6ти кръг - Локо София - ЦСКА 24ти август 18:00 часа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Re: 6ти кръг - Локо София - ЦСКА 24ти август 18:00 часа

Мнениеот j0rka7aa » 25 авг 2013 11:07

На терена може и да не стояхме добре, но на трибуните определено бяхме страхотни!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 авг 2013 11:38

Доволен съм от Бруно Морейра и Кировски- загатват за потенциал. Карачанака който го вика в националния, да си му бере кахъра. Той не е и за дублиращия отбор на националите в момента. Не знам Стойчо какво чака ами не пусне Косоко титуляр да ги повърти малко, поне ми е забавно като гледам как обработва топката и се върти като Земята около оста си. Падам да се хиля с тоя Косоко, но си личи, че е машина за създаване на голови положения. Единствените, които ми допаднаха вчера с играта си са точно тези трима чужденци- малко по малко ще влязат в крак. Но как ще влязат в крак нашите момчета, които не притежават качества за ЦСКА си нямам и понятие. :mrgreen: Здраве да е, отдавна не им се ядосвам, иначе досега да се бях обесил преди да е свършил някой наш мач. Нямам намерение да им направя това удоволствие! :lol:

Въпреки критиките, продължваме да се усъвършенстваме- кажи-речи поне няма да паднем с много от лидерите Любимец и Ботев! :mrgreen: :) Не знам Стойчо какъв е треньор е, но това по дяволите беше 6-тия кръг и вече почти започваме да губим шансове за първата седмица с едва 7 т. СРАМОТА!!! :(

Я да дойда да ги тренирам ще играят по-хубаво - събрани са качествени момчета, ама нема кой да ги нареди правилно.
Ми пусни Косоко център нападателче и си гледай сеира кво ще се случва със защитниците из А група. На създърма ще ги направи! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 25 авг 2013 11:59

Ааааааааааа,какъв си та ще коментираш Стойчо,стани треньор и тогава да те видим или си ходи да гледаш Радомир 1923.Боклук,цимбик,жувотно!Стойчо е божество и знае най-добре,дари Симитли и Мура бяха за наше добро.Така че не се бутай в божествените дела. :mrgreen:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 25 авг 2013 12:07

гражданин от село написа:Ааааааааааа,какъв си та ще коментираш Стойчо,стани треньор и тогава да те видим или си ходи да гледаш Радомир 1923.Боклук,цимбик,жувотно!Стойчо е божество и знае най-добре,дари Симитли и Мура бяха за наше добро.Така че не се бутай в божествените дела. :mrgreen:

Не знам каква е причината и не е моя работа-ама сме много слаби.Никаква идея в играта никакво подобрение
не се вижда.Ще дойде така чаканата пауза и ще мине-после какви оправдания ще чуваме не знам.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 25 авг 2013 12:42

Яд ме е, че не победихме, защото второто полувреме играхме по-добре, от домакините!
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 25 авг 2013 12:57

petko.h.markov написа:
гражданин от село написа:Ааааааааааа,какъв си та ще коментираш Стойчо,стани треньор и тогава да те видим или си ходи да гледаш Радомир 1923.Боклук,цимбик,жувотно!Стойчо е божество и знае най-добре,дари Симитли и Мура бяха за наше добро.Така че не се бутай в божествените дела. :mrgreen:

Не знам каква е причината и не е моя работа-ама сме много слаби.Никаква идея в играта никакво подобрение
не се вижда.Ще дойде така чаканата пауза и ще мине-после какви оправдания ще чуваме не знам.

Въпреки критиките, продължваме да се усъвършенстваме- кажи-речи поне няма да паднем с много от лидерите Любимец и Ботев! :mrgreen: :) Не знам Стойчо какъв е треньор е, но това по дяволите беше 6-тия кръг и вече почти започваме да губим шансове за първата седмица с едва 7 т. СРАМОТА!!! :(

М..,да твърде много изостанахме от лидерите,тази година явно няма да станем шампиони!Казваш,че сме изостанали и няма да влезем в седмицата,явно не гледаш таблицата в момента сме 6-ти(и може, само Левски да ни измести).
Да кажеш нещо за Берое,как така са след нас по точки!!??
Да вземете да слезете малко на земята,а..!!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 25 авг 2013 13:16

гледам пак разни капацитети се изказват за треньорските качества на Стойчо, ставате банални вече, а отбора расте с всеки изминал мач, макар че не бихме Локото стояхме по-добре от тях и ако не беше червения картон със сигурност щяхме да ги бием .. а телетата, които предричаха лесна победа срещу Локото, да излязат и да се извинят сега ако са мъже, ама се съмнявам да са такива :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 25 авг 2013 13:51

Мрънчо с пореден слаб мач... :|

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 25 авг 2013 14:02

той ако беше Мрънчо, щеше да скочи срещу червения картон на Венци Василев и определено щеше да има право, щото Трифонов се препъна в крака му, не е имало никакво посягане отзад за нарушение, за несвирената дузпа пък въобще няма да говорим .. :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 25 авг 2013 15:52

Бате тея що не ни легнаха [wrapimg=]http://ofanziva.org/forum/images/smilies/icon_lol.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”