Астън Вила - Ливърпул (24.08.13 г. 19:30 ч.) 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

PeterForsberg
Контакти:

Re: Астън Вила - Ливърпул (24.08.13 г. 19:30 ч.) 0-1 FT

Мнениеот PeterForsberg » 25 авг 2013 13:08

Много важна победа за нас.Тръгнахме с две победи,6 точки и нула допуснати гола.Тези мачове предходните сезони щяхме да доминираме и да губим точки в тях/факт,със Стоук и в двата мача и с Вила като домакини/.А и за този млад отбор е много важно да понатрупа точки/миналия сезон имахме същото количество точки,но през октомври/,самочувствие и увереност.Хубаво е,че БР показва тактическа гъвкавост,като ясно обясни,че сме се дръпнали назад,за да не дадем много пространства за бързите играчи на Вила и изключително опасните им контраатаки.Специално в този мач бих отличил Миньоле/страхотен рефлекс,но и вчера имаше проблеми с първото центриране и впоследствие не излизаше при корнери,което не е характерно за него,куцаше му и играта с крака,като почти не даде точен пас по въздуха,но това ще го оправи с тренировки/;Туре/истински звяр,такива хора с глад за победи и амбиции му трябват на тима,играчи с шампионски манталитет/;Джонсън и Енрике,които неутрализираха нацяло Агбонлахор и Вайман.т.е. фланговеете на Вила,което е и най-голямата им сила;Джерард-свърши страхотна работа в дефанзивен план,показва,че през годините умее да сменя постовете на терена и се псравя отлично с новите си задачи;Лукас-отлично първо полувреме,но слабо второ/само за сравнение през първата част е имал 57 паса,от които 54 точни,а второто 20 паса,от които 16 точни :!:/;Стъридж-такъв нападател на пазар ще струва поне 30 млн. в момента,страхотен мач,развива и супер разбирателство с Коутиньо;Хендо-беше на прилично ниво,помагаше много на Джонъсн и почти не даде шанс на Луна да атакува активно;
Агер-слаб,за втори пореден мач е неориентиран/сега гледам повторение на мача и се чудя,защо необезпокояван от 5 топки с глава 4 ги дава на противника/,щеше да си вкара автогол,тръгваше на некви пробиви в полето на домакините,вземаха му топката и правеха опасни контри,вчера Туре,Лукас,Джерард и бековете го покриха в доста случаи;Коутиньо-слаб мач за стандартите му,макар че участва в комбинацията за гола.Вила са здрав и твърд отбор и в доста от времете яко го ритаха,но бразилеца трябва да свиква,вече си изгради име и няма да му оставят толкова пространства за в бъдеще;Аспас-доста се бореше,но му личи,че не е привикнал с бързината в лигата,рано си изработи елементарен картон и след тва спря да стъпва здраво в единоборствата;Сисоко се включи много добре на непривична позиция,според мен притежава всички качества да играе в Премиършип.
Иначе не ми хареса как отстъпихме инициативата цяло второ полувреме,та и 10-15 минути от края на първото.Срещу Стоук беше същото след 70 минута.Вила изглеждаха по-свежи от нас,което не е добре,защото за 7 дни те изиграха 3 мача.Пейката ни е къса,а както писах,БР явно все още няма голяма вяра на хора като Стърлинг и Айби,особено срещу по-здрави физически опоненти.Срещу Манюре дръпнем ли се по същия начин,ще ни накажат.Видно е,че ако на Лукас не му тръгне играта и ни понатиснат,на пейката лиспват по-дефанзивни опции,които да ни дадат сигурност.Липсата на Суарес също е от голямо значение.Очаквам сериозни промени в състава за мача с Каунти,като бековете,Лукас,Стиви,Коутиньо,Стъридж и Агер задължително трябва да почиват.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 25 авг 2013 13:22

Отново честита победа. Играхме добре и си вкарахме положението, за разлика от миналият мач с 20 положение един гол. Ето има напредък. Можеше ли отбора да изиграе по - добро второ полувреме - определено Да, но всички забравяте да дадете необходимото на Вила. Те също играха, чудесно личи си че са в страхотна форма, това да биеш Арсенал с 3-1 и почти да направиш равен с Челси и след 2 дни да играеш срещу Ливърпул не е малко. За 2 мача взехме максимален брой точки с 0 допуснати голове, какво искате повече не знам. Юнайтед колко мача с по 1-0 взеха дори без да играят добре ? Колкото до головете те ще дойдат срещу всички останали отбори точно както се случи миналата година, но с разликата, че сега започваме уверено, във форма и постигаме добри резултати.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 25 авг 2013 14:17

Труден мач беше но е важно ,че успяхме да победим един труден съперник.Първото полувреме ми хареса игра но във второ май имаше умора в футболистите и бяхме далеч от играта в първото.Хубава е ,че във второ мач нямаме допуснат гол.Впечатлен съм от играта на Антонио Луна второто полувреме доста проблеми създаде.Следващия кръг е много важен ако искаме да сме в топ 4 трябва да победим.

nev3rm1nd
Контакти:

Мнениеот nev3rm1nd » 25 авг 2013 14:58

KingKenny написа:
nev3rm1nd написа:П.П. Гледах мача по диема и тия смешници след мача не видях да говорят за не отсъдената дузпа в 90-тата минута. Според мен това си е дузпа все пак Стъридж 1во стига до топката и после е фаулиран от Гузан...

Никаква дузпа! Стъридж играе с топката, след което играе и Гузан и чак тогава той препъва Стъридж. Вратаря играе първо с топката, а след това закача футболиста ни, затова не се отсъжда дузпа. Ако се сещате обаче през 2009 Юнайтед 5:2 Тотнъм Хаурд Уеб реши да се подиграе с футбола и даде точно ей такава дузпа при 0:2... минало заминало

П.С. Чудесен старт. Ще бъде напразен ако не победим Юнайтед. Сега е времето !

Гледах повторения, но не видях вратаря да играе с топката, но няма значение, важен е резултата.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 авг 2013 17:25

Виждате ли каква е разликата да имаш добър вратар? :) Ако бяхме с Рейна сега щяхме да имаме 2 точки или по-малко.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 25 авг 2013 17:54

Alonso_Massa написа:Виждате ли каква е разликата да имаш добър вратар? :) Ако бяхме с Рейна сега щяхме да имаме 2 точки или по-малко.

По скоро щяхме да сме с 2 точки, да не казвам и 1.....
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 авг 2013 18:24

Alonso_Massa написа:Виждате ли каква е разликата да имаш добър вратар? Ако бяхме с Рейна сега щяхме да имаме 2 точки или по-малко.

Добър ден . :) Аз от колко време години вече се моля Рейна да се разкара а вие тук ми го защитавате ? Колко мача питам аз ,играхме страхотно и не псечелихме заради Рейна ,Шкъртел и останалите в защита ?????? Много.
Ще ме слушате ей ...толкова ми е ясна игра ...аз съм човека Ливърпул ! Този отбор го следя от 23 години и го чуствам много близко до себе си . Нямам грешно мнение от 15 години насам за тоя отбор . Как може ,изобщо да си позволявате да влизате в спор с мен ..за неща най вече от спортно техническа гледна точка ? Аз не съм случаен ,момчета. ;) Винаги премислям едно нещо няколко пъти,използвам знанията си като бивш играч ,настоящ треньор и психолог ..гледам го от хиляди страни и чак тогава си позволявам да коментирам .
Петърчо и той обърна плочата ...взе да ме повтаря за всичко хаха...само дето не съм съгласен за бековете ...тия бекове като се разкрат ще сме още по добри....ония дървен философ дето ми обясняваше сумати глупости една година , го гледам вече с големи букви изписва имената на анонимника Миноле и дебелия тромав дядо Туре . :) много скоро и името на лебеда анонимник ,без манталитет Брендън Роджърс ще изписваш с ГОЛЕМИ БУКВИ и

Стъридж стига първи до топката .Сложи очилата и пак виж ситуацията.
Много скоро всички фенове ,ще боготворят Брендън и неговия отбор !

Идва ред на мангалите . Когато обаче предстои мач с тях ..аз винаги казвам ,всичко зависи от ПРЕСТЪПНИЦИТЕ В ЧЕРНО .Безсилни сме пред хората на наглия мръсник. Прогнозата ми е ..ако се свири 50 -50 ..ще ги смачкаме ! Ако обаче се свири за тях ,както винаги ...губим мача.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”