Laetitia написа:daniel875 написа:Не се знае, малко грим, малката, и ще заприличаш
Не ви трябват много деца на вас. С оглед на реалностите две е добра бройка. Три още по - добре, но и не е хубаво да се прекалява.
Живи и здрави!
Даниелски, предвид факта, че скоро чуквам 25, ми е направо готино, че ми казваш "малката".
Иначе мерси за съвета, безценен е, както винаги.
Ами това, че ще имаш четвъртвековен юбилей, не е за подценяване, но в сравнение с мен, а доста други във форума, си наистина малка. Представа си нямам дали ме иронизираш отново, но това за грима ти го казвам съвсем сериозно. Вие - жените - сте способни да намирате от нищо нещо. Кой те знае дали нещо няма да докопаш
Скоро нямаш рожден ден. Бързаш, ти си в края на септември с двама твои любимци, единият от които е набор

Я, кажи нещо за Верона

Този сезон за първи път от доста години ще има ПЕТ градски дербита в елита - на Милано, Торино, Рим, Генуа и Верона.
Там е работата, че "градският" отбор от едно време хич не ни долюбва. Дано да победим, но ще е тежко!
Този сезон със състава, с който разполагаме, повече от трето място не е реално. Титлата е химера. По - добре "Наполи" или "Фиорентина" да я спечелят.
"Милан" няма шансове за нито една купа. С тези футболисти няма потенциал за големи неща.