Днес Реал представя Бейл , той чупи трансфера на Роналдо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

milka

Днес Реал представя Бейл , той чупи трансфера на Роналдо

Мнениеот milka » 26 авг 2013 01:28

Днес се очаква Реал официално да обяви трансфера на Гарет Бейл , за почти 90 млн. евро ( :shock: :shock: :shock: ) чупейки рекорда на Роналдо .
От гледна точка на Реал това е абсолютна глупост според мен , НЯМА футболист който да струва такива пари , колко ли биха стрували на времето Пеле , Марадона , Гаринча , Бекенбауер :roll:

Тотнъм яко ще напълнят гушите , оня мазния Леви с кеф ще ги преброй до последното евро .

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Re: Днес Реал представя Бейл , той чупи трансфера на Роналдо

Мнениеот Cocaine » 26 авг 2013 09:03

Имал-дал, ако аз бях треньор на Реал, бих разубедил ръководството от подобна сделка. За тази сума "белите" можеха да вземат 3-4 много кадърни футболисти, сред които и нападател, който да се конкурира с Бензема. Но те си знаят. Статистиката говори, че в ерата "галактикос" Реал има само една ШЛ, въпреки че всяка година е спряган за фаворит, и тази купа дойде в началото на "царуването" на Перес. Оттогава Реал успехите на Реал са обратнопропорционални на налетите пари.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 26 авг 2013 09:25

Пари на вятъра... Рано или късно ще се осъзнаят, че с тоя президент това им е максимума... За титли трябва отбор, а не всяка година 4-5-6 нови ...

А за Бейл - толкова пари за спринтьор не съм си мислел, че ще бъдат дадени някога :lol:

Да си бяхте купили Ройс - м/у 3 и 4 пъти по-добър е и струва много по-малко ;)

Ама както и да е ! Да Ви е честит !

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 26 авг 2013 10:19

От години Реал Мадрид се е превърнал в бляскав продукт отколкото качествен топ отбор.Всяка година взимат поне една звезда и мислят че са недосегаеми,но Барселона бързо ги сваля на земята.Тази година Барселона с Неймар и Меси не виждам кой ще ги спре в Испания.В Шампионската Лига Байерн,Манчестър Юнайтед и Челси могат да победят всеки.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
zoller

Мнениеот zoller » 26 авг 2013 10:23

JohnnieWalker написа:Пари на вятъра... Рано или късно ще се осъзнаят, че с тоя президент това им е максимума... За титли трябва отбор, а не всяка година 4-5-6 нови ...

А за Бейл - толкова пари за спринтьор не съм си мислел, че ще бъдат дадени някога :lol:

За парите не съм съгласен ще си ги избият след някое и друго турне в Азия.Но за спринтьора си прав да бяха взели Болт тоя поне няма кой да го хване.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 26 авг 2013 10:25

Тотнъм с тия пари да се насочат към закупуването на атакуващ полузащитник/плеймейкър по най-бързия начин защото иначе лошо. Вилиан им го взеха Челси но да търсят друг има още седмица от прозореца. Халфовете им са добри и технични, но извеждащите им пасове им куцат яко. Срещу слабаци като Палас и Суонси не можаха да направят и едно чисто положение за Солдадо, а срещу отбори от горната половина на таблицата изобщо не ми се и мисли. Играта им в момента хич не върви и ако искат пак да се целят в топ 4 ще трябва да действат бързо.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 26 авг 2013 10:33

zoller написа:
JohnnieWalker написа:Пари на вятъра... Рано или късно ще се осъзнаят, че с тоя президент това им е максимума... За титли трябва отбор, а не всяка година 4-5-6 нови ...

За парите не съм съгласен ще си ги избият след някое и друго турне в Азия.Но за спринтьора си прав да бяха взели Болт тоя поне няма кой да го хване.

Още от тениски най-вероятно ще ги избият :), ама 100 млн са си 100 млн ! И то за спортист - човек, който е на едно стъпване на криво от края на кариерата си ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 авг 2013 10:42

На мен ми звучи, като "Реал представя Бейл, той чупи ТЪПОМЕРА на Роналдо" ! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Реал Мадрид”