W84me написа:D.Georgiev написа:W84me написа:С тази организация няма как да не станете, прав си...
Най-обичам неадекватни мнения. Човекът е фен на "Берое" ти ги гласиш за шамиони, а от мача днес не си гледал и 1 секунда...
Гледах 15 минути разхождане от страна на иначе доста бойкия отбор на Берое. Явно само срещу някои отбори се скача. Хубчев беше доволен след края на мача, този път го нямаше редовния плач срещу съдиите, нищо че през второто полувреме вдигнаха 3 несъществуващи засади на играчи на Берое, излизащи очи в очи със Стоянов.
ами да попитам щом си гледал повторенията, при играта с ръка - когато играча на берое си премести ръката така, че да срещне топката, а не топката да срещне ръката, т.е. търсил е контакта, трябваше ли да има дузпа, за 3-те засади, и 2-та СМЕШНИ тъча няма да коментирам + 3-4 мега спорни нарушения.. да не говорим че еидния от берое, забравих му името, имаше 4 нарушения само срещу марселинйо.. САМО! ;д плачеше си за червен, но не му го дадоха..
Кефят ме Берое, симпатични са ми, и са може би една от най-културните и приятелско настроениете агитки попринцип, но някфи измислени герои да ми обясняват някакви теории на конспирациите.. не ме кефи!
Успех на Берое за напред! Сигурен съм че ще сте в първа седмица!

[/center]