christian825 написа:Мисля, че е време да забравим за трансфер на Рууни при нас. Колкото по-рано го осъзнаем, толкова по-добре.
А и няма да има разочаровани...
Кое те кара да мислиш така?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
christian825 написа:Мисля, че е време да забравим за трансфер на Рууни при нас. Колкото по-рано го осъзнаем, толкова по-добре.
А и няма да има разочаровани...
riak4 написа:Кое те кара да мислиш така?
christian825 написа:riak4 написа:Кое те кара да мислиш така?
Ами... няма никакъв шанс Юнайтед да продадат една от звездите си на пряк конкурент за титлата, просто не виждам как ще стане.
Другото важно е, че МЮ не изпитват нужда да продават. Видя се днес, че Рууни играе с желание, може би в края на миналия сезон е искал да напусне, но в момента не мисля, че е така.
riak4 написа:Все пак е професионалист. Аз все още смятам, че ще го вземем.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Mourinho: ‘It’s time for the person who started the story [Wayne Rooney] to end the story.’
Mourinho says Rooney has 48 hours to hand a transfer-request in... Or the club will look elsewhere. #CFC
becks32milan написа:Стига с този руни, дРът е вече, трябва ни реализатор който да играе не само нападател например Ройс.
Мислих си че не ни трябва нападател но се видя от снощи че не е така.
usurper написа:becks32milan написа:Стига с този руни, дРът е вече, трябва ни реализатор който да играе не само нападател например Ройс.
Дърт, дърт колко да е дърт ? На 27 години е все пак...
becks32milan написа:usurper написа:becks32milan написа:Стига с този руни, дРът е вече, трябва ни реализатор който да играе не само нападател например Ройс.
Дърт, дърт колко да е дърт ? На 27 години е все пак...
А Ролс Ройс е на 22
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта