? Що не плюете по тях ами по Г.Христов !Това момче поне е бил голмайстор на първенството , а тия тримата ... ?Оставете момчето да играе , нека скандираме името му и той ще ни се отблагодари !Добре ви беше когато вкара на цска !ако не беше вкарал и миналата година нямаше да спечелим шампионата !
Мисля, че на Жоро метъла поне още един сезон трябва да му дадем време и накрая наистина ще ни се отблагодари!!!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта