joring написа:Alex написа:Пич, говориш глупости... ако искаш да си прав, ок прав си... ама детска работа е само да говориш на инат - не са 2 минути.
Като цяло спора наистина е глупав, но детински се държиш ти, не аз.
Не знам на колко години си и не ме интереува, но трябва да си наясно, че има хора с различни знания и умения.
Примерно имам готов мейл сървър от който мога да изкарам колкото си искам мейли, скрипта който ще подготви регистрациите ще го напиша по-бързо отколкото ти ще прочетеш този пост, остава само да потвърдя новосъздадените профили. Така, че ако си го поставя за цел може и по-малко от минута да ми коства всяко създаване на профил
примерно аз пък съм се занимавал с PR във facebook и знам, че има голяма разлика между говоренето как се прави профил за 2 минути и реалната работа и крайни резултати... Има разлика между това да направиш 1 профил за 2 минути и да направиш 100 профила всеки за по 2 минути. И примерно, ако си толкова в час, ще знаеш, че: да, различно IP не е необходимо, обаче фб когато надуши спам иска потвърждение чрез смс, за да си влезеш в профила и да го използваш (та различни телефонни номера са необходими)... иначе хората щяха да си правят групички с по над милион лайка и да правят пари от реклама.
Ти обаче изпусна основното в спора... кой нормален човек ще тръгне да си губи времето да генерира лайкове за левски или цска. Статистиката е вярна като проценти. Всеки, който твърди друго е или глупав или някакъв инат. Колкото и класации да съм гледал, цял живот си излизат горе долу същите проценти : )

[/center]