За това положение, в което се намира българския футбол, представянето на Лудогорец а и на Ботев Пд си е доста добро. В последните години трябва да се брои за успех, когато български отбор не отпадне още от първата среща.
Успех на Лудогорец в ЛЕ ! И това до тук не беше малко !
Базел - Лудогорец, плейоф ШЛ, реванш, 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Базел - Лудогорец, плейоф ШЛ, реванш
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Само да припомня че преди 3 години ЛЕВСКИ направи седем точки в групите на ЛЕ, което е рекорд за български отбор.Сега ще видим Лудогорец колко ще спечели, лично аз прогнозирам най-много до 3-4 точки ако съберат...
АНТВЕРП - ЛЕВСКИ 4:3, 1989 година УЕФА (4:3 за Антверп от двата мача) 0:1 Славчев (6), 1:1 Геленкиршен (82), 1:2 Донков, 1:3 Михтарски (89), 2:3 Клаесен (90+1), 3:3 Клаесен (90+2), 4:3 Куаранта (90+6) Левски: Здравков, Вангелов, Коев, Георгиев, Савов, Славчев, Йотов (Донков), Груев, Михтарски, Йорданов (Господинов), Искренов. Двубоят с белгийския Антверп е рядко срещан по своя развой. Сините водеха със "сигурното" 3:1 като гости, когато за има-няма пет минути Здравко Здравков пусна три гола зад гърба си и се роди прозвището "Евроидиоти", което западната преса лепна на българите. На скоро един от бранителите на Левски от този злополучен мач призна повдигайки рамене, че и до ден-днешен не знае как се е стигнало до тези три гола.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/my_news.php?news= ... com_page=6
-
Фактът си е факт- прехваления Лудогорец бе изнасилен брутално от кантонерски тимец, играещ на ходом...к'во да нАпрайм сега- толко си могат момчетата... 

W84me написа:За съжаление днес Базел играха на 10% от възможностите си и реализираха само две попадения... Въпреки това Лудогорец се измъкна с най-малкото, повече щяха да им прилягат поне 5 гола във вратата!
а на твоя отбор ако играеше , трябваше да монтират 2 табла за да изпишат резултата

-
IvanGit, ти си фен на Локо ПД колкото аз съм краля на Швеция...пак ви казвам на всичките чорбенца-абе спрете да мишкувате и да се представяте за фенове на други отбори бре! Ясно ми е каква е тактиката и целта ви, но го правите адски недодялано, и веднага от коментарите ви започва да лъха на свинска тор! 

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Фактът си е факт- прехваления Лудогорец бе изнасилен брутално от кантонерски тимец, играещ на ходом...к'во да нАпрайм сега- толко си могат момчетата...
след 2 кръга как ще се скриеш само

- Tzar na bulgarite
- Контакти:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Фактът си е факт- прехваления Лудогорец бе изнасилен брутално от кантонерски тимец, играещ на ходом...к'во да нАпрайм сега- толко си могат момчетата...
Алооо, Говедата може само да мълчите, не знам кой свири срещу нас 50 фаула в тяхна полза в Ловеч, само и само да измъкнат точицата, какви групи на Лига Европа говеда само ще ги сънувате, а плейоф на ШЛ НЯМА да стигнете до такива мачове, защото сте аут в 1-вите кръгове на който и да било турнир, то е ясно в Европа ги НЯМА Пастите, Баничките, Ахмедовците, Никола Спасовците и сие да свирят по 50 несъществуващи фаула в вреда на противника и да свирят дузпички на сините примабалерини Генков, да вадят несъществуващи червени картони за игра с гърди вместо с ръка, да отменят кристално редовни голове в 90-минута пред погледа на съгледвачи като Ювентус и други големи отбори, които са изумени от "гениалното съдийство" в полза на говедата, и въпреки всички тези съдийски тесли в вреда на другите отбори в първенството и Купата, останахте с калъфката, въпреки целия цирк и съдийски подпирания цяла година, защото сте НЕКАДЪРНИЦИТЕ НА ВЕКА и НЕ заслужавате какъвто и да било трофей при това Ви беше донесен на тепсия, а в Европа Ви лъснаха говеждите задници за поредна година като за пореден път "прославихте" България, вече и в Азия, не само в Европа, с поредната си "епопея", "резил", списъкът е дълъг и безкраен 100 години "срам" - Аалст, Антверпен, Олимпия Любляна на два пъти, Беверен, Тампере - тукпере, БАТЕ, Жилина, Дебрецен, Спартак Трнава, ФК Сараево - тези който "пътували с автобус", Ир - тиш ти жомиш 2:0 за "Иртиш"

Имам чуството че този форум е създаден за избиване на сини комплекси...и някак си вони на обор.
Да толкова могат но и то е повече от постигнатото от доста години насам от левски
Ако е възможно пожелавам от първа урна Щутгарт на Лудогорец от втора Динамо Загреб и от трета Партизан. 

Последна промяна от Parmalat на 28 авг 2013 00:24, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[quote="СИНЯ_ИМПЕРИЯ"]IvanGit, ти си фен на Локо ПД колкото аз съм краля на Швеция...пак ви казвам на всичките чорбенца-абе спрете да мишкувате и да се представяте за фенове на други отбори бре! Ясно ми е каква е тактиката и целта ви, но го правите адски недодялано, и веднага от коментарите ви започва да лъха на свинска тор!
[/quote
Чорбенцата си траят , което донякъде им прави чест , за разлика от вас,Лудогорец не заслужават плюнките които храчите по тях-може да им завиждате като мен но благородно и на мен ми се иска това което се прави в Разград да се прави в Пловдив ама не храча по тях като първия селянин.

Чорбенцата си траят , което донякъде им прави чест , за разлика от вас,Лудогорец не заслужават плюнките които храчите по тях-може да им завиждате като мен но благородно и на мен ми се иска това което се прави в Разград да се прави в Пловдив ама не храча по тях като първия селянин.