Левски - Черно Море - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Левски - Черно Море

Мнениеот mistreated » 25 авг 2013 22:17

sin4ec написа:
BadBoy написа:Димов напдна нападателите, правете си изводи, какъв кошер е съблекалнята и как е изпусната същата.

Я ни дай изводите, че сме прости и не схващаме!

Ами нормално ли е според теб един от най-слабите в отбора да търси сметка на нападателите?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 авг 2013 22:18

фифи перото написа:
CSKA 78 написа:
Tommi написа:
CSKA 78 написа:
Сега ,като децата ли ще се "надцакваме" :lol: !!?? Аз не искам да играя,взимай си куклите! :lol: :mrgreen:

Шефе, няма с какво да ме надцакаш. ;) Вашите цесекистки приказки са просто заяждане на дребно.

Аз не съм се и опитвал да те надцакам(ако се опитам ще разбереш),просто изказах мнение ,като страничен наблюдател,(а не като фен на Левски ;) ),явно ти харесва това ,че ви подпират,ама после точно затова(защото с тия подпирания само си мислите ,че сте силни),после идва "Иртиш"!

А при вас-лупи. :lol:

Разликата е в степента на излагация :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 25 авг 2013 22:19

sin4ec написа:
BadBoy написа:Димов напдна нападателите, правете си изводи, какъв кошер е съблекалнята и как е изпусната същата.

Изводи да искаш, но ето ти най-обективния
09. Левски 6 6-6 6

ОТЛИЧНИЦИ
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 авг 2013 22:19

mistreated написа:
sin4ec написа:

Ами нормално ли е според теб един от най-слабите в отбора да търси сметка на нападателите?

Що, те са пуснали един гол , и то вратарски, а отпред колко осраха? Нормално да търси сметка!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 авг 2013 22:20

sin4ec написа:
mistreated написа:
sin4ec написа:

Що, те са пуснали един гол , и то вратарски, а отпред колко осраха? Нормално да търси сметка!

Излагаш се!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 25 авг 2013 22:22

Батков и Наско пак ще се срещат утре,сигурно ще си показват новите ловни трофеи.Ама за нови играчи ще се направят на разсеяни.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 25 авг 2013 22:23

СВОБОДЕН написа:Така наречеите фенклубове застанаха твърдо зад Йоканович. Но аз се питам с какво той подобри нещата в сравнение с Гонзо, Илиев и другите след Мъри. Защото от това което аз наблюдавам промяна няма. Някои ще кажат, че той е отскоро и не е правил лятна подготовка. Но след като беше представян с голяма визитка, то какво трябва да стане за като спечелим срещу отбори като Черно Море и Берое на герена с човек по малко? Славиша отговори, защото е време да го сториш? Не може само, вземи този, доведи ми онзи. И аз, ако ми доведат едни двама ще стана шампион. Треньорът след като е такъв майстор трябваше да намери начин да спечели тези два мача при създалите се обстоятелства.

Да, прав си, аз не го знам също що за треньор е, обаче мисля си едно друго нещо. С какво шефовете направиха така, че Йоканович да може да си върши работата като хората? Подготовка ли направи той, играчи ли доведе, какво? Изгониха му двама от най-добрите играчи и му взеха Милиев. Аз, честно казано, ако постъпят така с мен, казвам, че са тотални некадърници и лъжци и напускам. Човекът обаче още не е разбрал точно къде е попаднал. Споко, ако продължаваме така и това ще стане, след което ще се махне сам. "Треньорът след като е такъв майстор трябваше да намери начин да спечели тези два мача при създалите се обстоятелства." В такъв случай да доведем Моуринио и да го караме с тия играчи? Ще ми пуска Милиев ляв, защото нямаме друг играч, това нормално ли е, бе? Това се превърна в селски отбор и виновниците са следните: Батков(номер1), Тонев, Донев, Сираков, който засега не ме убеждава, че е тръгнал да върши работа.
Последна промяна от konvoec на 25 авг 2013 22:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 25 авг 2013 22:23

СВОБОДЕН написа:Така наречеите фенклубове застанаха твърдо зад Йоканович. Но аз се питам с какво той подобри нещата в сравнение с Гонзо, Илиев и другите след Мъри. Защото от това което аз наблюдавам промяна няма. Някои ще кажат, че той е отскоро и не е правил лятна подготовка. Но след като беше представян с голяма визитка, то какво трябва да стане за като спечелим срещу отбори като Черно Море и Берое на герена с човек по малко? Славиша отговори, защото е време да го сториш? Не може само, вземи този, доведи ми онзи. И аз, ако ми доведат едни двама ще стана шампион. Треньорът след като е такъв майстор трябваше да намери начин да спечели тези два мача при създалите се обстоятелства.

Аз съм го казал преди няколко години: В Левски няма нормални футболисти, а при това положение е без значение кой ще е треньор. Треньорите досега могат да бъдат обвинявани единствено за селекцията, която правят, друг е въпросът дали те я правят или някой друг.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 авг 2013 22:23

ЦСКА и Левски да се обединят-може и да сглобят приличен състав.

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 25 авг 2013 22:23

Йоканович не ви е виновен. Човека имаше идеи и нито една не му изпълниха. И Мауриньо, тандем с Фъргюсън да са ви начело няма как да направят повече. Само баберек имате и явно няма пари за друго.
Кулминацията за 100-годишнината ще е като Наско си покаже г*за отново.

Върни се в “Архив”