Веселинов написа:Очаква се над 2000 (две хиляди!) верни до гроб фенове, привърженици и ултраси на Лудогорец да подкрепят отбора в този решителен мач!

Че то в Белград нямаха 100, сега 2000.. ако броим и всеки възможен гурбетчия-българин в Швейцария може и да съберат 2000 хх
КАН написа:Безсмислена тема.
Ами да.. може и мача да не се играе направо?!
Царя написа:0-1 до 88 минута, и после два бързи гола за 0-3!
Това ако стане може да звъннеш на Домусчиев и поне месец-2 ще имаш много висок стандарт на живот на негови разноски :D
P!nk fan написа:Безпроблемна победа за Базел срещу изкуственото отборче.
Друго си е ЦСКА, Левски и Ботев Враца, тях майка ги е раждала както подочух (rofl)
tsonpen написа:България цяла сега Лудогорец гледа. Мачът е на първо място за престиж, на второ за чудо - лудо чудо, ако не сме си изчерпали квотата за тази луда година

Голяма част от България искрено се надява да поставите антирекорд и ти много добре го знаеш. И не визирам себе си хх
Краен резултат - непредвидим. Може 5:0, може 0:1, може и 2:2. Зависи най-вече от това колко време ще издържи Лудогорец. Базел и да започне слабо мача с оглед на резултата от първия мач може да се върне в играта буквално за минути и тогава всичко ще зависи от съпротивата на Лудогорец. Резултати от сорта на 0:2, 0:3 и т.н. според мен са невероятни. Дори някак Лудогорец да поведе 2:0, Базел моментално ще заиграе не за 1, а за ДВА гола (според мен ще го направи и при 0:1).
Лудогорци, кръстете се Базел да не реши да играе за публиката. Нападението им е зло, много вкарват, защитата ви е три пъти по-бавна от Салах и компания и ако решат може да стане ама много лошо.
Горе главите.. мен и 5:0 не ме вълнува особено, Лудогорец направи достатъчно тази година за коефициента и представянето на родния футбол. Аз бих ги адмирирал дори при тежки загуби в следващите им 7 мача.