мнението: от Sardukar на 03 Май 2013 23:38
Но тъй като ми се правиш на интересен
ПП Брей в първия си коментар си ми писал на ник
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=61&t=110065&st=0&sk=t&sd=a&start=2900
мнението: от Sardukar на 03 Май 2013 23:38
Но тъй като ми се правиш на интересенНека приемем, че ти винаги си "прав" - прието. Нека приемем разсъжденията ти за Варан - той е проекто испански национално (т.е. беше) докато не играе за Франция - прието. Следвайки тази логика
Моуриньо още е треньор, т.е. потенциално е възможно да води Реал Мадрид и това не трябва да се изключва като възможност. Такъв ще бъде докато е треньор, което означава, че има шанс да спечели ШЛ с тях, а твоята прогноза не е правилна. Не е правилна, защото не е завършила, т.е. е актуална нали
![]()
ПП Брей в първия си коментар си ми писал на никпри това коректно, а не като евтин тарикат, които ми пише "СаНдукан"
Поздравявам те за добре дошъл
Sardukar написа:е, докато е треньор може да се върне начело на Реал Мадрид и да я спечелипримерно след 15 години
нали ти обясних логиката, която следвам
Иначе, аз те поздравих за твоята прогноза преди време и не разбирам сега какво искаш? И ти беше обеден, че Барса ще бие с 5-6 гола ЧЕЛСИ, ама дори не успяхте да ни биете. Не си спомням да съм ти го натяквал през 3 месеца
![]()
ПП Сандукан е шега, дори търсихме истинската песен за него...... Изненадан съм, че има десетина различни песни за тоя епичен хер0
Без име написа:абе мегане, аз май загубих един бас от теб, че жозе няма да вземе шл с РеалСпомняш ли си, какво трябваше да направя, че кой знае колко страници трябва да прочета...
Без име написа::oops:
Вече бях, но на юг към Бургас.
Догодина.
Без име написа:В Перник бил ли си?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост