Айде да спорим без да се обиждате...
Ако има нещо, с което винаги сме се отличавали от розовите приятелки, то е че при нас има толкова мнения, колкото и левскари.
Донякъде мога да се съглася с автора, че Йоканович бърка състава, но това мнение трябва да е доста по-обосновано....
Конкретно за днешния мач, да Вутов нямаше място на терена, ама нали 90 процента от феновете /включително и аз/ ревахме защо не играе Вутов, еми ето "игра"
При силните централни защитници на Черно Море има много повече логика да се играе по фланговете, само дето ние десен фланг нямаме, а на левия Гари прави три пробива на мач и мисли, че това е достатъчно.... Какво да направи Йоканович? Кой трябваше да пусне отдясно? Йорданов ли? Нали влезе, пълна ливада....
Йоканович пробва да прави от нищо нещо, ама няма как да стане... Повечето хора в този отбор са за гонене. Какво е виновен Йоканович, че трябва да търпи откровени неграмотници като Гаджев, Бру, Старокин, Димов, Йорданов, Везалов, какво да направи Йоканович, че няма адекватна резерва на Гари, на Генков, на Пламен Илиев? Какво?
И айде стига с това, със същите играчи бяхме на път да станем шампиони миналата година... това не доказва колко добри са играчите, това доказва колко слаби са били всички останали....
На Левски в момента му трябва спешно човек зад нападателя, ама научен над 30 годишен / тип Бардон/ който с един пас и един удар да решава мачове, останалите позиции са козметични,там промените са по скоро лукс от колкото необходимост. Ако се появи човек, който да канализира усилията на всичките бездарници дето тичат като хамали, за българското първенство нещата ще се получат, а за Европа, те първа ще имаме зимен и летен трансферен прозорец, за да коригираме нещата и играта и физическата подготовка!
Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- tomatomov197
- Контакти:
Re: Йоканович-марионетка или бездарник
Йоканович явно не е добър треньор , в Сърбия да станеш първи трябва да биеш само един отбор , другите са много под двата гранда . Сираков без пари е просто един интригант и въпреки съдийската подкрепа във всеки мач - реалността е място във втората седмица 

не пипайте тренера,ясно ли е!
Един футболист е взел и видя ли го днес,да съгласен съм че Морето почти нямаха атака,но не може да не направи впечетление начина по-който това момче изнася топката.
Един футболист е взел и видя ли го днес,да съгласен съм че Морето почти нямаха атака,но не може да не направи впечетление начина по-който това момче изнася топката.
LEVSKI_FOREVER
Написах и в друга тема, но ще го напиша и тук:
Така наречеите фенклубове застанаха твърдо зад Йоканович. Но аз се питам с какво той подобри нещата в сравнение с Гонзо, Илиев и другите след Мъри. Защото от това което аз наблюдавам промяна няма. Някои ще кажат, че той е отскоро и не е правил лятна подготовка. Но след като беше представян с голяма визитка, то какво трябва да стане за като спечелим срещу отбори като Черно Море и Берое на герена с човек по малко? Славиша отговори, защото е време да го сториш? Не може само, вземи този, доведи ми онзи. И аз, ако ми доведат едни двама ще стана шампион. Треньорът след като е такъв майстор трябваше да намери начин да спечели тези два мача при създалите се обстоятелства.
Така наречеите фенклубове застанаха твърдо зад Йоканович. Но аз се питам с какво той подобри нещата в сравнение с Гонзо, Илиев и другите след Мъри. Защото от това което аз наблюдавам промяна няма. Някои ще кажат, че той е отскоро и не е правил лятна подготовка. Но след като беше представян с голяма визитка, то какво трябва да стане за като спечелим срещу отбори като Черно Море и Берое на герена с човек по малко? Славиша отговори, защото е време да го сториш? Не може само, вземи този, доведи ми онзи. И аз, ако ми доведат едни двама ще стана шампион. Треньорът след като е такъв майстор трябваше да намери начин да спечели тези два мача при създалите се обстоятелства.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Eminem написа:Боже Господи...........................................................![]()
![]()
Когато далавераджия като Борат или Сираков командва, и нещата не вървят, трябва да има някой виновен, който да отклони вниманието от истинските виновници. Които са Борат и Сираков.
За да се отклони вниманието, трябва драмата да е пълна. А как може да има по-голяма драма от това да се отстрани някой на ключово място, като треньора? Бонус е, ако този някой няма никаква вина за създалото се положение, като Йоканович, и започне да говори. Тогава темата се отклонява, и вече не е важно защо се е стигнало до това положение, а че някой ще бъде жертван. Има си цели книги по въпроса, така че Борат, ТОТонев, Сираков и другите мръсници нищо ново не измислят!
Прав си да споменаваш името на Господ, защото сега в "Левски" се вършат зли неща!
fiesta написа:Eminem написа:Боже Господи...........................................................![]()
![]()
Когато далавераджия като Борат или Сираков командва, и нещата не вървят, трябва да има някой виновен, който да отклони вниманието от истинските виновници. Които са Борат и Сираков.
За да се отклони вниманието, трябва драмата да е пълна. А как може да има по-голяма драма от това да се отстрани някой на ключово място, като треньора? Бонус е, ако този някой няма никаква вина за създалото се положение, като Йоканович, и започне да говори. Тогава темата се отклонява, и вече не е важно защо се е стигнало до това положение, а че някой ще бъде жертван. Има си цели книги по въпроса, така че Борат, ТОТонев, Сираков и другите мръсници нищо ново не измислят!
Прав си да споменаваш името на Господ, защото сега в "Левски" се вършат зли неща!
Така съм съгласен с теб. Аз си помислих, че Йоканович е виновен според теб и затова си написал, че е логично да е той. Не съм те разбрал.
forever bluet написа:caci написа:Йоканович си каза,че няма класни играчи и иска поне 8 и то сега,така че той не е виновен за нищо.Виновен е оня дето се мисли за бизнесмен и остави треньор Митов да се учи,ама се оказа,че е некадърник още миналото първенство,но бизнесмена като не разбира,а си мисли,че разбира и причинява това падение на отбора.
С тези дърводелци за малко ставахме Шампиони. А сега сме за Б група! И го заслужаваме. Всеки мач играем срещу 10. Ебати падението!
Точно оттам ви дойде проблема - тези дърводелци миналата година измъкнаха 4-5 важни мача изцяло на късмет, тук един случаен гол, там един рикошет и все в последните минути и вие се изживявахте като Ман Юнайтед вместо да погледнете сериозно на нещата. Лятото беше пропиляно, защото вие сте много добри, най-големите и не ви трябват нови попълнения, а сега какво става - същите тия не могат да отлепят вече 8 мача. То е хубаво да биеш, обаче винаги трябва да се гледа реално на нещата, иначе като се помислиш за по-силен, отколкото си попадането в подобни ситуации е неизбежно.
- ndrangheta
- Контакти:
На Йоканович му трябват нови футболисти и поне 20 мача картбланш.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
- superspiro
- Контакти:
Garra Dembele написа:superspiro написа:Един свестен да имате на ръководен пост в отбора и вече го гоните...Това само в България го има.
Ама това го има и при твоя любим ЦСКА. Какво се чудиш ?
Разбира се, че и при нас го има,то и ние не сме цвете за мирисане.
Според мен при вас е виновен Батков- при такива сочни спонсорски договори да има пари само за свободни агенти- тук има нещо нередно.
When you walk through a storm, hold your head up high...
batmanlevski написа:Йока няма вина с тези играчи и Сираков и Батков това е ! който и треньор да дойде докато Сираков след всеки мач повтаря като папагал,че ще вземе играчи ,а не взема никой така ще е ! тази вечер ще му предложа лично център нападател,ако има малко мозък още в сряда ще е на Герена,каквото мога ще направя !
Само да каеш, че е твой човек, 'щот да не се изложиш

[center]1914[/center]