Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 25 авг 2013 23:02

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Имаме огромна нужда от централен защитник ...защото ако съм на мястото на Брендън още другия мач ще оставя Агер на пейката ,да се стегне малко .
Много неспокоен пак вчера. Миналия сезон направи някои грешки..мислих ,че ще влезе в час ,но до момента нещо ме притеснява.
Тръгва да води топката ..взиамт му я ?! Не може да изчисти елементарна топка в наказателното и само ги подарява на противника ?! накрая беше най фрапиращото му отиграване ,като тръгна да я връща силна към Миноле ..ужас ?! Предния мач пък ,направи най смешната дузпа в историята ?!
Незнам какво му става ,но следващия мач ..вече ще ми накажат ако така продължава .Шкъртел е същия ..даже по зле..така ,че задължително трябва ново име на тоя пост !

Според мен това напрежение в защитниците се дължи на желанието на Роджърс топката да се изнася с пасове,а да не се чисти напред щом попадне в наш играч около наказателното ни поле.
Много пъти съм изтръпвал като ги гледам как си я подават пред Миньоле.
Може и да звучи смешно,но аз така ги виждам нещата...

Сисоко много скоро ще е титуляр !

Не вярвам!
Енрике се представя много добре на тоя етап не вярвам да бъде изместен,но все пак ще видим.

Да звучи смешно. Тук говорим ,че той дори не може да я изчисти добре напред .Изплюва я на два метра ..противника отнво я овладява и създава опасност. Тръгва да ми я води ..повежда ми я на 5 метра дълга..взимат му я и прави фаул ?! Смях.
Тръгва да ми я връща силна на вратаря ?! Е да му я даде леко и удобно ...или да я изчисти в тъч или корнер ....опитен защитник ,не може да направи пас на два метра ?!
Предния мач необескояван от никой пипа топката с ръка и то в последната минута при само 1-0 за нас ?!
Миналата година ,да не ти изброявам колко грешки направи .
Щом според теб му е труден контрола над топката да ходи в сток сити или уест хям ..там защитниците само я ритат на посоки от където я хванат . За мен това не е футбол.
Надявам се ,да се стегне и да изчисти грешките до минимум ...тъй като нямаме кой знае какъв вариант за заместник .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 авг 2013 00:38

http://gong.bg/view_article.php?article_id=368417
Колкото и абсурдно да звучи,защо и ние да не се намесим?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 авг 2013 00:42

HoUs4oOL написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=368417

Едва ли има някой, който не би желал да го вземем....но не зависи от нас така че можем само да гледаме и да се надяваме...

Via Times (Gary Jacob):

Liverpool have made an approach to sign Victor Moses on loan from Chelsea.

За сметка на това от Таймс казват, че от Ливърпул искат Моусес под наем.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 авг 2013 11:33

Multiple sources reporting LFC have made an approach to CFC to sign Victor Moses on loan. Loan fee £2m and wages £55k per week.

Това се говори, че е офертата на Ливърпул за Моузес.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 26 авг 2013 11:34

Gil-galad написа:

Едва ли има някой, който не би желал да го вземем....но не зависи от нас така че можем само да гледаме и да се надяваме...

Аз не го искам ;) . На тази позиция имаме Коу, а от догодина ще се върне и Сусо.Ако ще се взима крило, то нека да е бързоног, остър футболист, който да прави 2-3 пробива на мач и да я вади пред защитата.
Моузес е слабак, въобще не го искам, но Роджърс....
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 26 авг 2013 11:35

Моузес мен лично ми харесва много остър и техничен футболист и вкарва голове далеч по-добре от ДАНЧО не че данчо е слаб но по крилото като го гледам и ми става лошо

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 авг 2013 11:40

Момчета, чудите се кой да вземат вашите, а най-силния трансфер на лятото вече го направихте. Мата е перфектен играч, но се съмнявам, че ще отиде в Ливърпул, дори не ми се вярва да смени квартала в Лондон, защото заплатата му в ФК Чукотка е умопомрачителна - все пак руснака не ги е изкарвал с труд парите, що да не ги хвърля на някакви циганаги :mrgreen: . Моузес ми харесваше доста в Уигън, но с играта в Челси направи не една, а няколко крачки назад, така че има опасност да се прецакате. За оня пич от Чемпиъншип 15 млн. са просто смехотворни, ако ги даде, Роджърс ще покаже наченки на манията на Крал Кени.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Mar70
Контакти:

Мнениеот Mar70 » 26 авг 2013 11:44

Съгласен съм с колегата отгоре. Взимаме Моузес, който няма нужда да се адаптира или такива неща, доказан е и е играл в отбор, който практикува почти същия стил на игра като нас, и то го взимаме за 2 мил ... Аз си мисля, че ако го вземем него Брендън ще се насочи към още едно крило и един защитник.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 авг 2013 11:47

daduradam написа:
Gil-galad написа:

Аз не го искам ;) . На тази позиция имаме Коу, а от догодина ще се върне и Сусо.Ако ще се взима крило, то нека да е бързоног, остър футболист, който да прави 2-3 пробива на мач и да я вади пред защитата.
Моузес е слабак, въобще не го искам, но Роджърс....

Не го искаш защото имаме Коутиньо....той затова Роджърс не искаше и да чуе за Мхитарян и Вилиян.....човека си търси атакуващ халф/ляво крило(по възможност 2в1)....

Върни се в “Ливърпул”