Верно ли бе?? Да не би Левски да отстрани някой шампион-няма да споменавам имената на Слован и Патизан,че още се н...рате от Жилина и Сараево.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:ЦСКА никога не е играл полуфинал в "същия" турнир. Разликата между ШЛ и допотопния КЕШ- СМЕШ е като между последен модел на "Мерцедес" и някоя старинна трошка от 1954 година големия сняг. И какво разбираш под "достойно отпадане" на Лудогорец-ония ви набутаха 4 парцала в първия мач...
Лудогорски фен написа:СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:ЦСКА никога не е играл полуфинал в "същия" турнир. Разликата между ШЛ и допотопния КЕШ- СМЕШ е като между последен модел на "Мерцедес" и някоя старинна трошка от 1954 година големия сняг. И какво разбираш под "достойно отпадане" на Лудогорец-ония ви набутаха 4 парцала в първия мач...
Е, ние не можем да отпаднем "достойно" както от Иртиш. абе живейте си със старите лаври, Лудогорец играе и се представя много по-добре от вас. И да-прав си че не може да се сравнява стария и новия формат, единия е бил по него си време, другия с групите е в по-ново време, вие като стигнете полуфинал някъде, ела и се обади. Единствените ПОЛУ които стигате са - титли - там сте винаги ПолуТитла -калъфка
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:IvanGit написа:СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Tommi написа:И какво стана сега? Левски си остава единственият български отбор, играл в групите на ШЛ...
Левски игра предната година в ЛЕ , в ШЛ само гледаше как се прави това без пари и беше брашнян чувал-1-17.И стига с това" играл" в ШЛ,че всъщност трябва да се срамувате,че с парите от УЕФА го докарахте до там да се радвате на 1точка в София с Черно Море и то след дузпа и червен картон на половината мач.За "Иртиш" даже няма и да споменавам,че заради Т.Русев бях баннат досега.
И това го казва фен на отбор, чието най-запомнящо се представяне в ЕКТ е загуба от Оксер с 1:7...Аз поне само това си спомням от Локо ПД в Европа
IvanGit написа:А да не говорим, че по онова време беше по-трудно да влезеш в групите.
Верно ли бе?? Да не би Левски да отстрани някой шампион-няма да споменавам имената на Слован и Патизан,че още се н...рате от Жилина и Сараево.![]()
![]()
IvanGit написа:СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Tommi написа:И какво стана сега? Левски си остава единственият български отбор, играл в групите на ШЛ...
Левски игра предната година в ЛЕ , в ШЛ само гледаше как се прави това без пари и беше брашнян чувал-1-17.И стига с това" играл" в ШЛ,че всъщност трябва да се срамувате,че с парите от УЕФА го докарахте до там да се радвате на 1точка в София с Черно Море и то след дузпа и червен картон на половината мач.За "Иртиш" даже няма и да споменавам,че заради Т.Русев бях баннат досега.
IvanGit написа:СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:IvanGit написа:СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Tommi написа:И какво стана сега? Левски си остава единственият български отбор, играл в групите на ШЛ...
И това го казва фен на отбор, чието най-запомнящо се представяне в ЕКТ е загуба от Оксер с 1:7...Аз поне само това си спомням от Локо ПД в Европа
Ти може само това да помниш,ама Целия Футболен Свят помни и никога нама да забрави Антверпен-ха ха ха -подобна световна глупост още не е виждало човечеството![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта