10 бално оценяване на играчите след мач :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: 10 бално оценяване на играчите след мач :)

Мнениеот Готвача » 25 авг 2013 22:29

Стартов състав:
1.Китанов-10 Без грешка,играе като вратар с 10 годишен стаж.
5. Станчев -8 Дузпата която направи,не беше негова,а на Котев.Котев сии итърва човека и Станчев се опита да направи каквото може.Направи дузпа,но червеният картон си е "ала Левски".За такова дърпане,когато не е ясно дали въобще ще успее да уцели топката и ако я уцели,дали ще вкара.Видяхме поне още две подобни положения и резултата е 0-0.Подаръка дузпа,не го броя за гол.
6. Котев -8 Ако не беше момента в който изтърва Генков,се справи много добре
15. Александров (к) -10 Отново безгрешен както винаги!
4. Венков -8 Този мач не му тръгна добре играта,после се успокои и заигра на ниво.
3. Дани Георгиев -7 Този мач не е от най добрите на Дани,но все пак се справи нелошо.
8. Бергонси - 8 Отново осмица за Бергонси.Без да блести,отново свърши много черна работа
11. Райков 10 Не само заради гола.Не спря цял мач да е основната заплаха за ТИГЪРА!Какъв тигър само!!!
14. Божилов -9 Направи много силен мач,липсваше му само гола за съжаление.Ако беше пропуснал един пас към Райков,отиваше на 10
7. Расим) -7-Малко по слаб мач на Бекир
9. Бакари) -8 Отново се справи на ниво по целият десен фланг,много помогна на Станчев
Резерви:
23.Жоро Илиев- 10 това е Жоро Илиев който искаме да виждаме във всеки един мач на Морето и националния отбор.
25.Сашо 8 Справи се сравнително добре,изтърва Гари на два пъти,но това си е направо успех,като знаем,че обикновено го изтърват по безброй пъти на мач.
Отново много добра отборна игра,този път не само в защита.Нещата скоро ще започнат да се получават.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 авг 2013 22:46

Готвача написа:Стартов състав:
1.Китанов-10 Без грешка,играе като вратар с 10 годишен стаж.
5. Станчев -8 Дузпата която направи,не беше негова,а на Котев.Котев сии итърва човека и Станчев се опита да направи каквото може.Направи дузпа,но червеният картон си е "ала Левски".За такова дърпане,когато не е ясно дали въобще ще успее да уцели топката и ако я уцели,дали ще вкара.Видяхме поне още две подобни положения и резултата е 0-0.Подаръка дузпа,не го броя за гол.
6. Котев -8 Ако не беше момента в който изтърва Генков,се справи много добре
15. Александров (к) -10 Отново безгрешен както винаги!
4. Венков -8 Този мач не му тръгна добре играта,после се успокои и заигра на ниво.
3. Дани Георгиев -7 Този мач не е от най добрите на Дани,но все пак се справи нелошо.
8. Бергонси - 8 Отново осмица за Бергонси.Без да блести,отново свърши много черна работа
11. Райков 10 Не само заради гола.Не спря цял мач да е основната заплаха за ТИГЪРА!Какъв тигър само!!!
14. Божилов -9 Направи много силен мач,липсваше му само гола за съжаление.Ако беше пропуснал един пас към Райков,отиваше на 10
7. Расим) -7-Малко по слаб мач на Бекир
9. Бакари) -8 Отново се справи на ниво по целият десен фланг,много помогна на Станчев
Резерви:
23.Жоро Илиев- 10 това е Жоро Илиев който искаме да виждаме във всеки един мач на Морето и националния отбор.
25.Сашо 8 Справи се сравнително добре,изтърва Гари на два пъти,но това си е направо успех,като знаем,че обикновено го изтърват по безброй пъти на мач.
Отново много добра отборна игра,този път не само в защита.Нещата скоро ще започнат да се получават.

+ 9 на Гонзо!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 авг 2013 22:50

10 на Гонзо!!!Ако се беше забавил със смяната на Беки щяхме да рухнем!Опита и класата на Жоро Илиев бяха вкарани в боя в точния момент и на точното място.Освен това отново перфектно беше наредил състава,бетон защита,Левскито си се юрна като селско отборче второто полувреме и 11 на 11 щяхме да ги посечем рано или късно,намесата на съдията ги спаси от загуба за мене.Най-важното е,че ги е научил всичките да спазват тактическа дисциплина,спазване на стратегията,никакво своеволие,никакво подвеждане по номерата на тима отсреща.Тука явно МНОГО е работено и резултатите са чудесни
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 25 авг 2013 23:24

Аз нямах нерви да издържа да гледам мача от край до край, за това хвърлях по едно око от време на време. Поради тази причина няма да дам персонални оценки, но съм доволен, че отборът издържа на напрежението, спечели 1 точка и ми помогна да позная точния резултат ;) За времето през което гледах видях и хубави неща и слабости, които показаха нашите, но няма да ги коментирам поотделно.
Честито на всички футболисти, ръководство на клуба и колеги-фенове. Желая Ви тази година да изживеем повече радостни моменти.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 26 авг 2013 00:46

Стартов състав:
1.Китанов-9,5 - Не е 10 защото не спаси дузпата и избиването на удара на Бру отиде в краката на Велев а не в аут.
5. Станчев -7 - Направи пропуски в началото на мача срещу Родригез.Играл е за подуене и трябва да знае че не трябваше да посяга към ръката на Генков и да диша от въздуха му.
6. Котев - 8 - Добър мач с малки пропуски. Игра толкова спокойно сякаш се забавляваше,колко са некадърни сините фланелки.
15. Александров (к) -9,5 Перфектен. Не е 10,защото получи жълт картон.След толкова стаж в А група трябва да се е научил,че не се диша от въздуха на левскар.
4. Венков - 7,5 Този мач му беше по слаб от Ст.Загора.
3. Дани Георгиев -7 Не се забеляза много докато игра и според мен му беше най-слабия мач досега.
Бергонси - 9 - Голяма работоспособност.чудесна игра без топка.
11. Райков 9,5 Подминаваше ги като сини кегли.С всяко движение с топка в крака им се надсмиваше и гавреше.Превърна тигъра в книжно котенце и май му осигури бенефиса като играч в подуене.Не е 10 защото не се зарадва след гола.Трябва вече да е разбрал,че във Варна е обичан и е дошъл да играе в по-голям клуб от предния.
14. Божилов -8,5 За мен направи силен мач с изключение на последните 15 мин когато се измори.Най-добрия му мач за сезона досега.
7. Расим -7- Не му стигна въздуха,но евала на Гонзо,че го налага и калява
9. Бакари -7 - Днес не ми хареса
Резерви:
23.Жоро Илиев- 9 Един е Жоро Илиев. Страхотно включване.
25.Сашо Алвеша 2 - Неадекватен и неорентиран.Видях едно правилно отиграване.В една контраатака хукна като изтърван напред оголвайки зоната си без да търси пространсто където да получи пас.Гонзо само дето не влезе да му направи бодичек за да го спре.Едни и същи тактически грешки.
Гонзо - Отбора израства като колектив,а Гонзо като тактик и стратег.Тръгна да бие Черноморец в първия кръг,но Херо паркира автобуса.Журналята: Херо е велик и излъга "инжИнера".Гонзи обаче запази самообладание и започна да им показва пръст.Подреди отбора как да се защитава и се направи на умряла лисица "Отбора ми е слаб,но има потенциал,вашите отбори са силни елате ме бийте".Изпратиха го с аплодисменти от Герена и ще го посрещнат с аплодисменти в събота на Тича тези които го разбират "шоуто" БГ А група.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 авг 2013 00:54

Ако не беше Сашо Алвеша в Бургас нямаше да паднем,или 0:0-или го биехме 0:1 в момента в който тръгнеха малко по-напред.Това е,там Алвеша ни закопа,Черноморец са си слабички,логично е да търсим 3-те точки,но още ме е яд,че там Гонзо се предовери на малкия хубостник.Лошото е,че Малкия е безалтернативен за Лудогорец,а Лудогорец е 2 класи над Левски,както и на контра са убийствени в бързите комбинации,направо могат да ни попилеят през тази зона,където Сашето обича да хуква напред без да мисли изобщо
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 авг 2013 00:59

helemong написа:Стартов състав:
1.Китанов-9,5 - Не е 10 защото не спаси дузпата и избиването на удара на Бру отиде в краката на Велев а не в аут.
5. Станчев -7 - Направи пропуски в началото на мача срещу Родригез.Играл е за подуене и трябва да знае че не трябваше да посяга към ръката на Генков и да диша от въздуха му.
6. Котев - 8 - Добър мач с малки пропуски. Игра толкова спокойно сякаш се забавляваше,колко са некадърни сините фланелки.
15. Александров (к) -9,5 Перфектен. Не е 10,защото получи жълт картон.След толкова стаж в А група трябва да се е научил,че не се диша от въздуха на левскар.
4. Венков - 7,5 Този мач му беше по слаб от Ст.Загора.
3. Дани Георгиев -7 Не се забеляза много докато игра и според мен му беше най-слабия мач досега.
Бергонси - 9 - Голяма работоспособност.чудесна игра без топка.
11. Райков 9,5 Подминаваше ги като сини кегли.С всяко движение с топка в крака им се надсмиваше и гавреше.Превърна тигъра в книжно котенце и май му осигури бенефиса като играч в подуене.Не е 10 защото не се зарадва след гола.Трябва вече да е разбрал,че във Варна е обичан и е дошъл да играе в по-голям клуб от предния.
14. Божилов -8,5 За мен направи силен мач с изключение на последните 15 мин когато се измори.Най-добрия му мач за сезона досега.
7. Расим -7- Не му стигна въздуха,но евала на Гонзо,че го налага и калява
9. Бакари -7 - Днес не ми хареса
Резерви:
23.Жоро Илиев- 9 Един е Жоро Илиев. Страхотно включване.
25.Сашо Алвеша 2 - Неадекватен и неорентиран.Видях едно правилно отиграване.В една контраатака хукна като изтърван напред оголвайки зоната си без да търси пространсто където да получи пас.Гонзо само дето не влезе да му направи бодичек за да го спре.Едни и същи тактически грешки.
Гонзо - Отбора израства като колектив,а Гонзо като тактик и стратег.Тръгна да бие Черноморец в първия кръг,но Херо паркира автобуса.Журналята: Херо е велик и излъга "инжИнера".Гонзи обаче запази самообладание и започна да им показва пръст.Подреди отбора как да се защитава и се направи на умряла лисица "Отбора ми е слаб,но има потенциал,вашите отбори са силни елате ме бийте".Изпратиха го с аплодисменти от Герена и ще го посрещнат с аплодисменти в събота на Тича тези които го разбират "шоуто" БГ А група.

Няма какво повече да се каже. Гонзо израства с всеки пореден мач. Мисля, че е точното ни попадение!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 авг 2013 13:31

Стартов състав:
1.Китанов-9 - Много стабилен, с основна заслуга да не получим втори гол, особено към края....
5. Станчев -5 - Много несигурен още от началото, закъсняваше с намесите, позволяваше на Гари да си прави каквото иска, почти всички пробиви бяха от неговата зона. Пресилен картон, но слабата му игра беше факт.
6. Котев - 8 - Добър мач. Много стабилен, взе всички високи топки.
15. Александров (к) -8,5 - стабилен както винаги, чисти шпагати, много раздаване. Радвам се, че го има.
4. Венков - 6,5 - Не беше на нивото от предния мач. Позволи да го преминат няколко пъти, увисна няколко пъти, добре, че беше Велев и гредата :mrgreen: И ако беше нападател, можеше да му дам и 7, но в защита... нямаш право на такива пропуски.
3. Дани Георгиев - 7 - И той беше малко под нивото си от предните мачове, но в никакъв случай не може да се каже, че е играл слабо. Напротив.
8. Бергонси - 7,5 - Работоспособен, раздаде се, свърши много черна работа. Иска ми се обаче малко повече ангажимент към атаката.
11. Райков - 9 - Давам тази оценка най-вече заради гола и отличната му игра през второто полувреме. Иначе първото беше инертен и неориентиран.
14. Божилов - 6 - Все още е в дупка. Обърка доста пасове, доста топки загуби в стремежа си да задържа играта, но не може да му се отрече, че игра с желание и се раздаваше. Не съм го виждам толкова уморен, значи се е трудил. За сега обаче е.. разочарование.
7. Расим - 6,5 - Изигра не лош мач, но му се явява най-слабия за сега. Не мисля, че е нещо ненормално, имайки в предвид крехките му възраст и психика, малко опит и недостатъчно самочувствие. Ще има и такива мачове, но... трябва да играе. Гонзо нека преценява колко, да не се пресили пък и да постигнем обратния ефект..
9. Бакари - 7 - Спад от предния път. Мач с много бягане и раздаване, но.. не се отличи с нищо почти. Все пак тормози защитата на противника.
Резерви:
23.Жоро Илиев- 8 - Страхотно включване в точния момент. Това е нашия капитан. Дано е превъзмогнал контузията и срива в играта си. Надежди за бъдещите мачове.
25.Сашо Алвеша - 4 - Катастрофа. Пълна катастрофа. Неориентиран, неточен, закъсняваше да покрие, разминаваха го като малка гара, много брак в отиграването, безумно включване и после.. без малко да получим гол от опустялата му зона...
Гонзо - Като цяло положителна оценка. В защита - перфектно, в централната зона - много добре с леки пропуски, в нападение обаче... незадоволително. Продължава с натискането на Божилов като забит напред и обезличаването на Бакари отдясно на фланга. Това е може би единственото, което не ми харесва. Така хем все едно играем без таран, хем по крилото сме неефективни. Колкото и да е сложно с контузията на Окоро и не дотам добрата форма на Младенов, все си мисля, че има и по-добри варианти, при които Бакари ще си е на мястото в центъра и ще има повече възможности за гол и изява въобще, хем Божилов няма да се мъчи, а по крилото все ще има някой, справящ се не по-лошо от Бакари. Така мисля. И така, имайки в предвид мъжкия мач на Герена, важната точка, израстващия отбор като игра и дух, сполучливи сякъш смени и мааалко по малко изникващия и показващия се вече нов стил на игра.. оценка 8.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

bobo1971
Контакти:

Мнениеот bobo1971 » 26 авг 2013 14:07

Публиката ни - оценка НУЛА за пореден мач.Всичко друго е чесане на езиците.
Футбола е игра за феновете.
За жалост никой не предприема нищо-шоркаме си вкъщи пред телевизора и даваме оценки.
Тоз щангиста майката ни еба :)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 авг 2013 20:52

Нещо тегаво върви темичката. Май прекалено на сериозно я вземат тази идея колегите, едва ли не даваме акъл на някой, та затова сякаш не смеят да пишат. А то си е просто още един вид изказване на мнение и виждане от представянето персонално на момчетата. Аз поне така го виждам и така го възприех. Готвач, Огризко, тц, не ще да зацепи нещо инициативата. :roll:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”