LIMASSOL написа:Дано само тази победа не се окаже пирова.120 минути,нерви,контузии и т.н. За Туре ме е яд много гамото
Не може да излезеш с такъв състав,да водиш с 2 гола на полувремето и да се мъчиш накрая.
Ти поне си умно момче ...контузиите са част от футбола ! Не може да си избираме кой кога да се контузи .Не е гаранция ,че ако утре излезе срещу манафите и няма да се контизи във 2 минута ? Не е гаранция ,че утре на тренировка няма да се контузи някой . Това е мач за купата ..ние сме Ливърпул ...трябва да биеме наред...ние нямаме и евротурнири..длъжни сме да бием наред...освен това играчите искат да играят ...ами ако си в ШЛ ? Тогава сряда събота ,нали ? Няма начин . Освен това ,то няма и кой да играе ? Те играха всичките ,които горе долу стават и са резерви.Ако бяхме излезли с юношките ,падахме и пак щеше да мрънкате ,няма угодия за вас по принцип .Естествено ,че ВЛ е най важна .
Нашите не играха на 100 % ,но въпреки всичко поведоха .Отпуснаха се ..дойдоха две грешки на Уисдъм и заспалия Джонсон и тия дърводелци изравниха.
И мен ме е яд за Туре и Сисоко ,но нищо не можем да направим .Пак казвам,контузиите са част от футбола.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.