Левски - Черно Море - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Левски - Черно Море

Мнениеот konvoec » 25 авг 2013 22:42

kempesmario написа:Проблема в левски са халфовете и нападателите , стига сте обвинявали Тигъра за гола , няма кой да вкарва в Левски . И повтарям много лошо позициониране на играчите по терена за втори мач го наблюдавам. Тука виновен е треньора.
И Батков, че е такава селекцията и Тонев, че ни излъга и Донев за селекцията... Играчите също. Тия, които са правили подготовка също. Май вината е на всички ;)

goko
Контакти:

Мнениеот goko » 25 авг 2013 22:43

фифи перото написа:
СВОБОДЕН написа:
Tommi написа:
СВОБОДЕН написа:Така наречеите фенклубове застанаха твърдо зад Йоканович. Но аз се питам с какво той подобри нещата в сравнение с Гонзо, Илиев и другите след Мъри. Защото от това което аз наблюдавам промяна няма. Някои ще кажат, че той е отскоро и не е правил лятна подготовка. Но след като беше представян с голяма визитка, то какво трябва да стане за като спечелим срещу отбори като Черно Море и Берое на герена с човек по малко? Славиша отговори, защото е време да го сториш? Не може само, вземи този, доведи ми онзи. И аз, ако ми доведат едни двама ще стана шампион. Треньорът след като е такъв майстор трябваше да намери начин да спечели тези два мача при създалите се обстоятелства.

Аз съм го казал преди няколко години: В Левски няма нормални футболисти, а при това положение е без значение кой ще е треньор. Треньорите досега могат да бъдат обвинявани единствено за селекцията, която правят, друг е въпросът дали те я правят или някой друг.

Изключително важно е кой е треньор. Аз не казвам, че трябва да го махаме защото ми писна да гоним треньори. Но не виждам промяна в стила на играта. Едни центрирания към Генков, амо то всички ни разбраха. И нека, ако обича да спре да мрънка. Ще го изчакаме поне до края на сезона. Ако е добър треньор, то до тогава трябва да има положителна промяна в играта.

ГАДЖЕВ 8-)
:)
С кого да има промяна?
Посочи ми поне ЕДИН, който може да поведе отбора ?

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 25 авг 2013 22:44

Какво стана бе,левскарски разбирачиии??? Този път "дайте дузпа,спасете Левски" не сработи,а? И наведеният,с дълъг език,подлизурко Н.Йорданов не можа да ви помогне! 3:0 ; 5:0 щяхте да биете! И с'я к'во? Ха-ха-ха!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 авг 2013 22:45

СВОБОДЕН написа:
фифи перото написа:Раев , тръгвай си!
Отивай в захарната тръстика при жена си!

Наско лесно може да си тръгне. Миналия път когато си тръгна след това не видяхме нищо добро. След като на съмнителния треньор йоканович се дава първа подкрепа, то какво остава за директора който има четвъртфинал за УЕФА и участие в групите на ШЛ. А и между другото кой ще дойде на негово място? Гонзо, Боримиров? Хайде стиге бе?

Като е лесно-да си тръгва.
И той е в основата на успехите? :lol:
А кой назначи "недоказаният"?
Йоканович е 100 пъти по-доказан от раев .
Щом харесваш мъжът на жената, с пари от захарно ддс , вземи си го в къщи. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 авг 2013 22:46

"Сираков: Толкова са ни възможностите, трябват нови във всички линии"

Ами вземи ги бе захарен памук. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 авг 2013 22:47

mistreated написа:
Ти не искаш да вденеш смисъла на цялото изказване. Такива коментари дори капитаните на отборите рядко си позволяват да правят спрямо съотборниците си, камо ли един играч, с нищо не доказал, че става за Левски. Всъщност благодарение на същия играч вие обрахте може би най-големият си срам в ЕКТ в историята ви. И ти твърдиш, че подобно изказване е нормално и не говори за лоша атмосфера в съблекалнята...
Явно разбираме думата "отбор" по различен начин.

Честно казано, не съм му слушал изказването и съм убеден, че не е такова. Ще го гледам, и после ще коментирам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 25 авг 2013 22:48

фифи перото написа:"Сираков: Толкова са ни възможностите, трябват нови във всички линии"

Ами вземи ги бе захарен памук. :lol:

ама той не искал на всяка цена да ги взима, за да не се налагало да ги гони след три месеца. Тъй рече. Преведено може би значи, много са им ниски комисионните на предлаганите до момента

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 25 авг 2013 22:48

фифи перото написа:С кого да има промяна?
Посочи ми поне ЕДИН, който може да поведе отбора ?

Лидери се изграждат в подобни ситуации. Лесно е когато ти връзва и трудни мачове ги вадиш с име и малко помощ от съдиите.

Гледам всички храчите, я по играчи, я по треньори и ръководство, ама къде бяхте, когато влизахме в схеми за да се докопаме за местенце в евро турнирите?

Нищо фатално не е станало, просто отбор няма, подготовка няма, пари няма, фенове няма, А сектор го няма. Нормално е и точки да няма.

Ще се стъмни още малко и слънцето пак ще изгрее, дали с Йока или не, дали с тия футболисти или с други, слънце ще има. Само дано се спре с черпенето на съдии и започнем да се борим само на терена. Чак тогава можем да мислим за силен Левски.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 авг 2013 22:48

sin4ec написа:
mistreated написа:
Ти не искаш да вденеш смисъла на цялото изказване. Такива коментари дори капитаните на отборите рядко си позволяват да правят спрямо съотборниците си, камо ли един играч, с нищо не доказал, че става за Левски. Всъщност благодарение на същия играч вие обрахте може би най-големият си срам в ЕКТ в историята ви. И ти твърдиш, че подобно изказване е нормално и не говори за лоша атмосфера в съблекалнята...
Явно разбираме думата "отбор" по различен начин.

Честно казано, не съм му слушал изказването и съм убеден, че не е такова. Ще го гледам, и после ще коментирам.

А..., като не си слушал - нямаш право да коментираш. Като го чуеш, тогава пак можеш да спориш с мен.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 авг 2013 22:49

СВОБОДЕН написа:
Tommi написа:
СВОБОДЕН написа:Така наречеите фенклубове застанаха твърдо зад Йоканович. Но аз се питам с какво той подобри нещата в сравнение с Гонзо, Илиев и другите след Мъри. Защото от това което аз наблюдавам промяна няма. Някои ще кажат, че той е отскоро и не е правил лятна подготовка. Но след като беше представян с голяма визитка, то какво трябва да стане за като спечелим срещу отбори като Черно Море и Берое на герена с човек по малко? Славиша отговори, защото е време да го сториш? Не може само, вземи този, доведи ми онзи. И аз, ако ми доведат едни двама ще стана шампион. Треньорът след като е такъв майстор трябваше да намери начин да спечели тези два мача при създалите се обстоятелства.

Аз съм го казал преди няколко години: В Левски няма нормални футболисти, а при това положение е без значение кой ще е треньор. Треньорите досега могат да бъдат обвинявани единствено за селекцията, която правят, друг е въпросът дали те я правят или някой друг.

Изключително важно е кой е треньор. Аз не казвам, че трябва да го махаме защото ми писна да гоним треньори. Но не виждам промяна в стила на играта. Едни центрирания към Генков, амо то всички ни разбраха. И нека, ако обича да спре да мрънка. Ще го изчакаме поне до края на сезона. Ако е добър треньор, то до тогава трябва да има положителна промяна в играта.

Как да има промяна, като няма нормални футболисти. Това е проблемът. Те просто не са научени да играят (и отделно, че повечето нямат талант).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”