Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот terata » 28 авг 2013 10:17

konvoec написа:
wilge написа:В истинския Левски шуменския Деко търкаше пейката, в настоящия- звезда и титуляр... Какво ниво, а? Временното класиране го потвърждава. Ето защо Йока иска девет нови. Въпрос с повишена трудност за Батков, Тонев, Сираков и Донев. Впрочем, последният е в Копакабана в момента. С каква ли компания ще се върне?

Може от плажа по-добри да намери. Зимата да го пратят малко в някой ски курорт и там да потърси. После по карибския басейн и така :)

Нали тоя капут гледал Даксон. Значи за толкоз години дет игра Даксон в България никой не му обърна внимание, ама ся наш Дончо си дигна гъза до Бразилия, че да му хвърли едно око. Те тва е, да си високо платен турист бате. Дееба и нещастниците, на Локо Сф ни обърнаха!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 авг 2013 10:32

Тоя Далма е поне 35-6 годишен! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 авг 2013 10:36

През миналия сезон 2 пъти е даван под наем на втородивизионните турски отбори Кършияка и Болуспор, съответно завършили на 9-то и 10-то място в крайното класиране.
Има 2 гола и 3 асистенции за целия сезон.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 авг 2013 10:38

Тоя Далма може и да става . Имам някакво такова чувство . Докато за Деко съм 50 на 50 .

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 авг 2013 10:40

W84me написа:Тоя Далма е поне 35-6 годишен! :mrgreen:

Оня е друг, Стефан Далма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 28 авг 2013 10:42

TodorT написа:Пешо, като знам формата и класата на нашите каква е ...... няма да се изненадам, ако Деко започне титуляр в Любимец :shock:

Ами да,напълно правилно ще е.Ние в момента нямаме офанзивен халф,всички са голями дървета.Всички атаки минават през крилата,през центъра никой нищо не прави.Освен 'страхотните' удари на Гаджев и Бру,дето могат да убият някой от публиката.

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 28 авг 2013 10:45

ЕМИЛ написа:Тоя Далма може и да става . Имам някакво такова чувство . Докато за Деко съм 50 на 50 .

Не съм въодушевен от тия 31-2 годишни футболисти...мерси...мисля , че сега искат да закърпят отбора , а зимата да направят офанзива за по-перспективни футболисти...ако не е така изобщо не е нещо , което да ме впечатли... Йока е прав за 9те нови....

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 авг 2013 10:47

neverbackdown написа:
ЕМИЛ написа:Тоя Далма може и да става . Имам някакво такова чувство . Докато за Деко съм 50 на 50 .

Не съм въодушевен от тия 31-2 годишни футболисти...мерси...мисля , че сега искат да закърпят отбора , а зимата да направят офанзива за по-перспективни футболисти...ако не е така изобщо не е нещо , което да ме впечатли... Йока е прав за 9те нови....

Има логика , но виж как сърби , турци и гърци купуват такива играчи и имат успехи .

Справка Джемба-Джемба в Партизан е най-добър и утре ще си отстранят Тюн и ще си вземат кинтите от ЛЕ .Нищо , че срещу Лудогорец бяха умрели отвсякъде .

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 28 авг 2013 10:49

ЕМИЛ написа:
neverbackdown написа:

Има логика , но виж как сърби , турци и гърци купуват такива играчи и имат успехи .

Е баш такива не купуват! Едно е да вземеш Роберто Карлуш, Джемба Джемба и Уесли Снайдер, друго е някой, който бил играл преди 11 години 12 мача за Марсилия. Има разлика, не мислиш ли?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 28 авг 2013 10:51

ЕМИЛ написа:
neverbackdown написа:

Справка Джемба-Джемба в Партизан е най-добър и утре ще си отстранят Тюн и ще си вземат кинтите от ЛЕ .Нищо , че срещу Лудогорец бяха умрели отвсякъде .

Е то си зависи от играча. Някои на по 33-4 са още много добри,други вече не стават.

Върни се в “Архив”