HoUs4oOL написа:suareshampion написа:Имаме огромна нужда от централен защитник ...защото ако съм на мястото на Брендън още другия мач ще оставя Агер на пейката ,да се стегне малко .
Много неспокоен пак вчера. Миналия сезон направи някои грешки..мислих ,че ще влезе в час ,но до момента нещо ме притеснява.
Тръгва да води топката ..взиамт му я ?! Не може да изчисти елементарна топка в наказателното и само ги подарява на противника ?! накрая беше най фрапиращото му отиграване ,като тръгна да я връща силна към Миноле ..ужас ?! Предния мач пък ,направи най смешната дузпа в историята ?!
Незнам какво му става ,но следващия мач ..вече ще ми накажат ако така продължава .Шкъртел е същия ..даже по зле..така ,че задължително трябва ново име на тоя пост !
Според мен това напрежение в защитниците се дължи на желанието на Роджърс топката да се изнася с пасове,а да не се чисти напред щом попадне в наш играч около наказателното ни поле.
Много пъти съм изтръпвал като ги гледам как си я подават пред Миньоле.
Може и да звучи смешно,но аз така ги виждам нещата...Сисоко много скоро ще е титуляр !
Не вярвам!
Енрике се представя много добре на тоя етап не вярвам да бъде изместен,но все пак ще видим.
Да звучи смешно. Тук говорим ,че той дори не може да я изчисти добре напред .Изплюва я на два метра ..противника отнво я овладява и създава опасност. Тръгва да ми я води ..повежда ми я на 5 метра дълга..взимат му я и прави фаул ?! Смях.
Тръгва да ми я връща силна на вратаря ?! Е да му я даде леко и удобно ...или да я изчисти в тъч или корнер ....опитен защитник ,не може да направи пас на два метра ?!
Предния мач необескояван от никой пипа топката с ръка и то в последната минута при само 1-0 за нас ?!
Миналата година ,да не ти изброявам колко грешки направи .
Щом според теб му е труден контрола над топката да ходи в сток сити или уест хям ..там защитниците само я ритат на посоки от където я хванат . За мен това не е футбол.
Надявам се ,да се стегне и да изчисти грешките до минимум ...тъй като нямаме кой знае какъв вариант за заместник .