Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот slavia_forever » 22 авг 2013 14:50

vaskonti написа:Добре де, кажи ми едно нещо в тая държава, което да не се решава по "втория" начин? :mrgreen:

Аз. :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 авг 2013 20:27

Причина за заключване на тема:
Casper написа:Тъй като темата е пусната от привърженик на противников отбор я смятам за провокация!

Марти, не разбирам, как ще спреш изявите на някой с такава причина? Моля аргументирай се. Тук някакъв форум на отделен отбор ли сме, че нещо не разбирам?! Заключване на теми с подобна причина за мен е меко казано НЕприемливо. Как разграничаваме хората, по какъв показател? Следва ли едва ли не да сложим правило всеки потребител да публикува теми само за собствения си отбор?!

viewtopic.php?f=54&t=152959&st=0&sk=t&sd=a&start=40

П.С. Не казвам, че тази тема трябва да стои или не стои, говоря за причината за заключването. Друг е въпроса, че стоя цял мач, а като ЦСКА обърна и мача свърши излезе тема в подкрепа на Стойчо Младенов и тази ("Стойчо вън") беше заключена с тази причина.

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 24 авг 2013 20:37

slavia_forever написа:Причина за заключване на тема:
Casper написа:Тъй като темата е пусната от привърженик на противников отбор я смятам за провокация!

Марти, не разбирам, как ще спреш изявите на някой с такава причина? Моля аргументирай се. Тук някакъв форум на отделен отбор ли сме, че нещо не разбирам?! Заключване на теми с подобна причина за мен е меко казано НЕприемливо. Как разграничаваме хората, по какъв показател? Следва ли едва ли не да сложим правило всеки потребител да публикува теми само за собствения си отбор?!

viewtopic.php?f=54&t=152959&st=0&sk=t&sd=a&start=40

П.С. Не казвам, че тази тема трябва да стои или не стои, говоря за причината за заключването. Друг е въпроса, че стоя цял мач, а като ЦСКА обърна и мача свърши излезе тема в подкрепа на Стойчо Младенов и тази ("Стойчо вън") беше заключена с тази причина.

Ами ако прочетеш темата ще разбереш за какво става въпрос. Още повече , че същия потребител има мнения в темата в които подтиква привържениците за бойкот. Както съм написал , това е привърженик на Левски и да пуска тема за бойкот на треньора на ЦСКА е повече от провокация.

П.П. И предния път ти казах, че чета темите, а не заглавията.
Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лоши решения!

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 24 авг 2013 20:42

Стенли, може ли да махнеш подписа на този потребител. memberlist.php?mode=viewprofile&u=170463

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 авг 2013 20:49

Casper написа:Ами ако прочетеш темата ще разбереш за какво става въпрос. Още повече , че същия потребител има мнения в темата в които подтиква привържениците за бойкот. Както съм написал , това е привърженик на Левски и да пуска тема за бойкот на треньора на ЦСКА е повече от провокация.

Ясно, това със заглавията е към мен. Нека тогава да видим изложението в темата и конкретния потребител:

нджонго написа:До кога ще търпим това безхаберие в любимия ни клуб и това треньорско недоразумение Стойчо Младенов :?:

Откъде са видни клубните пристрастия и къде видя провокация? Питам тъй като вероятно за разлика от теб съм извън кухнята на ЦСКА и не разпознавам фен на Левски.

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 24 авг 2013 20:52

slavia_forever написа:
Casper написа:Ами ако прочетеш темата ще разбереш за какво става въпрос. Още повече , че същия потребител има мнения в темата в които подтиква привържениците за бойкот. Както съм написал , това е привърженик на Левски и да пуска тема за бойкот на треньора на ЦСКА е повече от провокация.

Ясно, това със заглавията е към мен. Нека тогава да видим изложението в темата и конкретния потребител:

нджонго написа:До кога ще търпим това безхаберие в любимия ни клуб и това треньорско недоразумение Стойчо Младенов :?:

Откъде са видни клубните пристрастия и къде видя провокация? Питам тъй като вероятно за разлика от теб съм извън кухнята на ЦСКА и не познавам феновете на Левски.

Ами като отидеш в инфито му бе Коце! Там пише кой му е другия ник. Тогава можеш сам да разбереш на кой отбор е привърженик . И това ли трябваше да го напиша в причината?

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 24 авг 2013 20:58

Изображение

Изображение

П.П. Още доказателства искаш ли?

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 авг 2013 23:31

Casper написа:Ами като отидеш в инфито му бе Коце! Там пише кой му е другия ник. Тогава можеш сам да разбереш на кой отбор е привърженик . И това ли трябваше да го напиша в причината?

Ето, отивам в моето инфо в различни моменти:

[wrapimg=]http://media.snimka.bg/s1/2544/031332882.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://media.snimka.bg/s1/2544/031332881.jpg[/wrapimg]

От тези позмавам само двамата, с които съм работил. Другите четирима хич и не знам и кои са.
Така че както е видно, може и да има логика за самоличността на даден потребител, може и да няма.
Но за мен основният проблем не е кой е авторът. Проблемът е в посланието ти към останалите. А то е, че ако си привърженик на един отбор, не можеш да пишеш в подфорум на друг отбор, защото ще се сметне за провокация. Ако се спазват правилата на форума всеки може да пише навсякъде, независимо дали на някого му харесва или не.

Потребителски аватар
Casper
Модератор
Контакти:

Мнениеот Casper » 25 авг 2013 00:05

slavia_forever написа:От тези позмавам само двамата, с които съм работил. Другите четирима хич и не знам и кои са.
Така че както е видно, може и да има логика за самоличността на даден потребител, може и да няма.
Но за мен основният проблем не е кой е авторът. Проблемът е в посланието ти към останалите. А то е, че ако си привърженик на един отбор, не можеш да пишеш в подфорум на друг отбор, защото ще се сметне за провокация. Ако се спазват правилата на форума всеки може да пише навсякъде, независимо дали на някого му харесва или не.

Само ако ми дадеш доказателство, че сте писали в една и съща, тема по едно и също време и от едно и също IP, мога да се съглася с подобно разследване! И както ти спомена, темата доста постоя, докато разбрах кой е авторът и каква е целта му. Интересно, как ме подценяваш, че не съм предприел предварително проучване и поставяш проблема не като запитване, а като НЕсъгласие! Проблем няма. Фактът, че нямам никакво опровержение или запитване (освен от теб) от останалите пишещи в темата е ясен знак, че те са разбрали много добре "посланието ми". Друг е въпроса,че ми вменяваш някаква своя интерпретация на "посланието". А то е, да не се ПРОВОКИРА (вече обясних причините за решението) , независимо къде се пише. Никъде не съм написал, че даден привърженик не можело да пише в определен подфорум.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 авг 2013 00:56

Casper написа:Само ако ми дадеш доказателство, че сте писали в една и съща, тема по едно и също време и от едно и също IP, мога да се съглася с подобно разследване!

Ами то е видимо. Тези двамата, които са с повече постове има логика да имаме общо, например да сме били колеги и интернета да е един.
Другите четирима са с по едноцифрен брой мнения, например може да сме посещавали и същи хотел. Тези неща могат да се случат и в интернет клуб, мобилен интернет и т.н.
Casper написа:И както ти спомена, темата доста постоя, докато разбрах кой е авторът и каква е целта му. Интересно, как ме подценяваш, че не съм предприел предварително проучване и поставяш проблема не като запитване, а като НЕсъгласие! Проблем няма. Фактът, че нямам никакво опровержение или запитване (освен от теб) от останалите пишещи в темата е ясен знак, че те са разбрали много добре "посланието ми". Друг е въпроса,че ми вменяваш някаква своя интерпретация на "посланието". А то е, да не се ПРОВОКИРА (вече обясних причините за решението) , независимо къде се пише. Никъде не съм написал, че даден привърженик не можело да пише в определен подфорум.

Да, ти си разбрал явно, каква е целта му и никой не те подценява. Ако беше така щях да те питам за бановете. А аз много добре познавам СИН ИМПЕРАТОР и СТАНКО! Говоря отново за посланието ти (без кавички) към останалите с причината за заключване. Ако обикновен потребител отвори заключената тема и те прочете, без да има възможност да провери IP-то и да го разследва сигналът е, че след като привърженик на един отбор пусне тема в подфорума на противников отбор я смяташ за провокативна и не се допуска. Това не ти го вменявам аз, а така го пишеш ти:

Още повече евентуално би си задал въпроса, след като причината е това, защо темата стои толкова дълго?! Ако не е следил кой я наблюдава, би могло да му се обясни, че дълго време не е имало активен модератор, но ако е наблюдавал темата 5 страници щеше да репликира, че през повечето време като активен потребител в нея е бил Модератор ЦСКА, който е могъл да спре тази провокация още в началото, ако е била такава. Не вярвам да прозвучи пред даден потребител като сериозно обяснение, че 5 страници си установявал автора и каква е била неговата цел.

Върни се в “Модератори”