Бундеслига 4-ти кръг: Фрайбург - Байерн Мюнхен

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Re: Бундеслига 4-ти кръг: Фрайбург - Байерн Мюнхен

Мнениеот Robbery » 27 авг 2013 22:21

MCMXIII написа:[offtopic]Поздравявам те! Не съм виждал БАЙЕРН на живо от 1991 година :oops:[/offtopic]

[offtopic]А аз 1991 съм се учил да ходя. :oops:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 авг 2013 22:58

"Байерн" ще е шампион на Германия, въпреки простотиите на Гуардиола. Този човек не разбира от футбол.
Старите хора казват, че когато едно нещо върви, не се нуждае от промяна. Хосеп обаче много по - умен от тях и прави всевъзможни промени :shock:
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 27 авг 2013 23:22

Нищо фатално. Нормално представяне, 2 дена преди един от двата най-важни мача до края на годината. Работата на Гуардиола ще даде резултати чак след нова година. Така че препоръчвам на превъзбудените колеги повече спокойствие и топла храна.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 28 авг 2013 00:13

niki87 написа:Нищо фатално. Нормално представяне, 2 дена преди един от двата най-важни мача до края на годината. Работата на Гуардиола ще даде резултати чак след нова година. Така че препоръчвам на превъзбудените колеги повече спокойствие и топла храна.

+1 не мога да повярвам, че пиша в защита на Пеп Гуардиола, но колегата е прав - убеден съм, че в петък ще видим съвсем различен Байерн..
Последна промяна от CSKA69 на 17 апр 2018 23:11, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 авг 2013 01:02

Mнение назаем- хубаво е да се прочете ;)
По принцип избягвам да влизам тук след равенство или загуба, защото се изписват толкова много глупости, че ме заболява главата. Две неща искам да кажа, първо коментар на някои глупости, които прочетох и после краткия ми коментар на един безсмислен мач:

1.) Да Г(ь)о(т)це е резерва за момента, защото е нов играч в отбора и защото до преди 2 седмици не тренираше изобщо;

2.) Хави Мартинес е контузен без кавичките, върна се с контузия от контролата на Испания и до ден днешен тренира на облегчен режим;

3.) Не, Пеп не може да пусне Хойберг, защото той се контузи още в началото на август и до ден днешен не е подновил тренировки.

4.) Не, за 3 кръга отборите не са се научили как да се справят с "това гнусно цък-цък", а Байерн още не свикнал с новата схема на игра и това е очевадно, а очеизвадното за всеки нормален човек, е че за всичко ново, свързано със възприемане на нов стил на игра в отборен спорт изисква време!

5.) Във връзка с горното, Пеп не бърка постовете, играчите все още си бъркат позициите на терена - в този мач видях няколко уникални разигравания на скорост с едно докосване, при които в ключов момент един от участниците или не тръгваше, или се спираше, а колегата му с топката очакваше обратното.

6.) Фрайбург не са неудобен съперник, а много (подчертавам, МНОГО) грамотен отбор! Ханке може да не човекът-отбор, но Фрайбург имат много сплотен състав и Щрайх определено ги е научил да играят отборен футбол. Само мога да им сваля шапка за което. Надиграха ли ни? Не. Победиха ли ни? Не. Вкараха случаен гол в последните минути и се възползваха от пропиляните шансове от наша страна и от факта, че всички мислят за Прага.

7.) И да, аз също съм на мнението на Пеп, че отборът игра добре - изнасянето на топката беше много добро, включително и късащите нервите подавания към Нойер, обаче точно след 2-3 такива случая се получиха доста интересни атаки, които с 3 паса елиминираха 2/3 от отбора на противника.

Басти каза преди време, че Пеп има наистина невероятни идеи и това, което на мен ми прави впечатление е, че иска да наложи един тип футбол, който не е тотален, а нещо повече - поливалентен, с постоянна смяна на местата на почти всички футболисти от халфовата линия нагоре, което когато нашите играчи го усвоят, ще стане наистина страшно! Байерн в този мач създаде добри положения, но не успя да ги реализира, отчасти заради късмет, от части заради добрите намеси на Бауман, отчасти от неразбирателство при подаванията и беше наказан. Аз в този мач не видях Байерн да игра и на 20% от възможностите си, което е съвсем нормално, предвид мача за Суперкупата, който даже няма да гледам. Но дори и да паднем от Челси, това не променя факта, че сме още АВГУСТ месец!

Днес излезе някакво европейско изследване, че българите били най-мрънкащите хора в Европа и ако съдя по този форум, сигурно е така в цялата Галактика, че и паралелните вселени. Мразя генерализации, но от 3 страници мнения, на пръстите на едната ръка се броят обективните коментари, всичко останало е булшит. Може да е плод на емоция, на квото щете, но не е нормално да си затваряте очите за фактите и да плюете все едно сме паднали от Фрайбург във финал за ШЛ.

fen na Slavia
Контакти:

Мнениеот fen na Slavia » 29 авг 2013 07:41

Neron написа:Смешна схема смешна игра. Аз просто не мога място да си намеря какъв малоумник е на чело на Байерн в момента. Защитата в този вид е смешна и отново липсата на втори опорен е ключов елемент. Насищане на халфовете е предни позиции и резултата е че не чух Гьотце и Мюлер цял мач. Смените отново бяха напълно неадекватни с изключение на закъснялата Манджукич на мястото на Пизаро. Вадиш Гьотце пускаш на негово място Лам да играе и той халф. Единствено Шакири играеше както трябва и в момента е 2 класи над Рибери.
Аз не виждам как ще бием Челси с тая схема и подредба на играчите. А вече мисля да пусна един бял гълъб с писмо че Мартинес трябва да е титуляр.

Точно!

Върни се в “Байерн”