BadBoy написа:и ти за 5 хаотични атаки го оцени, браво.
Той сам ли да пази в тая защитна линия? Отиграванията му във въпросните атаки на Черно Море ми харесаха.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BadBoy написа:и ти за 5 хаотични атаки го оцени, браво.

Cayman написа:BadBoy написа:и ти за 5 хаотични атаки го оцени, браво.
В клипа който си сложил са 10 атаки + 2 ъглови.Ти значи за 10 атаки го оцени,браво.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:И какво общо има този клип с Левски?Ако играчи се избираха по тази логика то Бейл трябваше отдавна да е спрял с футбола!
mistreated написа:W84me написа:И какво общо има този клип с Левски?Ако играчи се избираха по тази логика то Бейл трябваше отдавна да е спрял с футбола!
Според теб как точно сте го избрали този играч? Някой е ходил да го гледа ли? Следили са му развитието месеци наред? И кое точно са му гледали, при положение, че за цяла пролет има 3 мача, като резерва за Уеска? Естествено, че е гледан на видео или просто предложен от някой мениджър. Близо е до ума! Само че щом може някой ръководител да си прави изводи за качествата му според избрани моменти във даден видеоклип, не е зле да погледне и тези му изпълнения, нали?
W84me написа:mistreated написа:W84me написа:И какво общо има този клип с Левски?Ако играчи се избираха по тази логика то Бейл трябваше отдавна да е спрял с футбола!
Според теб как точно сте го избрали този играч? Някой е ходил да го гледа ли? Следили са му развитието месеци наред? И кое точно са му гледали, при положение, че за цяла пролет има 3 мача, като резерва за Уеска? Естествено, че е гледан на видео или просто предложен от някой мениджър. Близо е до ума! Само че щом може някой ръководител да си прави изводи за качествата му според избрани моменти във даден видеоклип, не е зле да погледне и тези му изпълнения, нали?
Що не ходиш да гледаш Косоко и Сисиде? Те са наблюдавани с години, оценени са подобаващо и са взети в комплект с Кировски...
mistreated написа:Ама ти на мен не ми давай наклон. Отговори на елементарен въпрос, който ти задавам. Как точно мислиш, че са го "избирали", та твърдиш, че подобни клипове не значат нищо?
W84me написа:mistreated написа:Ама ти на мен не ми давай наклон. Отговори на елементарен въпрос, който ти задавам. Как точно мислиш, че са го "избирали", та твърдиш, че подобни клипове не значат нищо?
По същия начин, по който са избрали Косоко и разните ви там звезди, сега спокоен ли си?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта