"А" гр. 6 кр. Нефтохимик - Локомотив (Пловдив) - коментари

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

orion
Контакти:

Re: "А" гр. 6 кр. Нефтохимик - Локомотив (Пловдив) - коментари

Мнениеот orion » 24 авг 2013 20:20

Много як гол на Диего. Честито. :)

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 25 авг 2013 10:52

Дайте му време на Мартин да влезе във форма, момци! Тези май са станали поредната жАлта/чорбарска публика! А имат потенциал да са различни и симпатични.
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
PLOVDIV 1926
Контакти:

Мнениеот PLOVDIV 1926 » 25 авг 2013 21:59

Тази година много отбори и техните фенчета много са си повярвали ,ама много...и ще берат ядове занапред...а между другото познах резултата
ОРГАНИЗАЦИЯ ТРИБУНА СПОРТКЛУБ

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 25 авг 2013 22:39

bianchi написа:Мартин много ме ядоса вчера то бива бива ама това неговото ...

и кое те ядоса на Мартин? На Коко любимеца Кармо по-добре ли беше? Заради него вече изпускаме 4-ти гол от началото на сезона.

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 26 авг 2013 11:52

stioks написа:
bianchi написа:Мартин много ме ядоса вчера то бива бива ама това неговото ...

и кое те ядоса на Мартин? На Коко любимеца Кармо по-добре ли беше? Заради него вече изпускаме 4-ти гол от началото на сезона.

Разликата между Марто и До Кармо от началото на първенството е огромна! Бразилеца поне демонстрира изключително желание за игра, което се вижда и от постоянните му връщания в нашето поле, за да се опита да попречи на разиграванията на противника или да отнеме топката. Вярно е че има и някои нескопосани отигравания и много симулации, както и случайни падания /имам чувството, че играе с цвички/, но...... Докато Марто е може би зле физически и оттам идват проблемите му с придвижването и липсата на желание да пресира противника. Изключително грозна беше постъпката му, когато поиска от Станков да смени До Кармо /жеста беше недвусмислен/, а не както загубеният коментатор я интерпретира като искане за собствената му смяна! Въпреки че Мартин е от любимите ми футболисти, мисля, че това сърдене и махане с ръце не му отива и искрено се надявам следващият месец да видим истинският MACHINE GUN, какъвто го познаваме и искаме да виждаме. Сигурен съм, че това е и неговото желание!
Много залагам и разчитам на Дани Кики, който ми изглежда изключително позитивно променен във всяко отношение!
П.п. Единствено не разбрах какво търси на терена т.нар. "машина" Станко Йовчев!?!?
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 26 авг 2013 15:05

kistendil написа:
Разликата между Марто и До Кармо от началото на първенството е огромна! Бразилеца поне демонстрира изключително желание за игра, което се вижда и от постоянните му връщания в нашето поле, за да се опита да попречи на разиграванията на противника или да отнеме топката.

Лошото е, че само с желание до никъде не се стига. Борбеността на До Кармо се обезличава от абсурдните му отигравания, които ни костват точки. За сметка на това Мартин владее изключително добре топката и това си пролича на мача с Нафтата. Жалко, че му липсват головете все още.
А относно жеста на Мартин за До Кармо, мисля че той показа това, което си мислеше целия отбор в този момент, не за друго, а защото му беше второ или трето поред подобно отиграване за мача. Да не говорим за предишните мачове.

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 26 авг 2013 15:41

А относно жеста на Мартин за До Кармо, мисля че той показа това, което си мислеше целия отбор в този момент, не за друго, а защото му беше второ или трето поред подобно отиграване за мача. Да не говорим за предишните мачове.

В този дух на мисли си представи какво трябваше да направят съотборниците на Мартин за отиграванията му в този и предишните мачове! Не става да пристигаш като параход на мястото на събитието със подобаващо закъснение и да имаш претенции. Или да тръгва да се открива няколко мига след като паса е подаден! Или да спира бързи атаки с въртене около оста си, или....
И пак повтарям, искрено му желая час по скоро да заприлича на това, което искаме да виждаме от него! ;)
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 26 авг 2013 16:34

само с желание до никъде не се стига

Не съм напълно съгласен - Калкана, Балона, Джевиза, Ради Райковски, Мони Кръстев, Живко Галибардов, Мето Стойнев, Васко Камбуров и много други, които не бяха най-големите и съвършени футболисти, но... Очите ми се насълзяват, но не от смях! Сменям половината от сегашният отбор за тези отгоре без да се замисля! :)

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 27 авг 2013 10:14

kistendil написа:
само с желание до никъде не се стига

Не съм напълно съгласен - Калкана, Балона, Джевиза, Ради Райковски, Мони Кръстев, Живко Галибардов, Мето Стойнев, Васко Камбуров и много други, които не бяха най-големите и съвършени футболисти, но... Очите ми се насълзяват, но не от смях! Сменям половината от сегашният отбор за тези отгоре без да се замисля! :)

еее това са футболисти от друга планета :mrgreen: един Мето Стойнев ако беше сега при нас.. Въпросът е, че специално за чужденец, който уж трябва да ни вдига класата, да разчитаме само на желанието му не ми се връзва.

Върни се в “Локо Пловдив”