Наско Сираков - официална тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Веселинов

Re: Наско Сираков - официална тема

Мнениеот Веселинов » 27 авг 2013 17:27

Der Schmarotzer написа: Доказателствата се намират в тогавашната преса - спортна и не само спортна. Когато говоря за доказателства, които не мога да покажа имам предвид документ с подпис и печат, какъвто няма как да има за делаверите, които е извършил на гърба на българския футбол и в частност на Левски. Никой не отрича приносът му като футболист, но поразиите, които направи с идеята Левски и в частност с привържениците му, като ръководител, са огромни. Или ще отричаш показването на голия му задник на привържениците, както някои се опитаха да направят.Или ще отричаш делаверите с комисионните, на гърба на Левски, за които получи назидателна присъда от тогавашният собственик. Или ще отричаш уредените мачове чрез дружката му Коце Маца, о да, за последните нямам доказателства с подпис и печат, или съдебно решение, а без такова по българските и не само българските закони той е невинен и само се опитвам да го маскаря. Освен писаните закони има и неписани, морални закони, а по всеки един от тези неписани закони той е виновен - откакто той е в Левски като ръководител изчезна моралът в Левски, а това не е моят Левски (привърженици на който в семейството ми сме вече 5 (пето) поколение). Друг е въпросът, че след 1995 моралът, доколкото го имаше, изчезна от всички БГ клубове, докато преди това изцяло липсваше само в един от тях. Ако не си разбрал, точно в това е вината на лицето атанас Петков Сираков, да приравни нашия Левски с червеното недоразумение и такива като него като идея. Това, което комунистическата власт за 20 години не успя, той го извърши за няколко години, с активното съдействие и на такива като теб.

Der Schmarotzer,

Ще ти отговоря в твой стил:
"Доказателствата се намират в тогавашната преса - спортна и не само спортна" - Не е вярно! Няма никакви "доказателства", а само предполагам статии с мнения на различни автори. След 1989 г. всеки втори "автор" започна да си измисля, да съчинява, да разпространява слухове и т.н. Кой беше най-подготвен да борави с пропаганда в периода за който става дума? Защо няма "левскари" като ГА, Петко, Кольо, Сашо и т.н. - розови шамани, които облъчват аудиторията с небивалиците си и злобата си срещу Левски? Простия принцип "повтори една лъжа сто пъти и тя ще стане истина" - това са твоите "доказателства"...
"за делаверите, които е извършил на гърба на българския футбол и в частност на Левски" - Глупости! Общи фрази и нула съдържание.
"показването на голия му задник на привържениците" - Пак глупости! Бях на този мач и то в А сектор и съм свидетел - става дума за едни 4 или 5 "разбирачи от А сектор" (както го каза Гонзо за такива подобни!), които цял мач му подвикваха глупости. Направи го специално за тях, а всички други в сектора се смяха на простотията на "разбирачите", докато те напуснаха стадиона набързо гузни и осмяни.
"делаверите с комисионните, на гърба на Левски, за които получи назидателна присъда от тогавашният собственик" - Отричам ги, защото пак пишеш само глупости и общи приказки. Кажи една далавера, де? Само една, не всички. :idea: И за каква наказателна присъда бълнуваш? :lol: Човек няма право да се подстриже "нула номер" ли? Наказателна присъда ли е това? :lol:
"уредените мачове чрез дружката му Коце Маца" - Кажи за един такъв уреден мач? Само един, не всички. Доказателства? Свидетели? Нещо в пресата? Или само розови внушения и слухове за лековерни?
"Освен писаните закони има и неписани, морални закони, а по всеки един от тези неписани закони той е виновен" - Край! Издал си му присъдата... :lol: Ти и аз не сме ли виновни? Или имаме правото да преподаваме писан и неписан морал и да съдим, защото сме по-заслужили от човека, който коментираме? Играхме, управлявахме, а накрая той се намести незаслужено на нашите места, така ли? Някой по-кадърен ли предлагаш да беше на неговото място? Кой е той? За какво е ти винавен Сираков конкретно? :roll: Няма ей така "обща вина", както няма и конкретика в твоите писаници...

Накарая ще си позволя едно кратко обобщение. Писнало ми е от разни мрънкалници и оплакванията им колко лош и несправедливо устроен е света. Xора коитo само си търсят причина да плюят и да мразят някого, за да компенсират личните си недостатъци. Не съм привърженик на Наско Сираков, нито пък мога да обобщавам морални норми и закони в елементарен спор за една игра. Моя съвет е малко да си давате сметка, че с глупостите които разпространявате нищо не постигате, а само увеличавате омразата, недоверието и простотията. Твоят Левски и "на семейството ги сме вече 5 (пето) поколение" не е ТВОЙ, нито какъвто ти се се иска или както ви се струва, че ви се иска да е Левски. Не е отделна планета, нито абстрактна семейна или лична форма на съществуване, а футболен клуб! Отбора на народа, а не твоя отбор или на семейството ти. Ходете подкрепяйте Разград, там поне всичко е чисто като сълза на девица и може да си самовнушаваш всички глупости, които ти се струват приятни. Аман от "левскари мрънкачи"... :oops:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 27 авг 2013 20:23

Der Schmarotzer написа:Искаш да кажеш,че истинските левскари са извънземни божества ,които идват чат- пат на мач ,след което си отлитат пак обратно към звездите и нямат нищо общо със случващото се на Земята и с това което се случва в любимият им отбор. :) :) :) Колкото да се опитваш да изопачаваш и да бягаш по тъча фактите са си факти,колкото и да ти е гадно .И недейте да се правите на дисиденти и мъченици ,щото е точно обратното.

Браво гений!!! За половин час си изчел повече от 130 страници - съдържанието на протокола! А ако не си ги изчел и продължаваш да пишеш, явно и на теб трябва да се препоръча Панчататра, но не съм въобще сигурен дали дори и тя ще помогне.[/quote]
Знам за ПАНЧАТАНТРА ,но не и за Панчататра.Ти се опитваш да си изградиш някаква твоя си истина ,нямаща нищо общо с реалността,някакъв твой, идеализиран изопачен свят.Ако вече си си повярвал имаш спешна нужда от помощ."За болестта е нужен лекар,съветник-за раздора ,за всяко нещо в този свят си има хора",това се казва в ПАНЧАТАНТРА, препоръчвам ти съвсем приятелски да я прочетеш вместо да си губиш времето да пишеш глупости по форумите или да четеш протоколи на политбюро ,може да ти е от голяма полза!
Последна промяна от Red joker на 27 авг 2013 20:56, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 авг 2013 20:48

фифи перото написа:
СВОБОДЕН написа:
santiliana написа:Нека не фетишизираме дадена личност, без значение заслугите й.
Никой не мисли да фетишизира Наско. Но след като тук се опитвате да го изкарате по-черен от дявола, то редно е да бъде защитен. Може и да си е свалял гащите на терена като футболист, но също като футболист е вкарвал два гола за България на световни първенства(на Италия и Аржентина), куп голове на ЦСКА, а също и важни голове в ЕКТ. А също и той е човекът изработил трите дузпи вкарани от Стоичков на световното. Като ръководител е правил и грешки при назначаването и на треньори и избора на играчи, но има и попадения донесли успехи на клуба. Другите ръководители на отбора в най-новата ни история направили ли са колкото него?

Какво разбираш под най-нова история?

1993, 1994 и 1995 г. стара история ли е?

Имам предвид периода след 89та година и падането на комунизма. Това беше рязка промяна във всички аспекти на живота ни и футбола също. Като директор успехите му са видни и върхът са групите в ШЛ. Това постижение при тези условия стои по-високо от онези полуфиналчета на четирибуквието при комунизма. И това постижение не само друг ръководител на Левски, но и въобще на български отбор не може да надмине. Нито гришата, Домусчиев, Лупи, Титаните и пр. Имат много хляб да изядат, ако изибщо някога го достигнат. За Гонзо и Боримиров няма какво да говорим, а ролята на Батков се състоеше в това, че тези успехи бяха постигнати въпреки него. Което ги прави с още по-висока стойност защото са при управлението на некадърен президент.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

На линия
Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 авг 2013 22:40

Веселинов написа:
Der Schmarotzer написа: Доказателствата се намират в тогавашната преса - спортна и не само спортна.
Der Schmarotzer,

За какво е ти винавен Сираков конкретно? :roll: Няма ей така "обща вина", както няма и конкретика в твоите писаници...

Накарая ще си позволя едно кратко обобщение. Писнало ми е от разни мрънкалници и оплакванията им колко лош и несправедливо устроен е света. Xора коитo само си търсят причина да плюят и да мразят някого, за да компенсират личните си недостатъци. Не съм привърженик на Наско Сираков, нито пък мога да обобщавам морални норми и закони в елементарен спор за една игра. Моя съвет е малко да си давате сметка, че с глупостите които разпространявате нищо не постигате, а само увеличавате омразата, недоверието и простотията. Твоят Левски и "на семейството ги сме вече 5 (пето) поколение" не е ТВОЙ, нито какъвто ти се се иска или както ви се струва, че ви се иска да е Левски. Не е отделна планета, нито абстрактна семейна или лична форма на съществуване, а футболен клуб! Отбора на народа, а не твоя отбор или на семейството ти. Ходете подкрепяйте Разград, там поне всичко е чисто като сълза на девица и може да си самовнушаваш всички глупости, които ти се струват приятни. Аман от "левскари мрънкачи"... :oops:

Явно или не четеш какво ти се пише, или не разбираш какво ти се пише, или ти е платено от някой да пишеш по този начин - интересно е, че писанията ти с изразните средства в тях ми напомнят едно към едно както пасквилите на ГА и ПС от гошковците но със сираковски знак, т.е. на платените сиракови драскачи ЖМ и ЖС. Да не би да имаш нещо общо с някои от тях?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 авг 2013 22:49

Der Schmarotzer написа:
Веселинов написа:
Der Schmarotzer написа: Доказателствата се намират в тогавашната преса - спортна и не само спортна.
Der Schmarotzer,

За какво е ти винавен Сираков конкретно? :roll: Няма ей така "обща вина", както няма и конкретика в твоите писаници...

Явно или не четеш какво ти се пише, или не разбираш какво ти се пише, или ти е платено от някой да пишеш по този начин - интересно е, че писанията ти с изразните средства в тях ми напомнят едно към едно както пасквилите на ГА и ПС от гошковците но със сираковски знак, т.е. на платените сиракови драскачи ЖМ и ЖС. Да не би да имаш нещо общо с някои от тях?

Прекалено си позволяваш да обиждаш мои приятели, а това няма да го търпя. Само в последните ти две мнения си обидил двама

На линия
Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 авг 2013 22:49

Red joker написа:
Der Schmarotzer написа:Искаш да кажеш,че истинските левскари са извънземни божества ,които идват чат- пат на мач ,след което си отлитат пак обратно към звездите и нямат нищо общо със случващото се на Земята и с това което се случва в любимият им отбор. :) :) :) Колкото да се опитваш да изопачаваш и да бягаш по тъча фактите са си факти,колкото и да ти е гадно .И недейте да се правите на дисиденти и мъченици ,щото е точно обратното.

Браво гений!!! За половин час си изчел повече от 130 страници - съдържанието на протокола! А ако не си ги изчел и продължаваш да пишеш, явно и на теб трябва да се препоръча Панчататра, но не съм въобще сигурен дали дори и тя ще помогне.

Знам за ПАНЧАТАНТРА ,но не и за Панчататра.Ти се опитваш да си изградиш някаква твоя си истина ,нямаща нищо общо с реалността,някакъв твой, идеализиран изопачен свят.Ако вече си си повярвал имаш спешна нужда от помощ."За болестта е нужен лекар,съветник-за раздора ,за всяко нещо в този свят си има хора",това се казва в ПАНЧАТАНТРА, препоръчвам ти съвсем приятелски да я прочетеш вместо да си губиш времето да пишеш глупости по форумите или да четеш протоколи на политбюро ,може да ти е от голяма полза![/quote]
Не е важно само да попрочетеш, а и да осмислиш прочетеното, но от поста ти изводът е един: ти в четенето явно си стигнал само до случката с маймуната и заклещените там нейни тестиси и си сметнал, че си достигнал до края на мировото знание, без да се усетиш, че не си дори маймуната, а само прищипаните й тестиси.

На линия
Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 авг 2013 22:57

milen.hristov написа:
Der Schmarotzer написа:
Веселинов написа:
Der Schmarotzer,

Прекалено си позволяваш да обиждаш мои приятели, а това няма да го търпя. Само в последните ти две мнения си обидил двама

Ако не се лъжа това е форума на Гонг с подфорум на Левски, а не на твоите приятели или греша? Ако е форум само за твоите приятели, ок спирам да пиша. Или и на теб това ти е целта да изгониш от форума мислещите, а да оставиш само еветчиите на определени персони. Или да започвам да си мисля, че не случайно темата за Сираков беше изчезнала и се появи наново, чиста и неопетнена...

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 29 авг 2013 09:29

Der Schmarotzer написа:Първият ми пост в този форум беше в защита на Гунди - в спора кой е по-по-най. Там написах, че КСПП-то е представител и флагман на мутрочалгарската култура, за наше съжаление това важи с пълна сила и за НСПП-то. Той е също такъв типичен представител на чалгизацията на обществото, но от синята страна, макар че те нямат цветове. Докато той има нещо общо с Левски, отборът ще бъде такъв какъвто е от последните десетина години - с всички върхове и падения, част от мутрочалгизацията на обществото във всичките му аспекти. Съжалявам, но аз такъв Левски не искам, искам си моя Левски - на Лозанов (да не се бърка с Николери :-)), на Ласков, на Валяка, на Гунди, на Соколето, на Байко, на Павката, на Гиби, на Шпайдела, на Илиян, на самия Наско, докато в моите очи беше все още Наско, а не НСПП, докато не тръгна с мутрите от СИК... и не си показа задника на синята публика.

lucio написа:
Не мога да повярвам, че има Левскари които с такава злоба да се изказват за Сираков. Наско е голмайстор на Левски за всички времена а фенове на същия този отбор го обиждат така грозно . . . . какви сте хора вие, нищо не цените,
нищо не уважавате.

Явно и ти четеш както дяволът евангелието. Нито в моите постове, нито в постовете на съфорумниците има и една лоша дума за Сираков като футболист. Той е една от легендите на Левски и това никой не може да му го отнеме. Всичко негативно е срещу Сираков ръководителя. Това същото се отнася и за Гонзо. Видя ли по време на мача с "Морето", чий портрет развяваха момчетата от сектор "Б" - ако не си да те светна - на треньора на противниковия отбор. Т.е. ние легендите си ги тачим, но простотията, извършена след това не забравяме и не прощаваме. Това същото се отнася и до Гиби - простихме му ходенето в четирибуквието, защото беше принуден от бивш ръководител на отбора да направи това, но никога няма да му се прости влизането в листата на ДПС.
Здраво залагаш на заучени фрази Дявол, Евангелие, мутри, комисионни, а съкращението дето си използвал е за ПРЕЗИДЕНТ нали хахахах ;) . Управленските качества на Георги Иванов или пък както други го наричат "ИНЖИНЕРА" ще ги коментираш ли или след 2-3 години ще го кръстиш и него с ПП след името?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 авг 2013 13:43

Баси, баш заради Наско ли намерихте да се скарате?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 сеп 2013 22:39

Браво! Наско отписа есента, приоритет е бил стадиона (и то само сектор А), а на зима ще се привлекат още 4 футболисти?!
И до кога така?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Левски”