6ти кръг - Локо София - ЦСКА 24ти август 18:00 часа
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 6ти кръг - Локо София - ЦСКА 24ти август 18:00 часа
лека по лека трупаме точките,поне няма да изпаднем таз година 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Тройчо трите хикса ( вече 4 ) познавате ли го?
Почва да ме вбесява тоя 1 състав не може да нареди като хората.
Продължава да ми лансира псевдо футболисти като Морейра и Кировски.
Имаме такъв нападател като Долапчиев и търка скамейката . Не бил готов за цял мач ми пусни го 20 минути бе на него му трябват 5 за да вкара. То първенството свърши кога да го чакам за цял мач? И тоя Кировски муха без глава цял мач. Косоко трябва да е титуляр Долапчиев да влиза 20-25 мин 2-рото полувреме
Тоя Сидибе 193 санта дето тамън такъв трябваше да е в наказателното и да мачка защитниците за кво го взе да гледа от трибуните щот даже и в групата не беше.
Адски ме дразни страхливата тактика на Тройчо трита хикса да си събира куфарите и да си ходи при заралии
Почва да ме вбесява тоя 1 състав не може да нареди като хората.
Продължава да ми лансира псевдо футболисти като Морейра и Кировски.
Имаме такъв нападател като Долапчиев и търка скамейката . Не бил готов за цял мач ми пусни го 20 минути бе на него му трябват 5 за да вкара. То първенството свърши кога да го чакам за цял мач? И тоя Кировски муха без глава цял мач. Косоко трябва да е титуляр Долапчиев да влиза 20-25 мин 2-рото полувреме
Тоя Сидибе 193 санта дето тамън такъв трябваше да е в наказателното и да мачка защитниците за кво го взе да гледа от трибуните щот даже и в групата не беше.
Адски ме дразни страхливата тактика на Тройчо трита хикса да си събира куфарите и да си ходи при заралии
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.
-
- Контакти:
Ботевъ Пловдивски написа:Локото плати половината сметка, червените фенове да ги черпят бира, а БФС да им прати писмо!
Канарче,а вие на Дините какво платихте..... или от кой взехте за да лягате? Уважавам ви,но не заприличвай на рогато.... Успех навсякъде,само не с-у нас! Айде майна здраве и късмет ти пожелавам

ЦСКА няма нужда от подаръци,ЦСКА не иска да взима титлата когато играе слабо за разлика от едни други същества за които титлата е жизнено важна за оцеляване и са комплексирани на тази тема.Слабият съдия днес също помогна за лошия мач,свиреше някои ненужни нарушения и даде картони,които можеше да спести.Успокойте се всички дребни и жалки душички,ревящи над чужд гроб,ЦСКА ще бъде в първата седмица и ще се бори за място в евро турнирите.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Спортал са гледали друг мач... 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Udoji90 написа:На мача нямах възможност да отида, можах много малка част да следя по ТВ/радио, а по-голямата даже нямах никакъв начин да я следя. При това положение няма да коментирам много-много - само ми е интересно мнението на капацитетите, които смятаха, че "Локо" ще полягат. (И също бих добавил, че 6 греди за 6 мача си е множко - явно и малко късмет не стига.)
Много ясно ,че са се покрили .И да вметна само една лека корекция ,7 греди са ,а не 6 .В тоя мач ударихме 2 .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Доста странен мач!След червения картон Локо спряха да играят.
-
Дейба и гредите,явно са се продали на цимбика.
percival написа:Udoji90 написа:На мача нямах възможност да отида, можах много малка част да следя по ТВ/радио, а по-голямата даже нямах никакъв начин да я следя. При това положение няма да коментирам много-много - само ми е интересно мнението на капацитетите, които смятаха, че "Локо" ще полягат. (И също бих добавил, че 6 греди за 6 мача си е множко - явно и малко късмет не стига.)
Много ясно ,че са се покрили .И да вметна само една лека корекция ,7 греди са ,а не 6 .В тоя мач ударихме 2 .
Май гредите са повече от 7,почти всеки мач удряме по 2!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Истината за мача е една ,не лош мач с доста грешки и отвратително слабо съдийство.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!