Groucho написа:Марш в "Топспорт"! И двамата
Вече съм била там.. Един познат преди работеше.. Става въпрос за преди 5 години и ме заведе в офиса им.. Даже ми бяха предложили да напиша статия..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Марш в "Топспорт"! И двамата
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

MaRTo1233 написа:siniq_fen написа:MaRTo1233 написа:Т'ва ли ви беше .... по-добре си пусна пак "мелето" в Бургас![]()
Мога и още 1-2 да кажа, ама ще има сърдити
А ... освен бачи Менди и #СидиБЕ да те навестят вечерта .... друго не може да стане![]()
Red_Girl написа:Groucho написа:Марш в "Топспорт"! И двамата
Вече съм била там.. Един познат преди работеше.. Става въпрос за преди 5 години и ме заведе в офиса им.. Даже ми бяха предложили да напиша статия..
Red_Girl написа:Даже ми бяха предложили да напиша статия..
Groucho написа:Red_Girl написа:Даже ми бяха предложили да напиша статия..
Изпуснала си, можеше да станеш легенда в журналистическата гилдия, като лицето Г.А.
Groucho написа:Red_Girl написа:Даже ми бяха предложили да напиша статия..
Изпуснала си, можеше да станеш легенда в журналистическата гилдия, като лицето Г.А.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Groucho написа:Red_Girl написа:Даже ми бяха предложили да напиша статия..
Нищо пак ше получа предложения..

Потребители, разглеждащи този форум: vasilnv и 11 госта