СВОБОДЕН написа:Така наречеите фенклубове застанаха твърдо зад Йоканович. Но аз се питам с какво той подобри нещата в сравнение с Гонзо, Илиев и другите след Мъри. Защото от това което аз наблюдавам промяна няма. Някои ще кажат, че той е отскоро и не е правил лятна подготовка. Но след като беше представян с голяма визитка, то какво трябва да стане за като спечелим срещу отбори като Черно Море и Берое на герена с човек по малко? Славиша отговори, защото е време да го сториш? Не може само, вземи този, доведи ми онзи. И аз, ако ми доведат едни двама ще стана шампион. Треньорът след като е такъв майстор трябваше да намери начин да спечели тези два мача при създалите се обстоятелства.
Да, прав си, аз не го знам също що за треньор е, обаче мисля си едно друго нещо. С какво шефовете направиха така, че Йоканович да може да си върши работата като хората? Подготовка ли направи той, играчи ли доведе, какво? Изгониха му двама от най-добрите играчи и му взеха Милиев. Аз, честно казано, ако постъпят така с мен, казвам, че са тотални некадърници и лъжци и напускам. Човекът обаче още не е разбрал точно къде е попаднал. Споко, ако продължаваме така и това ще стане, след което ще се махне сам. "Треньорът след като е такъв майстор трябваше да намери начин да спечели тези два мача при създалите се обстоятелства." В такъв случай да доведем Моуринио и да го караме с тия играчи? Ще ми пуска Милиев ляв, защото нямаме друг играч, това нормално ли е, бе? Това се превърна в селски отбор и виновниците са следните: Батков(номер1), Тонев, Донев, Сираков, който засега не ме убеждава, че е тръгнал да върши работа.