Играч на мача, в мачовете на Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Играч на мача, в мачовете на Черно Море
Малко съм ядосан.Нека гласуването продължава да речем ден преди следващият мач.Имам и едно предложение.Нека се направи някаква таблица в която да можем да гласуваме за абсолютно всички играчи по десетобалната система,като ще имаме право за всеки един играч да даваме само и единствено по едно число,като идеята е за всеки да има различно такова,като могат да се използват и половинки.Така ще може по всеобхватно да се онагледи представянето на всеки един играч и няма да има неоценени играчи.И аз искам в някой мач да слагам високи оценки на двама,понякога трима,но с този регламент не се получава добре.А така,например-Венков-10,Дани Г -9,5...Божилов-6,5 и т.н.Надявам се да го направите,ще има много доволни колеги мисля.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Малко съм ядосан.Нека гласуването продължава да речем ден преди следващият мач.Имам и едно предложение.Нека се направи някаква таблица в която да можем да гласуваме за абсолютно всички играчи по десетобалната система,като ще имаме право за всеки един играч да даваме само и единствено по едно число,като идеята е за всеки да има различно такова,като могат да се използват и половинки.Така ще може по всеобхватно да се онагледи представянето на всеки един играч и няма да има неоценени играчи.И аз искам в някой мач да слагам високи оценки на двама,понякога трима,но с този регламент не се получава добре.А така,например-Венков-10,Дани Г -9,5...Божилов-6,5 и т.н.Надявам се да го направите,ще има много доволни колеги мисля.
на мен идеята с 10 бално гласуване ми харесва

ogrizko написа:Готвача написа:Малко съм ядосан.Нека гласуването продължава да речем ден преди следващият мач.Имам и едно предложение.Нека се направи някаква таблица в която да можем да гласуваме за абсолютно всички играчи по десетобалната система,като ще имаме право за всеки един играч да даваме само и единствено по едно число,като идеята е за всеки да има различно такова,като могат да се използват и половинки.Така ще може по всеобхватно да се онагледи представянето на всеки един играч и няма да има неоценени играчи.И аз искам в някой мач да слагам високи оценки на двама,понякога трима,но с този регламент не се получава добре.А така,например-Венков-10,Дани Г -9,5...Божилов-6,5 и т.н.Надявам се да го направите,ще има много доволни колеги мисля.
И на мен ми допада, и предлагам да я обсъдим за догодина.
Готвача, спазвам правилата от преди години (от както сме стартирали класацията) :(Гласовете ще се преброяват 2 дена след изтичане на мача. Ако мача е в неделя (понеделник), ще може да се гласува до понеделник(вторник)(23:59)):
viewtopic.php?f=8&t=66293
greenpeak написа:ogrizko написа:Готвача написа:Малко съм ядосан.Нека гласуването продължава да речем ден преди следващият мач.Имам и едно предложение.Нека се направи някаква таблица в която да можем да гласуваме за абсолютно всички играчи по десетобалната система,като ще имаме право за всеки един играч да даваме само и единствено по едно число,като идеята е за всеки да има различно такова,като могат да се използват и половинки.Така ще може по всеобхватно да се онагледи представянето на всеки един играч и няма да има неоценени играчи.И аз искам в някой мач да слагам високи оценки на двама,понякога трима,но с този регламент не се получава добре.А така,например-Венков-10,Дани Г -9,5...Божилов-6,5 и т.н.Надявам се да го направите,ще има много доволни колеги мисля.
Готвача, спазвам правилата от преди години (от както сме стартирали класацията) :(Гласовете ще се преброяват 2 дена след изтичане на мача. Ако мача е в неделя (понеделник), ще може да се гласува до понеделник(вторник)(23:59)):
Правилата/традициите/са затова да не се спазват.Поне на това сме/сте/ царе в Родината,нали?Ако всички спазваха правилата,сега щях да си пия ракията у дома,а не ш.иб.аното уиски в чужда държава.И давай,направи го това с "десятките" тази година.Няма какво да чакаме цяла година за нещо поне според мен по-хубаво от досегашното.А може и да се дават по 2-3 еднакви оценки,ако има играчи които заслужават.Така,или иначе хората избират различни играчи и пак ще има победители.
Готвача написа:greenpeak написа:ogrizko написа:Готвача написа:Малко съм ядосан.Нека гласуването продължава да речем ден преди следващият мач.Имам и едно предложение.Нека се направи някаква таблица в която да можем да гласуваме за абсолютно всички играчи по десетобалната система,като ще имаме право за всеки един играч да даваме само и единствено по едно число,като идеята е за всеки да има различно такова,като могат да се използват и половинки.Така ще може по всеобхватно да се онагледи представянето на всеки един играч и няма да има неоценени играчи.И аз искам в някой мач да слагам високи оценки на двама,понякога трима,но с този регламент не се получава добре.А така,например-Венков-10,Дани Г -9,5...Божилов-6,5 и т.н.Надявам се да го направите,ще има много доволни колеги мисля.
Правилата/традициите/са затова да не се спазват.Поне на това сме/сте/ царе в Родината,нали?Ако всички спазваха правилата,сега щях да си пия ракията у дома,а не ш.иб.аното уиски в чужда държава.И давай,направи го това с "десятките" тази година.Няма какво да чакаме цяла година за нещо поне според мен по-хубаво от досегашното.А може и да се дават по 2-3 еднакви оценки,ако има играчи които заслужават.Така,или иначе хората избират различни играчи и пак ще има победители.
Tова с десетките е много трудоемко за този който се е захванал със сметките

Ако се направи някаква таблица на Ексел, дори самото вкарване на данните отнема много време когато гласувалите са повечко..
greenpeak написа:Tова с десетките е много трудоемко за този който се е захванал със сметките. На ogrizko му е много лесно да предлага, ама неговата "игра за фенове на моряците" я забатачи и не му се смята
.
Ако се направи някаква таблица на Ексел, дори самото вкарване на данните отнема много време когато гласувалите са повечко..
изобщо не е необходимо някой да ги смята и статистицизира

ogrizko написа:greenpeak написа:Tова с десетките е много трудоемко за този който се е захванал със сметките. На ogrizko му е много лесно да предлага, ама неговата "игра за фенове на моряците" я забатачи и не му се смята
.
изобщо не е необходимо някой да ги смята и статистицизиравече пуснах подобна тема ...на мен ми е любопитно другите какви оценки ще сложат на играчите, няма нужда от статистики в случая
О.К.

greenpeak написа:Готвача написа:greenpeak написа:ogrizko написа:Готвача написа:Малко съм ядосан.Нека гласуването продължава да речем ден преди следващият мач.Имам и едно предложение.Нека се направи някаква таблица в която да можем да гласуваме за абсолютно всички играчи по десетобалната система,като ще имаме право за всеки един играч да даваме само и единствено по едно число,като идеята е за всеки да има различно такова,като могат да се използват и половинки.Така ще може по всеобхватно да се онагледи представянето на всеки един играч и няма да има неоценени играчи.И аз искам в някой мач да слагам високи оценки на двама,понякога трима,но с този регламент не се получава добре.А така,например-Венков-10,Дани Г -9,5...Божилов-6,5 и т.н.Надявам се да го направите,ще има много доволни колеги мисля.
Tова с десетките е много трудоемко за този който се е захванал със сметките. На ogrizko му е много лесно да предлага, ама неговата "игра за фенове на моряците" я забатачи и не му се смята
.
Таблицата не може ли да си е направо в Гонг и ние да си вписваме оценките срещу всеки играч/като всеки от нас си има колонка/и накрая Ексел смята.Няма да се налага да ги въвеждаш ти,което си е справедливо.
1. Райков
2. Китанов
3. Котев
2. Китанов
3. Котев
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
1.Raikov
2.Kitanov
3.///////
1. Bojilov
2. Rasim
3. ///////

2.Kitanov

3.///////
1. Bojilov

2. Rasim

3. ///////
Последна промяна от greenpeak на 25 авг 2013 22:29, променено общо 1 път.