6ти кръг - Локо София - ЦСКА 24ти август 18:00 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: 6ти кръг - Локо София - ЦСКА 24ти август 18:00 часа

Мнениеот mistreated » 27 авг 2013 10:01

memnto написа:
mistreated написа:Качаранаков играе слабо от началото на сезона, но веднъж не го пусна титуляр и мрънкачите наскачаха. Сега пък мрънкате, че го пускал. Утре ако не го пусне, ще започнете пак да мрънкате "къде са българските момчета". И така до края на света, както се казва в една песничка...

Няма угодия нали? За това дай като теб - сляпа подкрепа за Мрънчо, въпреки, че някои от решенията му са доста .. дискусионни да кажем. Коне с капаци...

Не съм прав за нещо в мнението си ли? За кое по-точно? Иска да ми кажеш, че когато играе Карачанаков не мрънкате защо играе, а когато не играе - обратното? Това ли се опитваш да ми обясниш?
Или просто искаш да кажеш, че душичката ти няма да миряса, докато Стойчо не се махне или ЦСКА не заиграе във В група. Какво точно се опитва да роди главичката ти?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 27 авг 2013 10:10

mistreated написа:
memnto написа:
mistreated написа:Качаранаков играе слабо от началото на сезона, но веднъж не го пусна титуляр и мрънкачите наскачаха. Сега пък мрънкате, че го пускал. Утре ако не го пусне, ще започнете пак да мрънкате "къде са българските момчета". И така до края на света, както се казва в една песничка...

Няма угодия нали? За това дай като теб - сляпа подкрепа за Мрънчо, въпреки, че някои от решенията му са доста .. дискусионни да кажем. Коне с капаци...

Не съм прав за нещо в мнението си ли? За кое по-точно? Иска да ми кажеш, че когато играе Карачанаков не мрънкате защо играе, а когато не играе - обратното? Това ли се опитваш да ми обясниш?
Или просто искаш да кажеш, че душичката ти няма да миряса, докато Стойчо не се махне или ЦСКА не заиграе във В група. Какво точно се опитва да роди главичката ти?

Ти главичката ми я остави на мира. :lol:
Искам да кажа, че каквото и да си говорим Стойчо е един посредствен треньор, който само става да надъхва феновете, да каже 2-3 думи за "говедата" и до тук. Факт! И не, не смятам, че Стойчо ще се махне от ЦСКА, а ще го махнат. И не, не искам да го махат на 100%, а искам да взима по-адекватни и не толкова страхлливи решения. Искам ЦСКА да мачка, а не да се чуди как да организира атаките си.
И не, не ми се спори с теб. Разбираемо е всеки да си има своето мнение, обратното би било напълно ненормално.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2013 10:18

memnto написа:Ти главичката ми я остави на мира. :lol:
Искам да кажа, че каквото и да си говорим Стойчо е един посредствен треньор, който само става да надъхва феновете, да каже 2-3 думи за "говедата" и до тук. Факт! И не, не смятам, че Стойчо ще се махне от ЦСКА, а ще го махнат. И не, не искам да го махат на 100%, а искам да взима по-адекватни и не толкова страхлливи решения. Искам ЦСКА да мачка, а не да се чуди как да организира атаките си.
И не, не ми се спори с теб. Разбираемо е всеки да си има своето мнение, обратното би било напълно ненормално.

Аз пък искам да спечеля няколко милиона от тотото. А дано, ама надали!
Хубаво е искаш, ама още по-хубаво е да осъзнаваш дали може да стане на момента. Защото от подобно "искане" сме на това дередже!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 27 авг 2013 10:36

mistreated написа:
memnto написа:Ти главичката ми я остави на мира. :lol:

Аз пък искам да спечеля няколко милиона от тотото. А дано, ама надали!
Хубаво е искаш, ама още по-хубаво е да осъзнаваш дали може да стане на момента. Защото от подобно "искане" сме на това дередже!

Значи един вид и аз съм виновен, че сме на това дередже? :shock: Е не знаех, поне да бях искал некой лев от Титан, като и аз съм в схемата... :mrgreen:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2013 10:43

memnto написа:Значи един вид и аз съм виновен, че сме на това дередже? :shock: Е не знаех, поне да бях искал некой лев от Титан, като и аз съм в схемата... :mrgreen:

Всички сме виновни, включително и аз. Защото заради неспирното си желание за "мачкане" и титли не оставихме нито един треньор да си върши работата. Защото не давахме никакво време на нови играчи да свикнат с отбора, защото рано рано отписвахме младите ни надежди. Защото освирквахме играчите си при втория равен мач. Защото при втория слаб мач на даден играч, ние твърдим, че той вече е свършил за футбола (нищо, че в слаба форма изпадат и най-големите звезди на световния футбол). Защото дори, когато знаем, че в отбора няма пари искаме качествена селекция и победи над "селяните" от Лудогорец и Ботев (нарочно съм написал тази дума в кавички, защото за мен е пълна простотия).
Много са нещата, но трябва цял ден да пиша по тази тема, а не ми се занимава.

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 27 авг 2013 10:50

mistreated написа:
memnto написа:Значи един вид и аз съм виновен, че сме на това дередже? :shock: Е не знаех, поне да бях искал некой лев от Титан, като и аз съм в схемата... :mrgreen:

Всички сме виновни, включително и аз. Защото заради неспирното си желание за "мачкане" и титли не оставихме нито един треньор да си върши работата. Защото не давахме никакво време на нови играчи да свикнат с отбора, защото рано рано отписвахме младите ни надежди. Защото освирквахме играчите си при втория равен мач. Защото при втория слаб мач на даден играч, ние твърдим, че той вече е свършил за футбола (нищо, че в слаба форма изпадат и най-големите звезди на световния футбол). Защото дори, когато знаем, че в отбора няма пари искаме качествена селекция и победи над "селяните" от Лудогорец и Ботев (нарочно съм написал тази дума в кавички, защото за мен е пълна простотия).
Много са нещата, но трябва цял ден да пиша по тази тема, а не ми се занимава.

Именно, като е в слаба форма да не го пуска. Да пусне някой друг. То може и другия да е така, ама ние от 10 минути, които играе на терена (в най-добрия случай), няма как да разберем това. А не да не го/ги пуска защото не ги харесва.. :|

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2013 10:58

memnto написа:Именно, като е в слаба форма да не го пуска. Да пусне някой друг. То може и другия да е така, ама ние от 10 минути, които играе на терена (в най-добрия случай), няма как да разберем това. А не да не го/ги пуска защото не ги харесва.. :|

Ами ти четеш ли какво пиша? Карачанаков е слаб от началото на сезона. Като го остави на пейката срещу Лудогорец, защо веднага започнахте с плювалниците, че не го пускал?
И колко точно смени има на Карачанаков според теб? Кой трябва да играе на негово място, ама ако може да не е чужденец (нали така казвате)?

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 27 авг 2013 11:05

mistreated написа:
memnto написа:Именно, като е в слаба форма да не го пуска. Да пусне някой друг. То може и другия да е така, ама ние от 10 минути, които играе на терена (в най-добрия случай), няма как да разберем това. А не да не го/ги пуска защото не ги харесва.. :|

Ами ти четеш ли какво пиша? Карачанаков е слаб от началото на сезона. Като го остави на пейката срещу Лудогорец, защо веднага започнахте с плювалниците, че не го пускал?
И колко точно смени има на Карачанаков според теб? Кой трябва да играе на негово място, ама ако може да не е чужденец (нали така казвате)?

Оооп, не ми слагай някакви думи в устата. Кога съм казвал защо не го пускал?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 27 авг 2013 11:17

Конкретно за Карачанаков основна вина за състоянието,в което се намира в момента и неясното бъдеще на футболната му кариера носи Стойчо Младенов.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2013 11:17

memnto написа:
mistreated написа:

Оооп, не ми слагай някакви думи в устата. Кога съм казвал защо не го пускал?

Re: 4 кръг Лудогорец - ЦСКА София |10.08|

Мнениеот matador на 10 Авг 2013 23:17
Отвратителна игра много страхливо през всичките 90 минути.Защо не играят Карачанаков,Долапчиев,Грънчов, с какво Кировски е по-добър от Долапчиев за какво е взет Косоко една топка не може да спре.

Re: 4 кръг Лудогорец - ЦСКА София |10.08|

Мнениеот POPCORN на 10 Авг 2013 22:36
нали щеше да дава шанс на тия където не предадоха ЦСКА?Къде е Карачанаков а?

Мога да изкарам и още доста, ама просто не ми се занимава да преглеждам темите. Не съм цитирал теб в първото си мнение, но ти цитира мен. Така че приемам, че ти също си от тези, които мрънкат, когато не играе Антон.

Върни се в “ЦСКА”