Ливърпул - Нотс Каунти (27.08.13 г. ,, 21:45 ч.) 4-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Ливърпул - Нотс Каунти (27.08.13 г. ,, 21:45 ч.)

Мнениеот Karsa Orlong » 26 авг 2013 13:42

LIMASSOL написа:
nev3rm1nd написа:Мисля че след мача със Суонзи е 3-тия кръг за Кепитъл Уан Къп, така че със Саутхямтън би следвало да очакваме Суарез . :)

След Саутхямптън е 3-тият кръг 24/25 септември, т.е. наказанието му изтича точно за мача от купата на лигата.
Аз друго се замислих,дали не можем да врътнем едно преиграване че да отхвърли още един мач :lol:

Добра идея, тъкмо да се обиграят младите :lol: Абе дайте да не го мислим отсега, ами да изчакаме да затвори джама, че нищо не се знае още ...

На линия
Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 авг 2013 14:16

Karsa Orlong написа:
LIMASSOL написа:
nev3rm1nd написа:Мисля че след мача със Суонзи е 3-тия кръг за Кепитъл Уан Къп, така че със Саутхямтън би следвало да очакваме Суарез . :)

След Саутхямптън е 3-тият кръг 24/25 септември, т.е. наказанието му изтича точно за мача от купата на лигата.
Аз друго се замислих,дали не можем да врътнем едно преиграване че да отхвърли още един мач :lol:

Добра идея, тъкмо да се обиграят младите :lol: Абе дайте да не го мислим отсега, ами да изчакаме да затвори джама, че нищо не се знае още ...

В тая купа няма преигравания ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 26 авг 2013 14:39

Щом няма преиграване значи излизаме и мачкаме :) Нотс Каунти от 4 мача в Лига 1 имат един хикс и три загуби.
Трябва да пазим титулярите за МЮ така че.. Джоунс - Уиздъм, Шкъртел, Кели, Сисоко - Алън , Хендо (Лукас) - Ибе, Алберто, Стърлинг - Борини
Liverpool overall record v Notts County: Wins 34, draws 12, defeats 14

p.s. Стана ми интересно как имаме толкова много загуби и се оказа че повечето от тях са в началото на миналият век.Иначе в последните 24 мача имаме 20 победи , 3 равни и 1 загуба(1956г)

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 26 авг 2013 14:57

nev3rm1nd написа:Победа на 0, както правим напоследък

Включва ли 5-6 инфарктни спасявания на Миноле?

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 26 авг 2013 15:02

LIMASSOL написа:Щом няма преиграване значи излизаме и мачкаме :) Нотс Каунти от 4 мача в Лига 1 имат един хикс и три загуби.
Трябва да пазим титулярите за МЮ така че.. Джоунс - Уиздъм, Шкъртел, Кели, Сисоко - Алън , Хендо (Лукас) - Ибе, Алберто, Стърлинг - Борини

Съгласен съм за състава, но и честно казано не ми пука за този мач дори и да го загубим, ако ще се хвърляме за купа то поне да е за FA Cup.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 26 авг 2013 15:03

boyan_kn написа:

не 5-6, направо 15.Даже може и 30.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 26 авг 2013 15:22

boyan_kn написа:

:shock: :shock: :shock: Предлагам на 9ливес,да смени заглавието на темата явно ще играем с Барселона :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 26 авг 2013 15:57

9lives написа:
LIMASSOL написа:Щом няма преиграване значи излизаме и мачкаме :) Нотс Каунти от 4 мача в Лига 1 имат един хикс и три загуби.

Съгласен съм за състава, но и честно казано не ми пука за този мач дори и да го загубим, ако ще се хвърляме за купа то поне да е за FA Cup.

Преди малко на пресконференция Брендо каза че купите са важни и нямало да подценява никой.Не мислел още за МЮ.Щял да даде почивка на няколко човека,но като цяло ще излезе със силен състав.Шкъртел е подновил тренировки,но няма да е готов за утре.Каза още че се надява до края на прозореца да подсили състава.Попитаха го за Моузес,но не каза нищо съществено.Каза че е много доволен от старанието на Борини,в мача на резервите е показал желание и най-вероятно ще започне утре с него.Накрая поздрави тренера на Кардиф за победа вчера,бил му много близък приятел.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 авг 2013 18:50

LIMASSOL написа:
9lives написа:

Преди малко на пресконференция Брендо каза че купите са важни и нямало да подценява никой.Не мислел още за МЮ.Щял да даде почивка на няколко човека,но като цяло ще излезе със силен състав.Шкъртел е подновил тренировки,но няма да е готов за утре.Каза още че се надява до края на прозореца да подсили състава.Попитаха го за Моузес,но не каза нищо съществено.Каза че е много доволен от старанието на Борини,в мача на резервите е показал желание и най-вероятно ще започне утре с него.Накрая поздрави тренера на Кардиф за победа вчера,бил му много близък приятел.

Нотс Каунти си спомням доста ни озориха в един мач преди 20 години на техен терен . Помня ,че бихме с трудно с 2-1 . Тогава бяха във ВЛ.
Да,Шкъртел няма да играе и ми е много интересно да вида кой ще е централен до Уисдъм..може би Кели ?! А десен бек Фланаган ,който аз не харесвам изобщо ..по добре Маклофлин ..ще видим..
Лукас го отпиши ...той най вероятно след мача е влязъл в болница....едвам дишаше накрая :)
Тия купи са важни за резервите .Трябва да се помъчат да спечелят някоя от двете купи . Още повече нямаме мачове за ЛЕ.
Надявам се моя любимец Ибе да вкара ,както и Алберто . Очаквам силен мач за Сисоко и заявка за титулярно място. Прогноза още веднъж 4-0.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 26 авг 2013 19:38

Ако аз правех състава,бих пуснал:
Джоунс;Флано-Кели/ако е готов,защото преди дни той сам потвърди,че не се чувства на 100%/-Уиздъм-Сисоко/защото му трябват мачове/;Алън/като опорен полузащитник,което е смешно,защото това е пост,на който имаме нулева алтернатива/;Алберто пред него;Стърлинг и Айсади по фланговете.Борини в атака и Пачеко зад него в позицията на номер 10.Бих дал определено шанс на момчета като Маклафлин,Айби,а евентуално и на Сама,ако Кели не може да изкара 90 минути.
Само че БР каза нещо по-различно на днешната пресконференция,а то е,че сърцевината на отбора ще е същата,но все пак ще даде почивка на някои играчи.За мен лично почти целия отбор се нуждае от почивка след видяното срещу Вила.Особено Джерард,Джонсън,Агер,Лукас,Коутиньо,Стъридж и Туре/все пак е на 32 и не трябва да си подритваме късмета,защото има риск да се контузи с 3 мача за 7 дни/.Хендо има страхотна енергия и си мисля,че тя ще ни е нужна на 100% срещу манксовете,няма смисъл да я пилее срещу тея дърводелци.
Отлично си спомня,че в един мач за същата безсмислена купа загубихме Лукас за 9 месеца и това бе началото на края на добрия сезон при Далглиш.

Върни се в “Ливърпул”