Бих искал да изразя възхищението си от ултра сектора на чорбата на мача с локо софия. Тези момчета съм сигурен, че ще подкрепят отбора си дори във В група, както бяхме ние, за разлика от разни розови форумни плъшоци тука....
Ае
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dobermanche написа:Аз съм ботевист, но имам респект към чорбата, а и техните фенове имат към нас. Просто ще се забавляваме на стадиона, без обиди, и така:) САМО БОТЕВ!!!
Полицията в София продължават да настояват, че само 1000 привърженици на Ботев Пловдив могат да посетят дербито между двата отбора. Поне двойно повече фенове на канарчета са проявили интерес да присъстват на мача, но органите на реда са категорични, че ще изхвърлят всеки бултрас от стадиона, който не е в сектора за гости.
Вчера се е провела среща между представители на полицията и двата фенклуба, на която е станало ясно, че мачът със сигурност ще се играе на Армията. Билети за пловдивските фенове ще се продават само и единствено в Пловдив, в магазина на канарчетата на Колежа.
kubik написа:Познато.Същата работа и с нас.Отиваме за билети били свършили.Идва някакъв и носи 10 билета
Две минути преди мача след като се вдигна дандания и докараха още някой и друг билет.
Достта от умерените фенове влезнаха при домакините .
Неградските да ходят в домакинския сектор,а не да реват
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост