Левски - Черно Море - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Левски - Черно Море

Мнениеот Parmalat » 26 авг 2013 06:00

honda написа:
Parmalat написа:Антонио Вутов да го духнеш ще падне.Имам чувството ,че се храни с хляб и вода.
Изображение
Ето един 17 годишен негов връстник Изображение

Него го продадоха за 4 милиона евро.

Като цяло към 16 години един футболист трябва да почне да трупа маса постепенно.Ако толкова хилав като Вутов едно по сериозно влизане може да приключи футболната му кариера преждевременно.

Занимавал ли си се професионално с някакъв спорт , че пишеш подобни глупости. Трупането на мускулна маса е строго индивидуално, но едва ли има лекар в света ,който би препоръчал трупането на мускулна маса преди да е приключил растежа на организма. При Вутов растежа определено не е приключил . Докато организма се развива трябва много да се внимава с натоварванията. Мога да ти изброя безброй случаи на спортисти ,които на 16-17 години имаха телосложения на завършени мъже- болшинството от тях приключиха кариерите си преждевременно поради контузии или пък на 25 години вече имаха проблеми с наднорменно тегло и бързината вече никаква я нямаше.Много показателен пример е Валери Божинов- на 16-17 той вече имаше почти изградено телосложение ,на 25 вече на практика беше приключил с големия футбол, за справка-когато беше на 18 години за него бяха броени 13 млн евро.

Tренирал съм футбол.Нашият треньор ни казваше, че трябва от 16 години да се трупа,защото в днешно време футбол без физика не се играе.Виж юношите връстници на Вутов как са в Европа

Изображение
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 26 авг 2013 08:40

donDiego написа:Криза има ли в Левски или няма,Гаджев нещо говори преди секунди за тежка ситуация ,голяма криза :roll: :roll: ,дали има истина в думите му :?:

Тази мърша Гаджев е време да бъде накаран да спре да говори и да бъде изритан.Омръзна ми да гледам как си влачи огромния задник и как(по информация от кухнята) създава интрига след интрига сред играчите.Нека отиде при своя любим Гонзо във Варна и там да си развява коня.Това обаче малко ме съмнява,защото там едва ли ще получава по 15 000 евро заплата.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 26 авг 2013 09:11

Parmalat написа:
honda написа:
Parmalat написа:Антонио Вутов да го духнеш ще падне.Имам чувството ,че се храни с хляб и вода.
Изображение
Ето един 17 годишен негов връстник Изображение

Него го продадоха за 4 милиона евро.

Като цяло към 16 години един футболист трябва да почне да трупа маса постепенно.Ако толкова хилав като Вутов едно по сериозно влизане може да приключи футболната му кариера преждевременно.

Занимавал ли си се професионално с някакъв спорт , че пишеш подобни глупости. Трупането на мускулна маса е строго индивидуално, но едва ли има лекар в света ,който би препоръчал трупането на мускулна маса преди да е приключил растежа на организма. При Вутов растежа определено не е приключил . Докато организма се развива трябва много да се внимава с натоварванията. Мога да ти изброя безброй случаи на спортисти ,които на 16-17 години имаха телосложения на завършени мъже- болшинството от тях приключиха кариерите си преждевременно поради контузии или пък на 25 години вече имаха проблеми с наднорменно тегло и бързината вече никаква я нямаше.Много показателен пример е Валери Божинов- на 16-17 той вече имаше почти изградено телосложение ,на 25 вече на практика беше приключил с големия футбол, за справка-когато беше на 18 години за него бяха броени 13 млн евро.

Tренирал съм футбол.Нашият треньор ни казваше, че трябва от 16 години да се трупа,защото в днешно време футбол без физика не се играе.Виж юношите връстници на Вутов как са в Европа

Изображение

Не мисля, че изграденото телосложение на Божинов е пречка за развитието му. Всички знаем причината и тя си има име. Че и бащино и фамилно. Колкото до Вутов, ако с него не се работи сериозно в тактически, технически и ФИЗИЧЕСКИ аспект, ще си остане футболист за местна консумация. Най- много да поеме в източна посока, за да попълни банковата си сметка в някоя необятна страна или бивша република от несъществуваща вече свръх държава. Или в комшийска втора дивизия. Това ниво, на което е сега не е достатъчно за голям играч. Ако иска да играе истински футбол трябва много да се самоусъвършенства. Има всички данни за това. От него също зависи.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 26 авг 2013 09:51

Tommi написа:Какви са тия глупости, че ръстът бил проблем за вратарите. :roll: Всичко си е до талант. Кьопке, Дзоф, Шилтън, Бенкс, Бартез, Касияс, със сигурност изпускам някой, да не би да са много високи.

Същите приказки напоследък ги говорите и за Антонио Вутов - нямал физика, нямал това, нямал онова. Чакайте бе, той футбол ли играе или ще го пробваме в сумото.

едей излагаш се. Добри вратари с ръста на ПАци тигъра са по-мкоро изкл. аз сещам в по-ново време за Бартез. Всички други са поне 1.85 (Дзоф, Касиляс и т.н.) а най-класните са си тополи около 1.90 и нагоре.

За добри вратари късаци се сещам са Кампос, но компенсираше с пласиране.

А на наш Пацо очаквам да му вкарат някоя диня от центъра слевдващия мач.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2013 10:47

sin4ec написа:
mistreated написа:А..., като не си слушал - нямаш право да коментираш. Като го чуеш, тогава пак можеш да спориш с мен.

Спор няма. Ама съм честен поне... :)
Видях интервютата, ами всъщност Йоканович каза същото! Съгласен съм и с двамата. Да, малко това изказване " аз ли да ида да вкарам" е вповече, но е афектирано момчето.... Но и смятам, че този мач спокойно можеше да свърши 3-1 и да е забравен вече, малко и Господ ни е изоставил, но това е временно явление. Колкото и да е странно, аз видях доста смислени и положителни неща днес, наред с грешките. Левски определено играе футбол, което е положително. Отрицателното е бая, но е въпрос на време и работа. :)

1. Всъщност Йоканович е треньор и има право да каже каквото реши за добре. Играчите, особено едни от най-слабите изобщо в отбора, нямат никакво право да коментират съотборниците си.
2. Йоканович каза "Вкарваме трудно, а ДОПУСКАМЕ ЛЕСНО голове!". Втората част от изречението е в областта на Димов.
3. Разбирам, че ти е трудно да признаеш, че Левски нищо не играе и че реално Йоканович не е надградил с нищо за 2 месеца работа, но ние не сме слепи. Колкото и да го защитаваш, понеже носел костюм и изглеждал добре, досега освен да мрънка, друго не сме видели от него. Ако ми посочиш поне в един мач нещо, с което сте изненадали противника, като тактическа постройка и надлъгване, ще кажа, че съм сгрешил. Ама едва ли ще успееш.
Ако можеш да ми посочиш и кога за последно сте вкарали от статично положение, различно от дузпа, също ще съм ти благодарен.
4. Тъй като ви е много лесно да давате акъли на Стойчо, нека да попитам при положение, че имате достатъчно млади и обещаващи момчета от школата, защо нито веднъж не видяхме някой дори за 5 минути да влезе на терена? А някои бяха убедени, че Попадийн ще бъде титуляр на мястото на Мюлдер. Титуляр, ама друг път. И не ми давай за пример Вутов, защото Йоканович го пуска само и само да не избяга от Левски.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 авг 2013 11:10

Трагичен футбол снощи. Смених канала - направо ме заболя корема да се смея на класните отигравания. Браво на Райков за прекия свободен - рядко може да се види подобен удар в дърводелско първенство като нашето и то от играч на българския Стоук Сити - Черно море :lol: . Левскарите няма какво да се ядосвате, защото тактиката ви е ясна на всички - топката на Гарито и се центрира към Генков, който ако усети някой да го докосне веднага пада. Следва дузпа, картон и условна присъда за виновника :mrgreen: Другия път Ники Прическата ще изгони най-малко още 1, че така няма да стане, явно. По отношение на Пацо Тигъра - момчето не е във форма и явно вижда критиките към него, което го обременява психически и пуска елементарни голове. И е вярно, че със скромните за вратар 180см е нисък за тоя пост. Вутов трябва да заякне, не е нормално футболист да изглежда по този начин, дори на 17. Вярно е, че Миланов за това цикли пейката в ЦСКА.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2013 11:13

boabbb написа:По отношение на Пацо Тигъра - момчето не е във форма и явно вижда критиките към него, което го обременява психически и пуска елементарни голове.

Ами нали има треньор, който взима решение кой вратар да пусне. Михаил Иванов с какво е по-лош от Тигъра?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 авг 2013 12:10

Djack_84 написа:
k_oleto написа:ами като гледам днес морето срещу Берое се чудя дали да не сложа на вашия мач 50 кинта за 0:0

А.....иначе /без да злобея/, на БГ-отборите са нужни две неща: БГ тренери и поне четирима юноши в групата, от които двама в титулярите. Покрай Лудогорец се поразрових за сръбския шампионат, сравних със сърби, румънци, турци, гърци и македонци. Е..................в нашия шампионат разчитаме най-малко на българи, а чужденци продаваме и купуваме всеки полусезон, та докато е така - ще сме зле!!!!

Та по темата: х и резултат 0:0

По-добре ми ги дай тия 50 лв :) Незнам как така преценяваш от едно полувреме на даден мач резултата от мача на Герена след седмица.Иначе очаквам победа 2,3:0 за сините.

Абе момчето май му разбира , дано е изкарало някой лев :)
Изображение

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 26 авг 2013 12:18

Пламен Илиев е крайно време да го сложат на пейката,защото този сезон загубихме доста мачове заради негови грешки.И срещу Иртиш,Ботев,Локото и вчера срещу Черно море му вкараха много леки голове.Доста юноши си тръгнаха от Левски след първата издънка под рамката на вратата,а Пл.Илиев вече доста мачове ни провали и миналия и този сезон и постоянно му дават нов и нов шанс за изява,докога?!?Левски винаги е имал добри вратари,ако и Мишо не става да взимат нов защото ми писна при всяко едно центриране,корнер или далечен удар да треперим.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 авг 2013 12:18

Tommi написа:
СВОБОДЕН написа: Но успехите на Левски с Наско начело и треньор Мъри бяха в едни доста безпарични времена.

Нека да не забравяме, че нито един директор в цялата история на клуба не е разполагал с повече пари от Наско Сираков. Вярно, че точно когато дойдоха големите успехи ситуацията не беше кой знае колко добра, но какво ще кажеш за периода преди това?

Преди това беше Чьорни и тогава всички под него в това число и Наско правеха каквото той нареди. Наско тогава не е имал реалната власт.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Архив”