0007 написа:Тоталната некадърност на ръководилите през последните 5-6 години Левски дава своите резултати.Целият отбор се крепи на Гари.Буквално всеки втори пас е към него,като всички чакат от него да финтира двама-трима и да вкара с някакъв далечен удар или пък да им сервира топката на голлинията и те само да я добутат в мрежата.Но дори и той не е Месията,който всеки път ще им оправя бакиите.С кого да започна - с Пламен,на когото само работниците от строежа на сектор А още не са му вкарвали от скелето?Или пък с Бру,чиито удари пращат топката на "Ботевградско"?Или пък да търся сметка от целия отбор,чиято тактика е да се изсипва топката от всевъзможни позиции към наказателното поле,а там каквото късметът реши.Еми да се купи някое борче и да се забие в малкия пеналт,сигурно повече пъти ще се докосне до топката от нашите футболари

Въобще,пародия в синьо.А,и който обвинява съдията,да прегледа пак повторенията на дузпата.Категорично Стефан задържа Цецо,но за мен по-скоро нямаше ЧК.Малко след това съдията спести жълт картон на един русоляв от вашите,който после извърши още един груб фал и си получи жълтия картон,но трябваше да му бъде втори
ПП ОГРОМНО уважение и признателност към Гонзо за футболната му кариера в Левски и за годините,в които беше отдаден на идеята,давайки всичко в името на отбора.НО като ръководител и треньор се провали,като най-голямата му грешка за мен беше вмешателството му в работата на Ясен,който се справяше достатъчно прилично.
+1914
Аз освен да изкажа комплименти за този анализ за нищо друго не се сещам!
Посмях се от сърце със спортно-техническият ти анализ за качествата на П.Илиев и Бру.Най-хубавото нещо в този Левски е Гари + Генков,който може да играе добре с глава и тяло и който е бил играч навремето в Мездра...
За ръководителите през последните 5 години каквото и да се напише все ще е малко и все ще е късно...
Президента Батков направи много глупави грешки и се довери на хора,които го подведоха...
А един от виновницте Левски да изглежда така,е при цялото ми уважение именно Гонзо!По негово време имаше най-голямо текучество на играчи - близо 150!!!Липсата на каквито и да било управленски качества и опит на такава длъжност го превърнаха в перфектната изкупителна жертва за далаверите.По негово време свързвам и мега позора на Казанската афера...
Най-гадното е той да не е знаел за всичко,да е бил подведен от Батков и прочее,а в един момент той беше като "Матросов на амбразурата" и съзнателно участваше в цирковете на Батков и накрая вместо като герой напусна "Герена" като чужд,като ненужен...И затова днес ми е най-болно,не толкова заради играта,колкото заради всичко което се случи през годините...
Въпреки всичко оставам оптимист...ДО КРАЯ!
САМО ЛЕВСКИ СОФИЯ !