Левски - Черно Море - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Левски - Черно Море

Мнениеот alexveselinov » 25 авг 2013 23:12

Слаб,не-мотивиран,неграмотен отбор!
Това видях тази вечер на Герена,не знам къде е причината но нещо не е на ред.Факт е че на Йоканович му трябва още време и нови попълнения,но също така не се вижда и нещо заучено,по-скоро хаос на терена и страх във футболистите.В най-скоро време нещо трябва да се промени,това не е Левски!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 авг 2013 23:13

СВОБОДЕН написа:
фифи перото написа:
СВОБОДЕН написа:
фифи перото написа:Раев , тръгвай си!
Отивай в захарната тръстика при жена си!

Наско лесно може да си тръгне. Миналия път когато си тръгна след това не видяхме нищо добро. След като на съмнителния треньор йоканович се дава първа подкрепа, то какво остава за директора който има четвъртфинал за УЕФА и участие в групите на ШЛ. А и между другото кой ще дойде на негово място? Гонзо, Боримиров? Хайде стиге бе?

Като е лесно-да си тръгва.
И той е в основата на успехите? :lol:
А кой назначи "недоказаният"?
Йоканович е 100 пъти по-доказан от раев .
Щом харесваш мъжът на жената, с пари от захарно ддс , вземи си го в къщи. :mrgreen:

Аз знам какво постигна Левски със Сираков и какво без него и мога да го оценя. Тук проблема е, че го викнаха без време когато Митов беше назначен, а селекцията завършена. А, ако няма пари вината не е на Наско. Но успехите на Левски с Наско начело и треньор Мъри бяха в едни доста безпарични времена. Не отива на един истински левскар да нарича Сираков "раев" и да го обижда. Такъв просто не е левскар.

Верно?
Такъв не е Левскар?
А Левскар ли е този, който си събува гащите пред публиката на Левски и си показва мазния дирник?
Левскар ли е този, който краде от клуба постоянно?
Левскар ли е този, който участва в проект финансиран от следствен по ддс измами?
Левскар ли е този, който в момента, в който не му "вървят" по свирката си " вдига шапката"?
Ти явно малко помниш, но за сметка на това -бързо забравяш.
Най-големи успехи били при раев?
Хахахахахахахахаха....левскарю...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 авг 2013 23:14

СВОБОДЕН написа: Но успехите на Левски с Наско начело и треньор Мъри бяха в едни доста безпарични времена.

Нека да не забравяме, че нито един директор в цялата история на клуба не е разполагал с повече пари от Наско Сираков. Вярно, че точно когато дойдоха големите успехи ситуацията не беше кой знае колко добра, но какво ще кажеш за периода преди това?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 25 авг 2013 23:15

Толкова ли е трудно да разберете от къде идва страха и защо никой не смее да бие към вратата ? Всичко започна след като изогниха "четиримата". Сега всички ги е страх да не изгонят и тях !

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 25 авг 2013 23:15

С оглед на това, с което разполагаме отпадането от Иртиш е напълно закономерно Казахстанците са отборче от чергата на Черно море, Локо Пд, Берое ...Ние не можахме да бием нито един от тези отбори като домакин, така че ... Единствената добра новина е, че тази вечер не грохнахме до края, а в периода от 80' до 93' имаме организирами 9 поредни атаки, две от които завършват с чисти положения за отбелязване на гол. Естествено не пропускам и условието, че моряците 1-то полувреме почти не атакуваха, а 2-рото бяха с човек по-малко. Защитата в центъра полека лека се позакрепи - новото момче реално ни спаси от загуба с намесата си в 87' Крайно време е да се привлича нов класен вратар, че Тигъра вече не знам за кой път ни проваля - това момче просто не му достига ръст за вратар и напоследък е много слаб в пласирането си. Според мен негова е вината за 2-та гола на Неделев, гола на Камбуров и този гол днес - от 35 метра Нуждата от десен външен/дясно крило е очевидна - нито Стечо Велев, нито Кевин Бру имат навиците на крило, да не говорим пък за Пелето, който също се мъчеше там. Йорданов пък хич не го броя за опция, щото го видяхме кво изтърва ... 4-мата ни халфове са доста еднотипни и го докарват само от борба и хъс - не може да се каже, че не са се раздали момчетата, но толкова са им възможностите... Без класни вратар, десен външен халф, креативен офанзивен халф и истински десен бек няма как да стане - нивото ни е за 2-рата 7-ца - Йока не е магьосник и мисля, че това е максимума, който може да извлече от тия клоуни ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 25 авг 2013 23:17

nikiobicata написа:Толкова ли е трудно да разберете от къде идва страха и защо никой не смее да бие към вратата ? Всичко започна след като изогниха "четиримата". Сега всички ги е страх да не изгонят и тях !

Ако трябва и тях да гонят! За това оправдание няма! СЪРЦЕ И ДУША ЗА ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 авг 2013 23:20

Достатъчно се ядосвах последните години.
Сега си лягам спокоен, защото съм виждал мачове на Левски, които 99% от пишещите тук няма да видят скоро.
И не тези"четвърт финал в УЕфа и смешната шампионска лига, в която ни " разпориха" точно поради некадърноста на раев и мърльо и безхаберието на ганьо
, а много по-велики!
Истински мачове, с ИСТИНСКИ футболисти и ЛЕВСКАРИ на терена.
РАЕВ, РАЗКАРАЙ СЕ ОТ ЛЕВСКИ!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Vladislav Tonev
Контакти:

Мнениеот Vladislav Tonev » 25 авг 2013 23:22

Живко6461 написа:
sin4ec написа:...малко и Господ ни е изоставил...

Нека не обвиняваме Всевишния за некадърността на футболисти, треньори и ръководители.
.

Стига с тоя късмет ! Има едно неписано правило, че късмета се заслужава и, че той помага на силния !
Ние в момента сме жалки ! Не можем да бием на Герена Черно Море, които за цял мач биеха удари единствено извън наказателното поле и нямаха изградена читава футболна атака. Всичко което създадоха беше след наши грешки и шутове отдалече ! По - силен отбор на Герена ще ни вкара не 1, а поне 3 с тая защита и с тоя вратар !
В атака проблема е не, че не се създават положения, а че се изпускат ! Тук трябват за мен 2 неща - класа и психика. Явно, че ги нямаме и двете в момента!
Йоканович НЕ Е ДОКАЗАЛ в Левски, че е добър треньор ! Може и да е бил, може и да е, но в Левски не е доказал нищо все още !
Като е поел ангажимент да води отбора да се хваща и да работи - има договор за една година, така че има време да промени много неща... а не постоянно да ми мрънка тука, че нямал футболисти и т.н ! За да бие Черно Море - Меси ли да му докарат ? Да се държи по-мъжки и да не се измъква и да прехвърля топката на някой друг ! За игровия облик на терена той носи отговорност - не Сираков. За желанието за игра също ! Да покаже, че може да мотивира, а не само да мрънка !
[rimg]http://images.ibox.bg/2006/10/02/lev/220x219.jpg[/rimg] [rimg]http://fussballbilder.net/data/thumbnails/79/valencia_cf_3d_logo.jpg[/rimg][rimg]http://files.coveroo.com/variant/large/coveroo-iphone-5-guardian/black/toronto_raptors2_color_3.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 25 авг 2013 23:22

MAЙOPA написа:Крайно време е да се привлича нов класен вратар, че Тигъра вече не знам за кой път ни проваля - това момче просто не му достига ръст за вратар и напоследък е много слаб в пласирането си.

Едва ли в ръста е причина. Мога да ти изброя много класни вратари с неговия ръст, които са оставили история зад гърба си, но това е друга тема. Истината е само една ПАЦО ламерчето да се маха от ЛЕВСКИ.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 авг 2013 23:22

vaskonti написа:
sin4ec написа:
mistreated написа:
Ти не искаш да вденеш смисъла на цялото изказване. Такива коментари дори капитаните на отборите рядко си позволяват да правят спрямо съотборниците си, камо ли един играч, с нищо не доказал, че става за Левски. Всъщност благодарение на същия играч вие обрахте може би най-големият си срам в ЕКТ в историята ви. И ти твърдиш, че подобно изказване е нормално и не говори за лоша атмосфера в съблекалнята...
Явно разбираме думата "отбор" по различен начин.

Честно казано, не съм му слушал изказването и съм убеден, че не е такова. Ще го гледам, и после ще коментирам.

Точно такова беше, а на всичко от горе каза и "Идват на Герена някакви си отборчета като Черно море...." Това го казва играч, дошъл точно от там.
Този не го ли обвинявахте, че е син на някаква важна клечка и за това бил титуляр и че за това изобщо е в Левски?

Другия е - Пламен Димов ;)

Иначе напред никаква идея, как да има.. нямаш втори централен нападател (нито на пейката, нито на терена) и единственото нещо, което ще правиш е да центрираш към Генков, ама това вече всеки го знае. Играем с едно крило, защото Гари прави нещо, другото е отписано, като видя Йорданов с топката и страх ме хваща, Ангелов игра по- добре от него за бога. Бру, не знам на колко см. трябва да е от вратата, за да вкара. Вутов- няма физика и психика, от 12 метра не може да вкара топката във вратата, можеше дори и да го пита къде да му я бие.. направо прегоря, като цяло НЕ ми хареса, то кой ли ми хареса?! Гаджев - спане цял мач, Велев г/д добре, но само с гредата го запомних толкова, новия Перес ми хареса, като за първи мач, ще го видим и него нататък. Дузпата беше 100%- ва, картона пресилен, гола вратарски.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”