Левски - Черно Море - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Левски - Черно Море

Мнениеот CSKA 78 » 25 авг 2013 22:49

Tommi написа:
CSKA 78 написа:

Аз не съм се и опитвал да те надцакам(ако се опитам ще разбереш),просто изказах мнение ,като страничен наблюдател,(а не като фен на Левски ;) ),явно ти харесва това ,че ви подпират,ама после точно затова(защото с тия подпирания само си мислите ,че сте силни),после идва "Иртиш"!

С кое ни подпряха днес? Всяка дузпа ли е подпиране според теб? Хайде стига с глупостите...

Сори,на телевизионното предаване,повторението го дадоха под такъв ъгъл(изглеждаше,че Генков сам си падна),сега изгледах ситуацията( за дузпата) в "Спортал".Категорично дузпа има!(100 %-ова),може би червеният картон е малко пресилен(ама защитника е последен и спира "голова атака"),но по-скоро е червен картон!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 25 авг 2013 22:50

Никой не се досети досега за другия основен виновник и некадърник за трагичното състояние на отбора - набеденият за кондиционален треньор,помака,които дълги години така и не можа да подготви добре физически отбора - Ясен Екимов.Наистина той отскоро е освободен от мъжкия отбор,но под негово ръководство премина цялата предсезонна подготовка.И вместо да бъде изритан като тотален некадърник,той е преместен да работи при юношите.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 авг 2013 22:50

sin4ec написа:
mistreated написа:
Ти не искаш да вденеш смисъла на цялото изказване. Такива коментари дори капитаните на отборите рядко си позволяват да правят спрямо съотборниците си, камо ли един играч, с нищо не доказал, че става за Левски. Всъщност благодарение на същия играч вие обрахте може би най-големият си срам в ЕКТ в историята ви. И ти твърдиш, че подобно изказване е нормално и не говори за лоша атмосфера в съблекалнята...
Явно разбираме думата "отбор" по различен начин.

Честно казано, не съм му слушал изказването и съм убеден, че не е такова. Ще го гледам, и после ще коментирам.

Точно такова беше, а на всичко от горе каза и "Идват на Герена някакви си отборчета като Черно море...." Това го казва играч, дошъл точно от там.
Този не го ли обвинявахте, че е син на някаква важна клечка и за това бил титуляр и че за това изобщо е в Левски?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 25 авг 2013 22:52

MAЙOPA написа:Вторoтo полувреме ги отнасяме тези с 3:0,помнете му думата,ЛЕВСКИ ГАЗИИИИИИИИИИИ НАРЕД :idea:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 авг 2013 22:52

kempesmario написа:Проблема в левски са халфовете и нападателите , стига сте обвинявали Тигъра за гола , няма кой да вкарва в Левски . И повтарям много лошо позициониране на играчите по терена за втори мач го наблюдавам. Тука виновен е треньора.

Позиционирането е лошо, защото треньорът не може да събере 11 футболисти за мача.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 авг 2013 22:52

dimitar59 написа:Учудващо за мен е отношението на публиката към човека,чието супермалоумие докара Левски до това състояние - Гонзо.Когато за един треньор и ръководител,какъвто беше той,не можеш да кажеш нищо добро,то го отмини все едно че не съществува.Но за неговото протеже,за мен еднакво виновен за трагичния отбор,повлеканата Гаджев, феновете трябва да вземат нещата в свои ръце.Той няма място на Герена!!!

Тоя "супер малоумник" ви го нататрузи толкова яко, че и газ да пикаете не можете да промените нещата! Засрамете се! Гонзо винаги е казвал ( може и да не ми харесва ), че е левскар и в червата! Понеже толкова сте се изродили, че не уважавате легендите си, за това скоро няма и да се оправите. Жалко за вас, но аз не ви съжалявам.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 авг 2013 22:54

Могилката написа:
фифи перото написа:С кого да има промяна?
Посочи ми поне ЕДИН, който може да поведе отбора ?

Лидери се изграждат в подобни ситуации. Лесно е когато ти връзва и трудни мачове ги вадиш с име и малко помощ от съдиите.

Гледам всички храчите, я по играчи, я по треньори и ръководство, ама къде бяхте, когато влизахме в схеми за да се докопаме за местенце в евро турнирите?

Нищо фатално не е станало, просто отбор няма, подготовка няма, пари няма, фенове няма, А сектор го няма. Нормално е и точки да няма.

Ще се стъмни още малко и слънцето пак ще изгрее, дали с Йока или не, дали с тия футболисти или с други, слънце ще има. Само дано се спре с черпенето на съдии и започнем да се борим само на терена. Чак тогава можем да мислим за силен Левски.

Момче, лидери се РАЖДАТ, не се изграждат. :lol:
А когато някой е влизал в "схеми" аз съм бил там, където трябва.
Затова и не понасям раев!
Фенове не е нужно да има.
Отборът се нуждае от поддръжници, казано на прост български-запалянковци.
Пари ИМА.
А с черпенето на съдии..си ми ясен.
Хайде да не опростяваш повече. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 25 авг 2013 22:55

Този отбор не заслужава нищо. Пламенчо Илиев незабавно Севлиево, Везалов и Велев - в "Боруй" и още, и още.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 25 авг 2013 22:55

"Левски" отново показа, че е посредствен отбор/ Измамното предимство във владеенето на топката не означава нищо. Някои от отборите все още излизат плахо на "Г. Аспарухов". Но бързо разбират, че срещу себе си имат слаб отбор. И ... "Левски" не може да отбележи гол от игра повече от 300 минути. "Левски" е безпомощен срещу отбори от средата на таблицата с човек повече. Във втори пореден мач "Левски" допуска изравняване 2 минути след като е повел в резултата. Случайности? Не. Закономерности. Липса на тактическа зрелост и дисциплина. Не е липса на шанс. Както не е липса на шанс, че удари от 2,3, 10, 20, 25 метра преминават далече от целта. Липса на майсторство, на техника. У футболисти с прекалено високо самочувствие, обявявани за много добри, най-добрите. Реалности...

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 25 авг 2013 22:56

kempesmario написа:Проблема в левски са халфовете и нападателите , стига сте обвинявали Тигъра за гола , няма кой да вкарва в Левски . И повтарям много лошо позициониране на играчите по терена за втори мач го наблюдавам. Тука виновен е треньора.

Какво лошо позициониране бре то няма никакво движение без тока да търсят празни пространства пълни мърди нямям думи не зная до когаще издържа да ги гледам :(

Върни се в “Архив”