Китанов; Станчев, Котев, Ал.Александров, Венков; Еденилсон, Георгиев; Коконов, Расим, Райков; Бакари
Резерви: Михайлов; С.Александров, Сталев, Атанасов; Г.Илиев, Младенов; Божилов
Видя се, че Младенов е много далеч от формата, която би трябвало да показва. Коконов е единственото ни здраво крило, а освен това е бърз. Ще бъде риск Жоро Илиев да започне титуляр след контузията, но би могъл да помогне много през второто полувреме. Бакари задължително централен нападател, а Божилката на пейката. Левски са ужасяващо слаби, но ако играем както срещу Берое, просто нямаме шанс.
Левски - Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- bojo0o0o94
- Контакти:
Re: Левски - Черно Море
Съгласен съм, че Дани Младенов не е в оптимална форма. Коконов също не е дясно крило, а ляво. Тука се сещам, че Чечу по едно време пускаше Сашо Александров като дясно крило и имаше някой добри пробиви. Мисля си, че специално за този мач би свършил добра работа срещу Старокин.
yavorescu написа:Китанов; Станчев, Котев, Ал.Александров, Венков; Еденилсон, Георгиев; Коконов, Расим, Райков; Бакари
Резерви: Михайлов; С.Александров, Сталев, Атанасов; Г.Илиев, Младенов; Божилов
Видя се, че Младенов е много далеч от формата, която би трябвало да показва. Коконов е единственото ни здраво крило, а освен това е бърз. Ще бъде риск Жоро Илиев да започне титуляр след контузията, но би могъл да помогне много през второто полувреме. Бакари задължително централен нападател, а Божилката на пейката. Левски са ужасяващо слаби, но ако играем както срещу Берое, просто нямаме шанс.
И аз съм на това мнение, обаче като знам какъв ни е треньра...

Левски играят бикновено офанзивно 4-1-2-1-2 (4-4-2 диамант) или 4-4-1-1. На контра могат да увиснат.
Коконов може да играе и по двете крила.
-
- Контакти:
Нашета агитка е от трима човека!

Желая успех на Черно Море. 

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Какъв смешен картон даде,не е истина 

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Първите 45 минути сме пълен таш*к.

Последна промяна от greenpeak на 25 авг 2013 20:59, променено общо 1 път.
100% дузпа и червен картон.
Хубав гол на Райков за който основна вина има Пацо тигъра.