Левски - Черно Море - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Левски - Черно Море

Мнениеот Siegfried » 25 авг 2013 22:57

Много слаб Левски. Втори пореден път не могат да бият отбор с човек по-малко през по-голямата част от мача. Много зле. Слабата политика и честата смяна на треньора са ви най-големите проблеми.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 авг 2013 22:59

daniel875 написа: Пламенчо Илиев незабавно Севлиево

Задължително резерва .

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 авг 2013 22:59

Siegfried написа:Много слаб Левски. Втори пореден път не могат отбор с човек по-малко през по-голямата част от мача. Много зле. Слабата политика и честата смяна на треньора са ви най-големите проблеми.

Най -големият проблем ни е смяната на собствеността. ;)
Сещай се.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 25 авг 2013 23:00

ЕМИЛ написа:

Задължително резерва .

Направо да го вадят от отбора. Стига вече с този палячо. Час по-скоро да го разкарат от Левски!

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 25 авг 2013 23:00

фифи перото написа:Момче, лидери се РАЖДАТ, не се изграждат. :lol:
А когато някой е влизал в "схеми" аз съм бил там, където трябва.
Затова и не понасям раев!
Фенове не е нужно да има.
Отборът се нуждае от поддръжници, казано на прост български-запалянковци.
Пари ИМА.
А с черпенето на съдии..си ми ясен.
Хайде да не опростяваш повече. :lol:

Тия алабалистики може да ги продаваш на децата във форума. Типичния мразещ, незадоволен емоционално евнух. Запалянковци търсел той...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 авг 2013 23:00

ЕМИЛ написа:

Задължително резерва .

На кого?
На Пелето ли? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 авг 2013 23:01

СВОБОДЕН написа:Така наречеите фенклубове застанаха твърдо зад Йоканович. Но аз се питам с какво той подобри нещата в сравнение с Гонзо, Илиев и другите след Мъри. Защото от това което аз наблюдавам промяна няма. Някои ще кажат, че той е отскоро и не е правил лятна подготовка. Но след като беше представян с голяма визитка, то какво трябва да стане за като спечелим срещу отбори като Черно Море и Берое на герена с човек по малко? Славиша отговори, защото е време да го сториш? Не може само, вземи този, доведи ми онзи. И аз, ако ми доведат едни двама ще стана шампион. Треньорът след като е такъв майстор трябваше да намери начин да спечели тези два мача при създалите се обстоятелства.

Искаш да кажеш дето ви ги създадоха съдиите. Чудя се още колко мача трябва да се издъни хюма Йорданов, че да му отнемат съдийските права завинаги!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 авг 2013 23:01

mistreated написа:А..., като не си слушал - нямаш право да коментираш. Като го чуеш, тогава пак можеш да спориш с мен.

Спор няма. Ама съм честен поне... :)
Видях интервютата, ами всъщност Йоканович каза същото! Съгласен съм и с двамата. Да, малко това изказване " аз ли да ида да вкарам" е вповече, но е афектирано момчето.... Но и смятам, че този мач спокойно можеше да свърши 3-1 и да е забравен вече, малко и Господ ни е изоставил, но това е временно явление. Колкото и да е странно, аз видях доста смислени и положителни неща днес, наред с грешките. Левски определено играе футбол, което е положително. Отрицателното е бая, но е въпрос на време и работа. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Garra Dembele
Контакти:

Мнениеот Garra Dembele » 25 авг 2013 23:02

фифи перото написа:
ЕМИЛ написа:

Задължително резерва .

На кого?
На Пелето ли? :lol:

Нали затова имаме и резервен вратар. Да пускат него. Стига вече "пацо тигъра" Какъв е тоя ??? Измислен герой от анимационните филми

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 25 авг 2013 23:02

фифи перото написа:
Siegfried написа:Много слаб Левски. Втори пореден път не могат отбор с човек по-малко през по-голямата част от мача. Много зле. Слабата политика и честата смяна на треньора са ви най-големите проблеми.

Най -големият проблем ни е смяната на собствеността. ;)
Сещай се.

Каква смяна на собственост? Някой друг да вижда смяна на собственост тука :?: :?: :?: :?:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”