Левски - Черно Море - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски - Черно Море

Мнениеот sin4ec » 25 авг 2013 22:25

Ма верно? Днес Левски нямаше ни един шанс за гол... Аз трябваше сигурно да сляза долу да вкарам. Генков не беше на 3 м сам, ама хич. Мач за 4-0 ние го правим 1-1. Но случва се, продължаваме напред. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 авг 2013 22:27

CSKA 78 написа:

Аз не съм се и опитвал да те надцакам(ако се опитам ще разбереш),просто изказах мнение ,като страничен наблюдател,(а не като фен на Левски ;) ),явно ти харесва това ,че ви подпират,ама после точно затова(защото с тия подпирания само си мислите ,че сте силни),после идва "Иртиш"!

С кое ни подпряха днес? Всяка дузпа ли е подпиране според теб? Хайде стига с глупостите...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 авг 2013 22:27

Раев , тръгвай си!
Отивай в захарната тръстика при жена си!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 авг 2013 22:27

sin4ec написа:Ма верно? Днес Левски нямаше ни един шанс за гол... Аз трябваше сигурно да сляза долу да вкарам. Генков не беше на 3 м сам, ама хич. Мач за 4-0 ние го правим 1-1. Но случва се, продължаваме напред. :)

Тоест искаш да ми кажеш, че защитниците нямат вина, че допуснаха гол с човек повече. Искаш да ми кажеш, че ако не беше Перес покрил Даниелчо, сега нямаше да го псуваш, че по толкова елементарен начин остави Райков да го мине, като малка гара?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 25 авг 2013 22:27

играта е резултат от идиотската трансферна политика и селекция. Имаме двама нападатели на кръст, никаква алтернатива там. Същевременно колко броя дефанзивни халфа - Даниел Димов, Стефан Велев, Бру, Гаджев, Ангелов. За офанзивен халф - 17 годишния Вутов. Това сериозно ли е???

goko
Контакти:

Мнениеот goko » 25 авг 2013 22:28

samatoranaga написа:Йоканович не ви е виновен. Човека имаше идеи и нито една не му изпълниха. И Мауриньо, тандем с Фъргюсън да са ви начело няма как да направят повече. Само баберек имате и явно няма пари за друго.
Кулминацията за 100-годишнината ще е като Наско си покаже г*за отново.

Идеята за г*за е добра но лошото е, че няма да има и трибуна от, която да се види :) :) :)

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 25 авг 2013 22:31

тоя Перез не че имаше особено много работа, но на пръв поглед не изглежда зле. Поне не толкова зле като Везалката. Дори и само заради шпагата срещу Райков и двата супурнайсе метрови паса към Гари Родригез първото полувреме!. До къде я докарахме централен защитник дошъл от изпадащ в трета дивизия на Испания да идва и да показва на нашите майстори как се дават такива пасове!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 25 авг 2013 22:31

Раев , тръгвай си!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 авг 2013 22:32

фифи перото написа:Раев , тръгвай си!

:!: :!: :!:
Махай се, мокет!

Само новият ми хареса, но и той след първата грешка ще е разкрит и определен за дърво.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 25 авг 2013 22:32

Tommi написа:
CSKA 78 написа:

Аз не съм се и опитвал да те надцакам(ако се опитам ще разбереш),просто изказах мнение ,като страничен наблюдател,(а не като фен на Левски ;) ),явно ти харесва това ,че ви подпират,ама после точно затова(защото с тия подпирания само си мислите ,че сте силни),после идва "Иртиш"!

С кое ни подпряха днес? Всяка дузпа ли е подпиране според теб? Хайде стига с глупостите...

Единственото нещо, за което Черно Море могат да имат претенции към съдията е жълтия картон на Александър Александров, когато просто се гушнаха с Пламен Илиев. Това ако е жълт картон, какво ли заслужаваше Генков в последните 20 минути, когато на няколко пъти фаулира Китанов(Михайлов). Както Генков не заслужаваше картон, така и Александров не заслужаваше, но това не повлия на мача по никакъв начин.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”