Астън Вила - Ливърпул (24.08.13 г. 19:30 ч.) 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The Crow

Re: Астън Вила - Ливърпул (24.08.13 г. 19:30 ч.)

Мнениеот The Crow » 23 авг 2013 17:20

suareshampion написа:
leoric написа:Мач с мач не си приличат. Би трябвало да го знаете. Това, че почти са взели нещо от Челси, не значи нищо. Аз съм сигурен и че те са се пазили малко или много, защото имат мач с мангалите и то като гости, а после имат мач за Суперкупата. Вила не са кой знае какво. Единственото сигурно нещо е, че ще имаме пак 20 положения, но зависи колко ще вкараме. Аз залагам на лесна победа с 0:2-3 с поне 1 гол на Стъридж.

Радвам се ,че от скоро се припокриват мненията ни с теб ,относно Ливърпул.
Радвам се ,че най накрая и вашата секта прогледнахте и разбрахте ,че аз съм прав за всичко от 2 години насам .Исках да се махне легендата и неговите играчи и да дойде млад и кадърен треньор .Ето че се случи.Не съм влизал от една година в ливърпул-българия.ком ..съдя по твоите коментари. Щом прогнозираш ,че ще имаме 20 положения ,значи си видял резултата от усилията и работата на Брендън Роджърс и признаваш труда му .
Само като се сетя ,че всички му се смееха в началото и прогнозриха ,че ще изпаднем с него и ми се пука смешката от смях. :)
Момчета ..аз като видя даден треньор как работи и даден играч как играе ...преценям и предвиждам какво може да се случи СЛЕД ВРЕМЕ с тия хора .А вие не виждате по далече от носа си .Просто я разбирам тая игра ,за разлика от вас.
Много поздрави на най големия дървен философ в исторята на философите редуанчо и на останалите подлоги ,които си позволиха да влизат в обречен спор с мен . :) Казах им отдавна да сменят спорта ,но не ме послушаха и станаха за смях .

По добри сме от бирмингамци .Отново ще контролираме топката почти през целия мач и ще създаваме голови положения ...и голове. Миноле ,Туре ,Стъридж и Коутиньо щом са на терена съм спокоен за мача..0-3.

Абе човек, айде стига с това делене на отбора бе, какво делим толкова да му се не види!? Всички тук сме фенове на Ливърпул и искаме да виждаме отборът там,където му е мястото;никой не иска отборът ни да губи :? :? Има 1-2,където са против новата ера в Ливърпул който спорят само и само да си изградат запомнящ авторитет и да си трупат мненията. Аз не знам защо им се обръща внимание на тия хора ? :?

Още нещо : защо си изграждаш авторитет на шеф,на по-голям от останалите тук,който имат право на мнение. Виждам,че искаш да накараш останалите да видят Ливърпул от твоята гледна точка,но така само се превръщаш като някакъв доминант,на който думата му е закон. На повечето тук не им е приятно това. ( казвам всичко това с добър тон и не искам да се заяждам,но просто мненията ти звучат много грубо)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 авг 2013 19:59

The Crow написа:Абе човек, айде стига с това делене на отбора бе, какво делим толкова да му се не види!? Всички тук сме фенове на Ливърпул и искаме да виждаме отборът там,където му е мястото;никой не иска отборът ни да губи :? :? Има 1-2,където са против новата ера в Ливърпул който спорят само и само да си изградат запомнящ авторитет и да си трупат мненията. Аз не знам защо им се обръща внимание на тия хора ? :?

Още нещо : защо си изграждаш авторитет на шеф,на по-голям от останалите тук,който имат право на мнение. Виждам,че искаш да накараш останалите да видят Ливърпул от твоята гледна точка,но така само се превръщаш като някакъв доминант,на който думата му е закон. На повечето тук не им е приятно това. ( казвам всичко това с добър тон и не искам да се заяждам,но просто мненията ти звучат много грубо)

Авторитет на шеф съм си изградил отдавна ,но на друго място . Ако някой тръгне да си изгражда авторитет по форумите ,значи сериозно е загазил.
Явно не ме разбирате. Не искам да карам никой за нищо . Не искам да налагам мнение и да бъда доминант.Това са глупости. Напротив.Искам всеки да има собствено мнение...но собствено а не масовото или на некадърниците от диема .Или пък някоя легенда казал ,че Даунинг е страхотен играч а Суарес без Керъл бил нищо,защото Керъл увличал хора и му гардирал топката и след това същото това нещо го повтаря некадърника борко или някой комплексиран философ по форумите и след това го чета една година по форумите и като срещна някой фен и той ми го повтаря същото.Смях.
Това е пълен смях . И това е само един от хилядите смешни примери ,които мога да ти дам .
2 години се смея на тая смешна картинка. Всичко това ми прилича на някаква секта. :)
Мен ми прави кеф ,когато вида някой ,че се опитва да мисли ,че се опитва от своя гледна точка да говори за нещата .Дори и да сбърка нещо ,няма значение ..важното е ,че изразява собствено мнение ..никой не се е родил научен . Но като видя останалото и ми се повръща.

Днес очаквам Брендън да започне със същия състав от предния мач ,като единствено се надявам да смени Хендерсън с Алън.
Астон Вила ще са уморени ,предвид тежките им мачове тая седмица със арсенал и челси...за това трябва да ги смачкаме.
Искаше ми се да вида Сисоко на левия бек ,но по добре ще е първо да го видим срещу по слаб съперник през цедмицата Нотс К и ако покаже добра игра ,да излиза срещи мангалите другата неделя.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 24 авг 2013 14:22

Очаквам много много труден мач. Все пак си зависи дали ще си го направим труден. Прогноза: 1:1
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 24 авг 2013 15:05

KingKenny написа:Очаквам много много труден мач. Все пак си зависи дали ще си го направим труден. Прогноза: 1:1

Ако пропускаме като в мача със Стоук ще е трудно наистина.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 24 авг 2013 15:40

suareshampion написа:
The Crow написа:Абе човек, айде стига с това делене на отбора бе, какво делим толкова да му се не види!? Всички тук сме фенове на Ливърпул и искаме да виждаме отборът там,където му е мястото;никой не иска отборът ни да губи :? :? Има 1-2,където са против новата ера в Ливърпул който спорят само и само да си изградат запомнящ авторитет и да си трупат мненията. Аз не знам защо им се обръща внимание на тия хора ? :?

Авторитет на шеф съм си изградил отдавна ,но на друго място . Ако някой тръгне да си изгражда авторитет по форумите ,значи сериозно е загазил.
Явно не ме разбирате. Не искам да карам никой за нищо . Не искам да налагам мнение и да бъда доминант.Това са глупости. Напротив.Искам всеки да има собствено мнение...но собствено а не масовото или на некадърниците от диема .Или пък някоя легенда казал ,че Даунинг е страхотен играч а Суарес без Керъл бил нищо,защото Керъл увличал хора и му гардирал топката и след това същото това нещо го повтаря некадърника борко или някой комплексиран философ по форумите и след това го чета една година по форумите и като срещна някой фен и той ми го повтаря същото.Смях.
Това е пълен смях . И това е само един от хилядите смешни примери ,които мога да ти дам .
2 години се смея на тая смешна картинка. Всичко това ми прилича на някаква секта. :)
Мен ми прави кеф ,когато вида някой ,че се опитва да мисли ,че се опитва от своя гледна точка да говори за нещата .Дори и да сбърка нещо ,няма значение ..важното е ,че изразява собствено мнение ..никой не се е родил научен . Но като видя останалото и ми се повръща.

Днес очаквам Брендън да започне със същия състав от предния мач ,като единствено се надявам да смени Хендерсън с Алън.
Астон Вила ще са уморени ,предвид тежките им мачове тая седмица със арсенал и челси...за това трябва да ги смачкаме.
Искаше ми се да вида Сисоко на левия бек ,но по добре ще е първо да го видим срещу по слаб съперник през цедмицата Нотс К и ако покаже добра игра ,да излиза срещи мангалите другата неделя.

Да,това е така. Тези от Диема хич не са ни фенове, но няма как да се отрече,че те са най-нормалните и най-кадърни футболни специалисти/коментатори в България. Само като се сетя за тия от БНТ и ми става лошо. А пък ония от БТВ Екшън не знаят кой спорт коментират. Аз си пускам шампионска лига от интернет, защото тоя от бтв-то до към 60-тата минута вече ме е приспал с неговото флегматично коментиране.

Както и да е, мисълта ми е че си интелигентен и разумен човек,който вижда реалността в Ливърпул и искаш да избистриш истинско мнение към феновете, но не мисля че,като настройваш крайно негативно мнение към едно от големите лица на отборът ни е правилният начин (да, Кени се провали,начело на Ливърпул преди 2 години,но той винаги ще бъде помнен като легенда,притекъл се на помощ,когато наистина ни трябваше такава).

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 24 авг 2013 16:06

Дано Пол Ламбърт даде почивка на някой от нападателите си и САШО ТОНЕВ да е титуляр 8-) Очаквам ЛИВЪРПУЛ да победи,харесаха ми в мача със Стоук.Стъридж е класа и намери себе си в Ливърпул,Коутиньо е много талантлив,АСПАС не е лош
Интересен мач ще е 8-) 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 24 авг 2013 16:18

Арсенал показват как се бият отбори от ранга на ''Вила'' дано и ние си изиграем спокойно мача и да вкараме 2-3 гола...

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 24 авг 2013 16:22

we are the champions написа:Арсенал показват как се бият отбори от ранга на ''Вила'' дано и ние си изиграем спокойно мача и да вкараме 2-3 гола...

Фулъм далеч не са от ранга на Вила в момента. Арсенал играха срещу отбор от ранга на Вила :lol: миналата седмица и видя какво се получи.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 авг 2013 16:26

The Crow написа:
suareshampion написа:

2 години се смея на тая смешна картинка. Всичко това ми прилича на някаква секта.

Да,това е така. Тези от Диема хич не са ни фенове, но няма как да се отрече,че те са най-нормалните и най-кадърни футболни специалисти/коментатори в България. Само като се сетя за тия от БНТ и ми става лошо. А пък ония от БТВ Екшън не знаят кой спорт коментират. Аз си пускам шампионска лига от интернет, защото тоя от бтв-то до към 60-тата минута вече ме е приспал с неговото флегматично коментиране.

Както и да е, мисълта ми е че си интелигентен и разумен човек,който вижда реалността в Ливърпул и искаш да избистриш истинско мнение към феновете, но не мисля че,като настройваш крайно негативно мнение към едно от големите лица на отборът ни е правилният начин (да, Кени се провали,начело на Ливърпул преди 2 години,но той винаги ще бъде помнен като легенда,притекъл се на помощ,когато наистина ни трябваше такава).

Кадърни футболни специалисти ли ???? :) :) :) Стига бе човек ,айде поне малко от малко не се излагайте.
Аз ,както и мои колеги във футболните среди ..не сме спрели да се смеем на уникалните им бисери и смехории бе алоуу ? Няма такива смешници .Това са обикновени журналистчета ,които никога не са играли футбол и никога са нямали нищо общо с футбола. Тези журналистчета и дървени философи ,съдят за футбола единствено от една ГОЛА СТАТИСКИТКА ?! СМЯХ. Но футбола не е само статистика и точно заради това ,почти всяко мнение или прогноза им се оказват грешни . На всичкото отгоре са и пристрастни ?! Един добър журналист ,няма право да показва своите клубни пристрастия ..а те не са спрели ????? Смях.
За мен най големия футболен журналист и коментатор ,ще си остане Николай Колев -Мичмана ! Тоя човек имаше невероятен глас и присъствие ..тоя човек нито за миг не показа пристрастието си към левски ,въпреки че беше заклет левскар.
Тоя борко толкова се излага ...толкова се излага ,...вживява ми се на треньор,тактик ,селекционер ,психолог,съдия,че даже и като лекар.
Тоя е психично болен за мен .
Ето току що го слушам пак с поредния си бисер...рамзи подхвърлил топката неуспешно :) каква е тая дума подхвърлил бе тъпан с тъпана ти ?това да не е водна топка :) във футбола единствено вратаря може да хвърля топката или да я подхвърля ..или някой играч от тъч :) ....рамзи просто копна топката ..подхвърлил я бил :)
Ми те незнаят елементарни неща бе ...и всичко това е защото не са играли футбол и не са попадали в подобни ситуации.

За Даглиш не ми се говори повече .Той вече не е в Ливърпул за радост. Сега начело е Брендън Роджърс !
Ако аз бях на мястото на Далглиш ,просто щеше да откажа поста ,предвид остарелите си познания за играта .Ето за това го обвинявам . Ако толкова обича тоя клуб нямаше да се хване на хорото в тоя важен момент и нямаше да вземе неустойката от 8 млн накрая . Не стига ,че набута клуба с толкова милиони,срам ,падение и то за дъгли години напред.. ами и си взе накрая най нагло неустойката .Смях. И после нашите фенове ,ще ми говорят ,че Суарес нямал морал .Ами погледнете първо дядо ви кени бе алоууу ?
Признавам ,че бях доста краен към него ,но той си го заслужи .Точка по темата.
Последна промяна от suareshampion на 24 авг 2013 16:31, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 24 авг 2013 16:30

Karsa Orlong написа:
we are the champions написа:Арсенал показват как се бият отбори от ранга на ''Вила'' дано и ние си изиграем спокойно мача и да вкараме 2-3 гола...

Фулъм далеч не са от ранга на Вила в момента. Арсенал играха срещу отбор от ранга на Вила :lol: миналата седмица и видя какво се получи.

Е то да биеш Арсенал първия кръг не е толкова трудно.... а пак и съдиите им теглиха едно рамо :)

Върни се в “Ливърпул”