ЧЕРНО МОРЕ - Лудогорец - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЧЕРНО МОРЕ - Лудогорец
Като десен бек може да играе и Живко. Миналият сезон показа нелоши игри отляво, а по принцип е десничар. Не мога да преценя кой е по-удачния вариант.
0-1 "ботушите"няма да могат да се противопоставят на бързите атаки по земя на Лудогорец и ще допуснат гол,което ще е достатъчно.
hd29 написа:0-1 "ботушите"няма да могат да се противопоставят на бързите атаки по земя на Лудогорец и ще допуснат гол,което ще е достатъчно.
Предлагам да внимаваш как наричаш Черно Море

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Живко Атанасов трябва да е десен бек, не е толкова бърз както конника без глава но има малко повече акъл. Ако Дани не се възстанови то Жоро Илиев ще започне на негово място, а Божилов ще е на върха. Според мен отбора ни започва да намира верния ритъм и не трябва да се правят промени освен принудителните. Мачът е троен, макар и с по- големи шансове за Лудогорец, но най -важно е да покажем игра и себераздаване както в мача снощи.
Последна промяна от romano13 на 26 авг 2013 11:58, променено общо 1 път.
Гледайте малко по-реално на нещата.И ние(макар ДОСТА по-добър отбор от вашия) плетяхме някакви комбинации-тоя ще вкара,ще им вземем центъра,Венци ще ги накаже и други от тоя сорт) и започна мача поведоха ни,ние изтървахме 3 100% положения,почна второто полувреме,тупур лупур и айде пътуваме към Стара Загора с тройка без гарнитура.Имате шанс,само ако Стоев пусне втория отбор.Интересен мач ще е,дано да имам време да го гледам.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
luxorus написа:Гледайте малко по-реално на нещата.И ние(макар ДОСТА по-добър отбор от вашия) плетяхме някакви комбинации-тоя ще вкара,ще им вземем центъра,Венци ще ги накаже и други от тоя сорт) и започна мача поведоха ни,ние изтървахме 3 100% положения,почна второто полувреме,тупур лупур и айде пътуваме към Стара Загора с тройка без гарнитура.Имате шанс,само ако Стоев пусне втория отбор.Интересен мач ще е,дано да имам време да го гледам.
Безмислено мнение !
1. след нас сте в класирането, за каква класа говориш ?
2. във форума за какво искаш да си говорим, само как ще паднем ли ? тогава ще сме като форума на Любимец !
3. няма значение с кой отбор ще дойдат, пак трябва да играем с тях
4. шансове - всички имаме шансове, топка е
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
- Ron Jeremy
- Контакти:
Aз не разбрах с Байерн ли ще играем или с Лудогорец труден мач ни очаква , но е малко рано да се предаваме Станчев ще липсва определено , а Божилов дано най накрая седне на пейката тая дупка паразитна
ex Popeye
-
- Контакти:
eelche написа:Готвача написа:Много добре,гледам и ти "махаш" Божилов,ама не слагаш друг на неговото място.Защо ли?Не разбрахте ли,че докато не се намери играч поне толкова качествен като Божилов,любимец 14 ще си е твърд титуляр.За този мач трябва да си спомним добрите години,когато играехме на кило кръв и метър кожа.Такива отбори играещи на цък-цък се спират само и единствено с много преса и респектиране със здрави влизания на границата на позволеното,че и малко зад граничната полоса.Спомнете си как Зенит и Селтик биха Барса.С физика и надбягване.Радвам се че ще ги хванем след Базел и сме длъжни да ги надбягаме и надборим.И много центрирания към Бакари и ...Божилов разбира се.Къде без него?Жалко че нямаме вече такива рендета като Шабленското говедо и Гравесена,но и с наличните можем да се справим.Бодичека може да излезе като "фалшиво крило",и да го пуснем да си точи бутоните върху нежните разградски крачета до първи картон.След това да влиза Живко и да продължава с "правилните" действия.Така го виждам аз този мач колеги.Иначе-двойка.
Това мнение описва точно манталитета на вашия отбор!Ръгане,блъскане и напред каквото стане.Абсолютно съгласен съм и с колегата от форума на ЦСКА за Тича.Имате 2 мача на сезон срещу Левски и ЦСКА...
Иначе относно мача ако се играе при нормално съдийство и Лудогорец играе с титуляри нещо от сорта 0-2,1-2 с много картони
В Подуене винаги сте се славели като абсолютни олигофрени, ама това беше най-тъпото мнение, което някога е съществувало във форум.
То бива неадекватност, ама това е върха.
Какво "дерби" те гони със Светкавица, които имат 1 сезон в "Б" група и може да имат дерби с Омуртаг, но не и с Черно море. Все едно на Подуене дербито да ви е със Своге...
Набий си го в кратуната- Черно море винаги е имал един единствен дразнител в историята си и това е Спартак. Тях от години ги няма на картата и малко или много останахме без дразнител. Вие и ЦСКА за нас сте били отборчета срещу които се изправяме. Да, с малко по-голям заряд от Видима и Търговище, но нищо повече. Запомнете - вие може да сте някои само за сателитите си и толкова. Никой не ви бройка за живи, още повече в сегашното ви жалко състояние. Къде къде по- важни са мачовете със стойностни отбори като Лудогорец или Ботев.
А за стил на игра- след вчерашния мач и поредицата ви от "изяви" с какви очи говорите за ръгане - като рогачите сте вие. Изпопребихте половината ни отбор смешници. Да не говорим, че стилът ви беше като на абсолютни селяндури - ритай и какокто стане- в повечето случаи прехвърляхте стадиона. Добре, че в София няма чайки...
Кролик написа:hd29 написа:0-1 "ботушите"няма да могат да се противопоставят на бързите атаки по земя на Лудогорец и ще допуснат гол,което ще е достатъчно.
Предлагам да внимаваш как наричаш Черно Море
Приемам заблежката,но все пак "практикуващият силов футбол" отбор от Варна ще загуби

- Ron Jeremy
- Контакти:
hd29 написа:0-1 "ботушите"няма да могат да се противопоставят на бързите атаки по земя на Лудогорец и ще допуснат гол,което ще е достатъчно.
да не стане само да загубят "цървулите" с 1:0
Последна промяна от Ron Jeremy на 26 авг 2013 13:33, променено общо 2 пъти.
ex Popeye