Левски - Черно Море - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Левски - Черно Море

Мнениеот зеления » 25 авг 2013 23:24

vaskonti написа:
sin4ec написа:
mistreated написа:
Ти не искаш да вденеш смисъла на цялото изказване. Такива коментари дори капитаните на отборите рядко си позволяват да правят спрямо съотборниците си, камо ли един играч, с нищо не доказал, че става за Левски. Всъщност благодарение на същия играч вие обрахте може би най-големият си срам в ЕКТ в историята ви. И ти твърдиш, че подобно изказване е нормално и не говори за лоша атмосфера в съблекалнята...
Явно разбираме думата "отбор" по различен начин.

Честно казано, не съм му слушал изказването и съм убеден, че не е такова. Ще го гледам, и после ще коментирам.

Точно такова беше, а на всичко от горе каза и "Идват на Герена някакви си отборчета като Черно море...." Това го казва играч, дошъл точно от там.
Този не го ли обвинявахте, че е син на някаква важна клечка и за това бил титуляр и че за това изобщо е в Левски?

За Димов ли става дума? Ако е за него ще ви кажа само това: безкрайно сме ви благодарни, че взехте този дървар и ни отървахте от него.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 авг 2013 23:25

Saint Etienne написа:
MAЙOPA написа:Вторoтo полувреме ги отнасяме тези с 3:0,помнете му думата,ЛЕВСКИ ГАЗИИИИИИИИИИИ НАРЕД :idea:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 25 авг 2013 23:38

без играчи няма как да стане 4 нови ни трябват :) крило отакуващ халф нападател и бек ;) срам ме е вече да ги гледам тея дърводелси дано наи накрая да бият бездушниците :evil: :evil: :(

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 авг 2013 23:40

ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:
sin4ec написа:
mistreated написа:
Ти не искаш да вденеш смисъла на цялото изказване. Такива коментари дори капитаните на отборите рядко си позволяват да правят спрямо съотборниците си, камо ли един играч, с нищо не доказал, че става за Левски. Всъщност благодарение на същия играч вие обрахте може би най-големият си срам в ЕКТ в историята ви. И ти твърдиш, че подобно изказване е нормално и не говори за лоша атмосфера в съблекалнята...
Явно разбираме думата "отбор" по различен начин.

Честно казано, не съм му слушал изказването и съм убеден, че не е такова. Ще го гледам, и после ще коментирам.

Точно такова беше, а на всичко от горе каза и "Идват на Герена някакви си отборчета като Черно море...." Това го казва играч, дошъл точно от там.
Този не го ли обвинявахте, че е син на някаква важна клечка и за това бил титуляр и че за това изобщо е в Левски?

Другия е - Пламен Димов ;)

Иначе напред никаква идея, как да има.. нямаш втори централен нападател (нито на пейката, нито на терена) и единственото нещо, което ще правиш е да центрираш към Генков, ама това вече всеки го знае. Играем с едно крило, защото Гари прави нещо, другото е отписано, като видя Йорданов с топката и страх ме хваща, Ангелов игра по- добре от него за бога. Бру, не знам на колко см. трябва да е от вратата, за да вкара. Вутов- няма физика и психика, от 12 метра не може да вкара топката във вратата, можеше дори и да го пита къде да му я бие.. направо прегоря, като цяло НЕ ми хареса, то кой ли ми хареса?! Гаджев - спане цял мач, Велев г/д добре, но само с гредата го запомних толкова, новия Перес ми хареса, като за първи мач, ще го видим и него нататък. Дузпата беше 100%- ва, картона пресилен, гола вратарски.

Много стойностно мнение от една много красива дама!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 25 авг 2013 23:42

Garra Dembele написа:Успя да ме разсмееш, а това е голямо постижение! Жив и здрав да си! САМО ЛЕВСКИ! ;)

:)
Благодаря, и ти да си жив и здрав!

Чиста дузпа и червен картон, така че съдията не повлия на резултата, нито пък ни е бутал към победа.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 авг 2013 23:56

"Вече се чудя, дали да опитваме да доминираме или да опитаме някои други начини.", завърши Йоканович.

Изображение
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 25 авг 2013 23:57

Браво все пак има някой мод, който го е еня, за това, че темата е напълнена с много ненужни коментари.
Колкото за мача, моето мнения е, че не играхме, кой знае колко зле. Имаше доста брак в завършващите подавания и се губеше много време в отиграването и подаването на топката.
Но мисля, че за пореден път в главен виновник за изпуснатата победа се явява Пламен Илиев.
Да Левскар е, няма спор ( дори в клипчето което бе пуснато за гостуването на Барселона има го с шал на ЛЕВСКИ и е бил в агитката), но това момче няма място в титулярният състав. Не може за топка, която имаш поне 3, 4 секунди полет над стената да се опитваш да плонжираш за нея без да направиш дори една крачка в необходимата посока( пиша го това, понеже 7 години съм се занимавал с футбол и съм бил вратар). Точно толкова му бе необходимо да я извади.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 26 авг 2013 00:16

Garra Dembele написа:
MAЙOPA написа:Крайно време е да се привлича нов класен вратар, че Тигъра вече не знам за кой път ни проваля - това момче просто не му достига ръст за вратар и напоследък е много слаб в пласирането си.

Едва ли в ръста е причина. Мога да ти изброя много класни вратари с неговия ръст, които са оставили история зад гърба си, но това е друга тема. Истината е само една ПАЦО ламерчето да се маха от ЛЕВСКИ.

Кои са тия класни вратари с неговия ръст? Има само двама(Икер и Валдес), които са горе долу с неговия ръст, но са с 10 килограма отгоре. Всичко друго по-качествено е над 1,90м.-Буфон, Нойер, Де Хея, Тибо Куроа, Харкс и т.н. Освен, че са по-високи тези вратари са и много по-силни. Има си неписани закони в спорта и те трябва да се уважават. И аз искам да съм център в НБА, но съм висок 1,81м.
Най-жалкото е в неистовите напъни да оставят в отбора Антонио Вутов, вместо да го пуснат в чужбина, където наистина да го научат и подготвят за голям футбол. Момчето е безспорен талант, но в България няма кой да го изгради. Има няколко примера на футболисти на ЦСКА, които си тръгнаха тотално оплюти от Армията, но станаха добри футболисти.
Последна промяна от stoyankd на 26 авг 2013 00:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 26 авг 2013 00:20

Имам чувството, че ставаме все по-слаби, а уж трябва да е обратното... Май е време да забравим титли и купи, за да се започне с изграждането на някакъв приличен отбор. :|
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 26 авг 2013 00:21

stoyankd написа:
Garra Dembele написа:
MAЙOPA написа:Крайно време е да се привлича нов класен вратар, че Тигъра вече не знам за кой път ни проваля - това момче просто не му достига ръст за вратар и напоследък е много слаб в пласирането си.

Едва ли в ръста е причина. Мога да ти изброя много класни вратари с неговия ръст, които са оставили история зад гърба си, но това е друга тема. Истината е само една ПАЦО ламерчето да се маха от ЛЕВСКИ.

Кои са тия класни вратари с неговия ръст? Има само двама(Икер и Валдес), които са горе долу с неговия ръст, но са с 10 килограма отгоре. Всичко друго по-качествено е над 1,90м.-Буфон, Нойер, Де Хея, Тибо Куроа, Харкс и т.н. Освен, че са по-високи тези вратари са и много по-силни. Има си неписани закони в спорта и те трябва да се уважават. И аз искам да съм център в НБА, но съм висок 1,81м.

Пламен Илиев
футболист, вратар
Пламен Илиев e български футболист, вратар на Левски. През 2010 е избран за най-прогресиращ български млад футболист.
Роден: 30 ноември 1991 г. (възраст 21), Ботевград
Височина: 1,80 m
Икер е дори 185см,смятай нашия шаран какъв книжен ТИГЪР е :oops: :oops: :oops:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”