Димитър Пенев-най-великият треньор на България.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Димитър Пенев-най-великият треньор на България.

Мнениеот delqnski47 » 18 окт 2008 01:12

Това е човекът който преди време класира националите,това е човекът който намери от селата хиляди звезди от които е Бербатов ,Стоичков,Мартин Петров,Стилиян Петров и т.н. това е човекът който кара феновете на противниковият отбор да останат с пръст в уста и в гъза.Това е човекът който ръководи ЦСКА в момента и колкото да са отслабнали,благодарение на този велик българин-ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО!!!Според мен едва ли някой друг треньор може да направи такова постижение каквото е на Пената!!!Според мен не някой си бай Ганьо трябва да получи орден ''Стара Планина'' а именно за Стратега.
А ето и една таблица:
1.Димитър Пенев
2.Мъри Стоилов
3.всички останали
...
199245.Емил Велев. :D
199246.Вили Вуцов. :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Димитър Пенев-най-великият треньор на България.

Мнениеот delqnski47 » 18 окт 2008 01:17

А и да не забравим че по нататък ще се говори и за Иван Иванов,Александър Тошев,Александър Тонев и дай Боже и още, и всичко това пак ще е дело на Пената ЕСТЕСТВЕНО ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

botev1912pd
Контакти:

Мнениеот botev1912pd » 18 окт 2008 02:00

Съгласен съм с теб колега! Още не мога да разбера защо, при положение, че имаше желание да продължи да води националния отбор през тези квалификации, не му го дадоха. :shock: Тва е все едно Фергюсън да каже, че иска да води Англия и вместо него да изберат примерно Марк Хюз. Направо съм втрещен от шефовете на БФС, които благодарение на самия Пенев постигнаха най-големите си успехи.

Еми кой каквото иска да говори, но пред фактите и боговете мълчат. А фактите са едни - това е най-успешният треньор в историята на българския футбол. :!:

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 18 окт 2008 02:21

delqnski47 написа:Това е човекът който преди време класира националите,това е човекът който намери от селата хиляди звезди от които е Бербатов ,Стоичков,Мартин Петров,Стилиян Петров и т.н. това е човекът който кара феновете на противниковият отбор да останат с пръст в уста и в гъза.Това е човекът който ръководи ЦСКА в момента и колкото да са отслабнали,благодарение на този велик българин-ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО!!!Според мен едва ли някой друг треньор може да направи такова постижение каквото е на Пената!!!Според мен не някой си бай Ганьо трябва да получи орден ''Стара Планина'' а именно за Стратега.
А ето и една таблица:
1.Димитър Пенев
2.Мъри Стоилов
3.всички останали
...
199245.Емил Велев. :D
199246.Вили Вуцов. :mrgreen:

хиляди звезди-минус 4=996 в най-лошия случай.къде са те сега?специално ще отида до пловдив в неделя за да видя това чудо-фен на ботев с пръст в уста и в гъза едновременно
Батков вън!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 окт 2008 02:33

nostradamus отиди за да останеш и ти с пръст в Говеждия си задник. Щом не мислиш така за Пенев!!! Това е грехота!! Жалко че няма повече такива Треньори у нас :( :( :(

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 18 окт 2008 02:42

TheClub написа:nostradamus отиди за да останеш и ти с пръст в Говеждия си задник. Щом не мислиш така за Пенев!!! Това е грехота!! Жалко че няма повече такива Треньори у нас :( :( :(

АЗ ЗА ТРЕНЬОРА НЕЩО ДА КАЗВАМ,ПРОСТО ПРОЧЕТИ ПЪРВИЯ КОМЕНТАР И СЛЕД ТОВА РУГАЙ,ПСУВАЙ И Т.Н.ТОЗИ ОРДЕН ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НИЩО НЕ ЗНАЧИ,А ПЪК СТРАТЕГА ЕДВА ЛИ СЕ НУЖДАЕ ОТ НЕГО И СЪМ СИГУРЕН,ЧЕ И ДА МУ ГО ВРЪЧАТ ,НА ПЪРВИЯ ВЪПРОС НА ЖУРНАЛИСТИТЕ-КАКВО СА МУ ДАЛИ-НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОТГОВОРИ
Батков вън!

Потребителски аватар
cesekar4o_the best

Мнениеот cesekar4o_the best » 18 окт 2008 05:19

ДА ,ПЕНЕВ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ТРЕНЬОР НА БЪЛГАРИЯ!

Потребителски аватар
cesekar4o_the best

Мнениеот cesekar4o_the best » 18 окт 2008 05:23

АБЕ КЪВ МЪРИ КЪВ СТОИЛОВ.ТОЙ БЕЗ ЖУРНАЛИСТИТЕ И БФС НЕ МОЖЕ ДА БИЕ
МАЛО КОНАРЕ.10 ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ЗАГУБИ В ЕВРОПА.КАДЕ ДА ГО СЛАГАМЕ В КЛАСАЦИЯТА!

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Мнениеот stramberk » 18 окт 2008 08:20

СТОИЛОВ-какъв треньор-играеха си момчетата.Защо сега ЛИТЕКС не е първи в класирането?

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 18 окт 2008 09:10

stramberk написа:СТОИЛОВ-какъв треньор-играеха си момчетата.Защо сега ЛИТЕКС не е първи в класирането?

Стоилов е един от малкото треньори, които се опитват да налагат модерен футбол. Проблемът му е, че е голям инат и се възприема прекалено на сериозно. Няма да стане Много Голям треньор. А има и друго - "материалът" сега е некачествен. Колкото до Пената - безспорен нюх за таланта, ама тактиката .... Лошото е, че след като го обявиха за ТРЕНЬОР на всички времена, няма да се съгласи да бъде "скаут" или пом. треньор. Кой каквото иска да ми приказва, но не може да не си знаеш имената на футболистите и да провеждаш тактика.

Върни се в “ЦСКА”