mistreated написа:Имаш ги, какъв е облога? За титлата или за мача в неделя?
За мен е равносилно. Загубим ли в неделя - печелиш баса.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
mistreated написа:Имаш ги, какъв е облога? За титлата или за мача в неделя?
Pupper_ написа:mistreated написа:Имаш ги, какъв е облога? За титлата или за мача в неделя?
За мен е равносилно. Загубим ли в неделя - печелиш баса.
mistreated написа:...И ако си мислите, че в съблекалнята и изобщо в отбора на Ботев нещата изглеждат много добре, значи нямате никаква идея какво се случва във вашия клуб. Имам прекалено много приятели ботевисти, някои от които изключително близки до част от най-големите ви легенди, така че знам някои неща. И за изострянето на настроенията спрямо Кривия, за отношението му към Данчо Христов и Неделев, за комисионните на Стоилов, за страхотните кражби на Палийски по строежа на новата база и какво ли още не. Ако някой се разрови, така ще се разсмърди, че Лупи ще ви се стори китка пред вашите директори.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Ако мача е равен аз печеля!![]()
И ще си сложите каквито аватари реша за по 1 месец и ще ме почерпите с бира.
Pupper_ написа:Red_Girl написа:Ако мача е равен аз печеля!![]()
И ще си сложите каквито аватари реша за по 1 месец и ще ме почерпите с бира.
Договорено! Ама само теб, щерките от подписа няма да ги водиш, че с тия цени на капи кайсия, ще ме разорят
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Аз съм млада! Какви щерки!![]()
Pupper_ написа:Red_Girl написа:Аз съм млада! Какви щерки!![]()
Сри, моя грешка. Помислих, че момичетата от подписа ти, са твои
Нищо де, пожелавам ти, като стане време да си имаш и ти две принцеси

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта