Базел - Лудогорец, плейоф ШЛ, реванш, 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

nam_si_koy
Контакти:

Re: Базел - Лудогорец, плейоф ШЛ, реванш

Мнениеот nam_si_koy » 27 авг 2013 11:27

entwickler написа:Ако изкарат някой от Базел с червен картон в 10тата минута може да стане интересно :). Очаквах мача с нетърпение.

И аз разчитам на Данчо Минев.Сигурен съм че е научил няколко думи на немски и ще приложи наученото при първия удобен случай.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 авг 2013 11:28

nam_si_koy написа:
entwickler написа:Ако изкарат някой от Базел с червен картон в 10тата минута може да стане интересно :). Очаквах мача с нетърпение.

И аз разчитам на Данчо Минев.Сигурен съм че е научил няколко думи на немски и ще приложи наученото при първия удобен случай.

Дори и това да се случи, как си представяте Лудогорец да вкара 3 безответни гола :?
Само Левски!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 27 авг 2013 11:47

siniq_fen написа:
nam_si_koy написа:

Дори и това да се случи, как си представяте Лудогорец да вкара 3 безответни гола :?

Съгласен съм, че не звучи реалистично. Особено със Салах в отбора на Базел. Все пак нищо не се знае. Да не говорим, че Салах можеха да го изгонят спокойно в БГ още първото полувреме.

nam_si_koy
Контакти:

Мнениеот nam_si_koy » 27 авг 2013 11:50

Ще е сензационна победа, но срещу 11 от Базел 3 безответни гола е в сферата на научната фантастика

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 авг 2013 11:59

България цяла сега Лудогорец гледа. Мачът е на първо място за престиж, на второ за чудо - лудо чудо, ако не сме си изчерпали квотата за тази луда година :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 авг 2013 12:15

tsonpen написа:България цяла сега Лудогорец гледа. Мачът е на първо място за престиж, на второ за чудо - лудо чудо, ако не сме си изчерпали квотата за тази луда година :)

Пожелавам ви го, обаче ми се струва, че това ще трябва да обедини всички чудеса през годината :lol: :lol:
Само Левски!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 авг 2013 12:23

Гол до 10-тата минута за Лудогорец ще изнерви Базел и ще се втурнат в атака,а българите вкарват и втори такъв в 25-тата минута.Базел се е окопитил и трепери.Тече 93-тата минута на мача отбора на Лудогорец изптлнява пряксвободен удар.Зад топката застава Мисиджан удар и гооооооооооллллллллл.Лудогорец остранява Базел с гол в последната секунда.Швейцарците са шокирани.Няма да могат да сложат Лудогорец в чувалче,отпадат губят към 30 милиона евро приходи,а Лудогорец се пада с Реал Мадрид,Ювентус и Олимпиакос в групата си на ШЛ. :lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 27 авг 2013 12:26

Това и в детските книжки го няма. Да излезнат освободени и да играят с настроение. Това си пожелавам.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 27 авг 2013 12:28

Веселинов написа:Очаква се над 2000 (две хиляди!) верни до гроб фенове, привърженици и ултраси на Лудогорец да подкрепят отбора в този решителен мач! :o

Че то в Белград нямаха 100, сега 2000.. ако броим и всеки възможен гурбетчия-българин в Швейцария може и да съберат 2000 хх

КАН написа:Безсмислена тема.

Ами да.. може и мача да не се играе направо?!

Царя написа:0-1 до 88 минута, и после два бързи гола за 0-3!

Това ако стане може да звъннеш на Домусчиев и поне месец-2 ще имаш много висок стандарт на живот на негови разноски :D

P!nk fan написа:Безпроблемна победа за Базел срещу изкуственото отборче.

Друго си е ЦСКА, Левски и Ботев Враца, тях майка ги е раждала както подочух (rofl)

tsonpen написа:България цяла сега Лудогорец гледа. Мачът е на първо място за престиж, на второ за чудо - лудо чудо, ако не сме си изчерпали квотата за тази луда година :)

Голяма част от България искрено се надява да поставите антирекорд и ти много добре го знаеш. И не визирам себе си хх

Краен резултат - непредвидим. Може 5:0, може 0:1, може и 2:2. Зависи най-вече от това колко време ще издържи Лудогорец. Базел и да започне слабо мача с оглед на резултата от първия мач може да се върне в играта буквално за минути и тогава всичко ще зависи от съпротивата на Лудогорец. Резултати от сорта на 0:2, 0:3 и т.н. според мен са невероятни. Дори някак Лудогорец да поведе 2:0, Базел моментално ще заиграе не за 1, а за ДВА гола (според мен ще го направи и при 0:1).
Лудогорци, кръстете се Базел да не реши да играе за публиката. Нападението им е зло, много вкарват, защитата ви е три пъти по-бавна от Салах и компания и ако решат може да стане ама много лошо.
Горе главите.. мен и 5:0 не ме вълнува особено, Лудогорец направи достатъчно тази година за коефициента и представянето на родния футбол. Аз бих ги адмирирал дори при тежки загуби в следващите им 7 мача.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 авг 2013 12:28

Viv.Brooke написа:Това и в детските книжки го няма. Да излезнат освободени и да играят с настроение. Това си пожелавам.

Аз си пожелавам да не загубят 8-)
Само Левски!

Върни се в “Лудогорец”