ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Малу Мпансинкату: Няма проблеми след срещата днес, сделка ще

Мнениеот veseo » 18 окт 2009 19:34

Един град-един отбор написа:Ето това е новина :) Казах ви, че няма поводи за притеснение ...

Дано е истина, единственото успокояващо е, че не са се отказали окончателно, иначе е пределно ясно че и да има проблеми, докато имат поне някакво желание да ни вземат няма да извряка веднага "Ауе сельо ни прееба, никва сделка, чупим се от тук". Явно истината е някъде по средата, дано е по-близко до думите на Малу, отколкото до думите на нашите хора...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

samobotev
Контакти:

Re: ХА СЕГА ДЕ!!!!!

Мнениеот samobotev » 18 окт 2009 19:36

С тази разлика, че познавам човека, който е пуснал темата във форума и другия, който твърди, че е присъствал на срещата. Така че, в случая смешната измишльотина си ти ...

И аз познавам човека който пусна темата във форума и знам, че не би излъгал за такова нещо но и той е човек и би могло също така да бъде излъган и отам пича да се е панирал и да е пуснал инфото което ни изправи на нокти.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 18 окт 2009 19:39

Аре дано да стане тая сделка :) :P , че таман им научих имената на италиянските играчи и те ще вземат да си тръгнат :(

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 18 окт 2009 19:41

Работата ми е да водя преговори . Имам сюр бюлюк обучения за това , както и многогодишен професионален и житейски опит. Чуя ли - "Няма проблеми..." , когато изказвам опасения за нещо... ставам два пъти по-подозрителен :evil: "Няма проблеми" за мен значи че има голям , МНОГО ГОЛЯМ проблем. Всички знаем как му е името на този проблем в БОТЕВ. :twisted:

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 18 окт 2009 19:48

vhpvhp написа:Работата ми е да водя преговори . Имам сюр бюлюк обучения за това , както и многогодишен професионален и житейски опит. Чуя ли - "Няма проблеми..." , когато изказвам опасения за нещо... ставам два пъти по-подозрителен :evil: "Няма проблеми" за мен значи че има голям , МНОГО ГОЛЯМ проблем. Всички знаем как му е името на този проблем в БОТЕВ. :twisted:

ами пак по-добре е от "Ние бяхме до тук", нали?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 18 окт 2009 20:01

samobotev написа:
С тази разлика, че познавам човека, който е пуснал темата във форума и другия, който твърди, че е присъствал на срещата. Така че, в случая смешната измишльотина си ти ...

И аз познавам човека който пусна темата във форума и знам, че не би излъгал за такова нещо но и той е човек и би могло също така да бъде излъган и отам пича да се е панирал и да е пуснал инфото което ни изправи на нокти.

А защо казва ,че срещата е била на стадиона?

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 18 окт 2009 20:10

хъм незнам защо на стадиона като пък от дръга страна други пишат Тримона.
Това все повече ми прилича на клюките дето ги разпостраняват колегите на работата, един чул неду чул от шефа нещо ходи веднага на пее на някое свое аверче, то пък разбрало неразбрало ходи да пее на още 2-3 ма, онези пък и те какво чули какво разбрали ходят и те говорят на останалите и после шефа вика абе кой ти го разправя това?Ами хъка мъка Иван,ами на Иван кой му го каза? Ами Драган , а на Драган ?Ами незнам Петкан или Марийка :) .Оф тука сте ебаси КГБ то въздиша шефа и продължава нататъка

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 18 окт 2009 20:11

Момчета , не се самоуспокоявайте . Само по себе си - вече 2 седмици липсват каквито и да са реални добри новини. Нещата не стоят добре.

Потребителски аватар
Berserk
Контакти:

Мнениеот Berserk » 18 окт 2009 20:17

и кво като ги познаваш,трябва ли всички да им вярваме,как са разбрали за какво си говорят салерно и пичиони,знаят ли италиански[/quote]

Вярвам 1000 пъти повече на тях, отколкото на някакъв измислен негър, чиято физиономия видях за първи път преди 2-3 седмици ... Ако щеш ...

Не виждам да е от кой знае какво значение къде точно се е провела срещата ... на Колежа или в Тримонциум ...
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 окт 2009 20:20

за мен Малу не е по измислен от другите. Това че е черен незначи че няма да му имам доверие. Дори по скоро на него ще вярвам да ти кажа аз
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”